Food

WIN: Jamie’s reizen

Jamie’s reizen van Jamie Oliver combineert the best of both worlds. Verschillende landen worden door Jamie besproken en na het doorbladeren van dit boek heb je meteen zin in een reis naar Spanje of Italië.

Jamie zegt zelf over dit boek: Het is volgens mij een spannend kookboek geworden met verschillende toprecepten uit de waanzinnige landen die ik recent bezocht heb, maar ook met compleet nieuwe gerechten waarvoor ik me heb laten inspireren door de indrukken die ik op mijn trips heb opgedaan. Ik heb geprobeerd een aantal van de beroemdste en spannendste, lokale gerechten een twist te geven waardoor jij in je eigen keuken ook een authentieke Spaanse paella, Marokkaanse tajine of Italiaanse risotto klaar kunt maken.

In samenwerking met Fonq, het eigentijdse webwarenhuis met meer dan 125 speciaalzaken in wonen, koken, tuin, design en cadeaus mag in een exemplaar van dit fijne kookboek  van Jamie Oliverweggeven.

Wat moet je hiervoor doen? Even DailyLin en/of Fonq liken op facebook en een comment achterlaten met je favoriete Jamie Oliver gerecht!

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply
  Anne-Maartje
  July 30, 2013 at 09:08

  Oeeh ik ben fan van Jamie (haha wie niet), lijkt me een top boek!
  Ik maak regelmatig zijn aardappelen uit de oven en ook zijn tiramisu is een blijvertje!
  Ik heb beide fb pagina’s geliked :)

 • Reply
  Manon
  July 30, 2013 at 10:07

  Ah alweer een kookboek als winactie, leuk!! Ik ben gek op de boeken van Jamie, zou heel graag willen winnen. Een van mijn favorieten is uit ‘Jamie in 30 minuten’; ik weet niet precies hoe het recept heet (ik zit op kantoor), maar er staat een spinazie filodeeg taart in, die ik heel graag maak!

 • Reply
  Rosselle
  July 30, 2013 at 10:19

  YES! I love these posts :D Favo Jamie-gerecht is de ‘Grilled Mushroom risotto’! ZO lekker!

 • Reply
  Angelina
  July 30, 2013 at 10:37

  Oehh nice! Deze wil ik nog graag aan mijn collectie toevoegen.. Mijn favoriete recept? Trapani rigatoni en de pittige noedelsalade. :))

 • Reply
  Elise
  July 30, 2013 at 10:57

  Leuke actie! Mijn favoriete Jamie Oliver gerecht, lastig! Ik denk zijn spaghetti alla trapanese met fantastische pesto!

 • Reply
  Anouk
  July 30, 2013 at 10:58

  Wat een leuke win-actie! Ik ben dol op Jamie en op reizen;). Mijn favo Jamie gerecht? De koude Paprika soep uit zijn Jamies Amerika boek!

 • Reply
  Dionne
  July 30, 2013 at 12:01

  Mijn vriend is dus helemaal Jamie-fan he? Hij kijkt die ‘Jamie at home’-afleveringen en dan maakt ‘ie aantekeningen van de recepten in een schriftje in Jamie-style (met pijlen en tekeningen en ‘hmmmmmmm’ erbij). Daarom hebben we nu een moestuin in de achtertuin en voor iedere groente die hij uit de grond trekt, gaat ‘ie eerst de bijbehorende ‘Jamie at home’ kijken om te zien wat hij er mee kan doen en spaart hij nu weckpotten om groente in te maken ‘voor de winter.’ Uhuh.

  Favoriete Jamie-recept: Laatst hadden we bietjes en wortels van de barbecue (gemarineerd in weet ik veel, in aluminiumfolie op de barbecue) maar gisteren heeft ‘ie dus jam staan maken van de aalbessen uit de tuin, en ik hou meer van zoet, dus ja..

 • Reply
  Farah
  July 30, 2013 at 12:03

  Ik heb een kookboek van Jamie in de kast liggen, maar heb er serieus nog nooit wat uit klaargemaakt. Echt heel erg.
  Ik kan dus niet mee doen, want ik heb geen idee wat zijn lekkerste gerecht is ;).

  Wel een leuke winactie!

  xx Farah

 • Reply
  Food Love and Happiness
  July 30, 2013 at 12:11

  Leuke winactie zeg! Ik ben groot fan van Jamie (wie niet). Ik doe graag mee! Mijn favoriete gerecht!? Man o man, wat een vraag. Zijn citroen/mozzarella schuitjes of de crostini’s met mozzarella rode peper uit Jamie’s Italie, of zijn pittige pasta uit Jamie Magazine (kan er nog veel meer verzinnen, maar moet toch ergens voor gaan;) =)

 • Reply
  sterrie
  July 30, 2013 at 13:45

  Oohhhh, wat een leuke win-actie! Ik ben zo’n ‘stille’ meelezer van je blog, maar nu moest ik toch echt even reageren hoor! Alleen, heb geen facebook dus doe wel even een twittertje. (Weet niet of dat ook mag, anders heb ik gewoon pech gehad, hahahaha!)

  Mijn favo gerecht, moeilijk moeilijk, maar ik denk toch een pasta; spaghetti alla puttanesca of chorizo ​​carbonara.

 • Reply
  Femke
  July 30, 2013 at 17:02

  Wat een leuke actie, zou heel graag het nieuwe boek winnen! Vind de foto’s altijd prachtig! Toevallig heb ik gister nog een recept gemaakt uit jamie in 30 minuten, in braadslee gebakken kip, geplette aardappelen en spinazie a la creme. Dat is zeker een favoriet. En ik maak heel vaak de filodeeg taart ook uit jamie in 30 minuten

 • Reply
  Guusje
  July 30, 2013 at 20:33

  Leuke winactie! Ik heb zelf alleen zijn 30 minute meals kookboek, maar dat mag best veranderen :-)
  Mijn favoriet is toch wel de geroosterde tomatensoep (uit 30 minute meals) Die maak ik geregeld.

 • Reply
  Marcella
  July 30, 2013 at 21:16

  Jouw pagina like ik al, Fonq heb ik nu ook geliket. Ik hou van Jamie, erg fijne recepten!

 • Reply
  Marleen
  July 30, 2013 at 22:23

  Geweldig, die wil ik wel! Jamie’s Italiaanse gerechten zijn toch echt mijn favoriet. Vooral de pasta peperonata. Veel groenten en kaas = veel smaak, jam(m)ie!

 • Reply
  Marlies
  July 30, 2013 at 23:25

  Ik heb geen favoriet gerecht van Jamie, puur omdat ik geen enkel boek van hem in bezit heb. Hoog tijd om er toch een te krijgen, want zijn recepten lijken me heerlijk! Ik heb je al best een poosje geliked op FB.

 • Reply
  Aline
  July 31, 2013 at 00:02

  Leuk! Ik doe niet aan 1 januari-goede-voornemens maar aan verjaardagsvoornemens. Afgelopen 9 juli was het weer zover…. Voornemens: gezonder eten en meer koken. Vriendlief deed dat echt altijd, maar intussen neem ik ook steeds vaker de keuken over. Onder meer de caesarsalade met krokante polenta en kip van Jamie viel goed in de smaak. Nog een goed kookboek zou ik heel leuk vinden en goed kunnen gebruiken als wannabe keukenprinses ;)

 • Reply
  Anita H.
  July 31, 2013 at 00:10

  Ik doe graag mee. Maar een antwoord op de vraag heb ik niet. Sowieso vind ik het enorm moeilijk om een favoriet te kiezen als het om eten gaat. Er is zoveel dat ik heerlijk vind. Daarnaast heb ik nog nooit een recept van Jamie uitgeprobeerd.

 • Reply
  Linda Leeuwin
  July 31, 2013 at 08:20

  Ik ben gek op zijn guacamole gerecht. 3 rijpe avocado’s rijpe tomaat, citroen, rode ui, koriander, chili, zout en peper ….mmmmm
  Simpel en zo lekker, zo zomers! perfect voor bij de BBQ!
  Er zijn nog wel veel meer gerechten hoor, maar deze heb ik gekozen wegens het weer, het seizoen en de gezellige gelegenheid
  ps. dailylin en fonq worden door mij op FB geliked!! :)))

 • Reply
  Linda
  July 31, 2013 at 08:42

  Beide geliked! Helaas kan ik (nog) geen antwoord geven op de vraag. Ik heb namelijk nog een recept geprobeerd van Jamie. Hoe erg dat ook is. Wel vind ik zijn programma’s te gek! Maar om een recept zelf te proberen is er gewoon nog niet van gekomen :(

 • Reply
  Our Taste Book
  July 31, 2013 at 17:25

  Oehhh! Jamie’s laagjesdessert! Geen idee hoe die heet, maar ik maak ‘m altijd!
  Zo’n leuk Bistro waterglas, daarin (in laagjes)
  – Bastogne
  – Slagroom(met een klein beetje creme fraiche)
  – Lemon Curd
  – Any fruit you like (in de zomer frambozen en in de winter peertjes)

  Herhalen tot het glas vol zit en je gasten willen gegarandeerd meer!

  Ohja, de Vodka met crushed ice en granaatappelpitjes als welkomstshotje is ook een GROTE favoriet!

 • Reply
  Nuria
  August 1, 2013 at 00:40

  Wat een leuke win-actie! Mijn favo recept van Jamie is de groene curry, mega mega lekker!!

 • Reply
  Kyra
  August 1, 2013 at 17:03

  Wat een superleuke winactie ! Met mijn magere studentenloontje sta ik vaak te twijfelen als weer eens langs de boekhandel moet en `toevallig ` een exemplaar van jamie in de schappen zie staan. Tot nu toe heb ik elke keer weer moeten kiezen voor zijn site (welke ik dan ook tot mijn favoriete tabbladen behoort) om toch de benodigde ingredienten in huis te kunnen halen en een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Maar eigenlijk wordt het nu wel tijd voor een echt boek op de keukenplank. Mijn favoriet is spinazierisotto met gorgonzola, gewoon een simpele combi van heerlijke ingredienten.

 • Reply
  OURTASTE.NL
  August 2, 2013 at 01:54

  Wij geven trouwens zaterdag een boek van Jamie weg! Stay Tuned!

 • Reply
  Liset
  August 2, 2013 at 09:34

  Wat een top actie! Mijn vriend en ik zijn helemaal Jamie-fan, we hebben nu drie kookboeken van hem in de kast staan. Favoriet is zeker de tonijn-pasta uit Jamie in 30 minuten. Makkelijk en o-zo-lekker hmmmm

 • Reply
  Bettie
  August 4, 2013 at 16:05

  Mijn favoriete gerecht van Jamie is Geitenkaastaart Met Zongedroogde Tomaten

 • Reply
  Carolien
  August 15, 2013 at 10:59

  Wat een leuke winactie! Jamie heeft zoveel lekkere recpten. Mijn favoriet is een recept uit Jamie 15 minuten. Groene couscous met spinazie, munt, chorizo, kipfilet, paprika, feta en olijven. Heerlijk! Het originele recept is trouwens met inktvis.

Leave a Reply

%d bloggers like this: