Travel Work out

Wine & Yoga retreat – 30 mei / 3 juni

Tijdens de jaarlijkse kerstdag op mijn werk sprak dit jaar Pepijn Lanen over creativiteit en hoe hij op vernieuwende ideeën komt en deze tot uitvoering brengt. Hij vertelde ons daarbij dat hij alleen nog maar doet wat hij ontzettend leuk vindt om te doen of dingen doet waar hij heel erg veel geld voor krijgt.

En hoewel alleen maar dingen doen die je leuk vindt natuurlijk een onwijs privilege is, en er ook gewoon geld verdient moet worden, heb ik mijn goede voornemens hier wel een beetje omheen gebouwd. Meer dingen doen omdat ik ze leuk vindt. Dus in 2019 ga ik:

  • Geen marathon lopen. Gewoon omdat ik geen zin heb om weer een duurloop van 28 – 30 en 32 kilometer te lopen. Wel ga ik een snelle 10km lopen en zonder gek doel voor een halve trainen. Gewoon, zin in.
  • In februari beginnen met een conversatie cursus Frans. Ik vind de Franse taal zo waanzinnig mooi en kan het heel goed lezen. Spreken blijft een dingetje, dus ik ga lessen volgen die focussen op het beter kunnen spreken van de taal. Zin in.
  • In 2019 ga ik meer met wijnen doen. Ik vind het super leuk om alles te weten over (Franse) wijnen en die kennis te delen. Uit deze ‘gewoon zin in mentaliteit’ ontstond ook al iets heel tastbaars; en daar wil ik meer over vertellen in deze blog.

Yoga & wine retreat

Anna is mijn ex-collega, met veel plezier heb ik samen met haar gewerkt in een restaurant. We bleven elkaar al die jaren elkaar volgen via social media en zo volgde ik ook Anna’s avonturen en een droom: Anna zegde haar baan in Nederland op en vertrok samen met haar man Cees naar Spanje om een prachtige glamping te beginnen.

Anna werd vegetariër en toen vegan en vond rust in Spanje. Samen kletsen we vaak over hoe we nou die fijne balans in ons leven vinden. Die alles te maken heeft met yoga en genoeg slaap, maar ook genieten van een heel goed glas wijn op z’n tijd. Van kiezen voor een vroege ochtendwandeling met de honden en af en toe toch kunnen genieten van dansen tot de zon op komt.

En zo werd het idee van ons yoga & wine retreat geboren. Een retreat waar bij je iedere dag meerdere malen op de yogamat staat, maar waar je ook meer leert over de lekkerste (Spaanse) wijnen. Een retreat waarbij een biologische chef de lekkerste vegetarische maaltijden klaarmaakt, maar waar er ook plek is voor een cocktail of twee bij het zwembad. Een retreat waar ruimte is om nieuwe mensen te leren kennen, maar ook om met een boek te chillen en je even terug te trekken.

In november lanceerde we ons retreat dat gaat plaatsvinden van 30 mei tot en met 3 juni. De eerste plekken zijn volgeboekt – maar we hebben nog een aantal plekken beschikbaar. Lijkt het je leuk om meer over wijn te leren (en lekker te proeven) en dit jaar helemaal zen te worden van wat extra you and yoga time? Goed voornemen toch?

Alle details en boekingsmogelijkheden vind je op de website van Finca les Coves!

Liefs!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers like this: