Wedding & stuff

Zo blijf ik zen twee maanden voor mijn bruiloft + doe je mee met mijn 28 zen days challenge?


Een bruiloft regelen; daar hoor je soms nog al eens horror verhalen over; leuke vrouwen die veranderen in bridezilla’s of wanneer de bruiloft voor de deur staat zo op zijn van de stress dat de hele bruiloft ze gestolen kan worden.

Met nog zo’n twee maanden te gaan kan ik je in ieder geval vertellen dat het helemaal niet zo hoeft te gaan en wil ik je uitnodigen mee te doen, om samen met mij, helemaal zen het voorjaar in te gaan. Hoe we dat gaan doen? In samenwerking met Supradyn Femina B Complete gaan we de uitdaging tot de zen lifestyle challenge aan; door extra op onze vitamine intake te letten en met een 28 days yoga challenge, met als resultaat hopelijk een fittere ik in zowel body als mind. Maar laat me je eerst wat meer vertellen over de voorbereidingen van de grote dag.

De wedding preps
Met nog zo’n twee maanden tot de bruiloft zijn de meeste dingen wel geregeld. De sprookjesachtige locatie in een bos was al snel gevonden en ook een fotograaf legden we vrij snel na onze verloving vast. De rest van de zaken volgden de weken en de maanden erna. Een tip voor het regelen van een bruiloft is een lijst maken met alles wat jij belangrijk vindt en daar prioriteit aan geven. Toch balen als je eerst een datum kiest en een save the date uitstuurt en vervolgens jouw droomlocatie niet meer beschikbaar is.

Verzamel een dream team
Als ceremoniemeester heb ik heel bewust voor een van mijn collega’s of inmiddels eigenlijk goede vriendinnen gekozen. Iemand waarvan ik weet dat we ook onder hoge druk een top team vormen, iemand met oog voor detail en iemand die voor een groot internationaal event haar hand niet omdraait. Een bruiloft in Nederland voor 120 gasten? Pas de problem.

Daarnaast heb ik zoveel mogelijk mensen die dicht bij ons staan bij de bruiloft betrokken. Zo kopen we geen traditionele trouwtaart maar maakt onze favoriete zaakje uit Rotterdam (Lof der Zoetheid) een tafel vol lekkers; is er geen catering van de locatie, maar komt Mevrouw Meijer koken en komen de wijnen van de wijnleverancier die we goed kennen. Mijn zusje is grafisch designer dus hielp ze met het ontwerpen van onze droomkaart en mijn moeder is de afgelopen weken allerlei antiekmarkten afgestruind op zoek naar de mooiste champagne coupes.

Het is echt te gek om te merken hoe betrokken iedereen is bij het helpen om de kleinste details goed te krijgen.

#28dayszenchallenge
So far, so good, eigenlijk zijn alle belangrijke dingen geregeld en ben ik ervan overtuigd dat we een hele mooie dag tegemoet gaan. Alleen is dat event niet het enige wat op de planning staat; ook op mijn werk komen er een aantal grote events aan; vertrekken we de dag na ons huwelijk op een heel bijzondere reis en dan is er nog een side projectje waar ik eind volgend jaar pas meer over kan vertellen. Adem in, adem uit.

Om niet helemaal bekaf aan onze huwelijksreis te beginnen (dat wordt namelijk bepaald geen hele dagen op het strand liggen huwelijksreis) ga ik de aankomende 28 dagen een Zen Challenge aan. En jij kunt met mij meedoen! Wellicht trouw je ook deze zomer of staat er ook een spannend project op de planning? Of wil je gewoon je mood ondersteunen aan het begin van de zomer. Wat gaan we doen?

28 days yoga challenge met ondersteuning van Supradyn Femina B Complete
In het verleden heb ik al met veel plezier (en goed resultaat) een 28 days yoga challenge gedaan. Elke ochtend begon ik mijn dag 10 minuutjes eerder met een yoga filmpje; hier werd ik iets soepeler van maar vooral mijn hoofd kwam goed tot rust. Dit keer ga ik naast mijn yoga challenge Supradyn Femina B Complete gebruiken. Supradyn Femina B Complete bevat de vitamines B1, B3, B5, B6, B8, B11 en B12 én het mineraal magnesium, deze ondersteunen je concentratievermogen en je geheugen. De vitamine B2 activeert je natuurlijke energie. Vitamine B5 helpt bij geestelijke inspanning en draagt bij aan de normale weerstand tegen stress. Magnesium is goed voor de gemoedstoestand.

HOE DOE IK MEE?
Wil jij ook ondersteuning om zen de zomer in te gaan? En wil je een pakket van Supradyn Femina B Complete onvangen? Meld je dan hier aan als bloginsider. Samen zullen we de aankomende periode onze mood tracken via een mood kalender om te zien of we zen de 28 dagen doorkomen.

Disclaimer: Dit artikel is in samenwerking met Supradyn Femina B Complete geschreven. Dit verandert niets aan mijn mening; ik schrijf alleen over producten waar ik achter sta.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Paula
  May 18, 2018 at 09:10

  Dit klinkt wel echt als iets wat ik kan gebruiken! Succes met de laatste dingen voor je bruiloft, ik ben ZO benieuwd!

 • Reply
  Joanne
  May 18, 2018 at 12:25

  Yes give me some zen please! Vertrek toevallig as zondag naar een meditatie en yoga retraite genaamd Zen lifestyle hoe toevallig! Dus ik heb de eerste 6 dagen yoga gecoverd :-)

Leave a Reply

%d bloggers like this: