Where to stay: Mia Resort – Mui Ne

By September 10, 2013 Travel 24 Comments

IMG_0775

De regen tikt hard tegen de ramen en ik zit op de bank met een kop thee en wat chocolade kruidnootjes. Heerlijk. Iets minder lekker is dat ik twee keer compleet verregend ben vandaag. Hoog tijd om even terug te kijken naar een van de fijnste dagen van mijn reis door Vietnam. Drie dagen compleet doorbrengen in luxe, relaxen en genieten van heerlijk eten.

Mia Resort

IMG_0708

IMG_0710

IMG_0724

IMG_0725

IMG_0733

IMG_0735

IMG_0754

IMG_0737

IMG_0768

IMG_0776

 

Tegen de tijd dat we in het prachtige kustplaatsje Mui Ne aankwamen zat een groot deel van onze reis naar Vietnam er al weer op. We hadden ons voorgenomen de laatste nachten aan het strand op een bijzondere locatie door te brengen. Het Mia Resort is een kleinschalig resort met kamers direct aan het strand of in een prachtig groene tuin.

Hier sliep ik  als een prinsesje op het meest zachte bed ooit. Het zwembad lag direct naast het strand en het ontbijt was zo lekker. Even geen noodlesoepje maar heel veel fruit en de perfecte eggs benedict. Mijn dagen bestonden uit uitslapen, uitgebreid ontbijten en naar een surfend vriendje kijken. Geen straf kan ik je vertellen.

Voor een deluxe kamer betaal je zo’n 75 dollar, wat voor Vietnamese begrippen erg duur is, maar op de som van zo’n hele reis toch al gauw wegvalt. De wens om ooit naar Vietnam te gaan? Dat kan heel budget door in hostels te overnachten, maar het is heerlijk om een mini-vakantie in je reis in te plannen ;)

Meer informatie vind je op de website.

24 Comments

Leave a Reply