Wedding & stuff

[Update] Zen mijn bruiloft in

Wanneer dit artikel online komt ben ik alweer drie maanden getrouwd en terug van een waanzinnige huwelijksreis. Over mijn IJsland avonturen heb je hier al kunnen lezen, over de roadtrip door Californië en de prachtige locatie in Mexico deel ik snel meer! In deze blog blik ik graag even terug op hoe de weken voor de bruiloft zijn verlopen. Tijd voor een persoonlijke update: want een week voor de bruiloft was er in ieder geval genoeg reden voor paniek ;)


De weken voor mijn bruiloft waren echt heel druk met de laatste voorbereidingen, veel projecten afronden op mijn werk en naast yoga was ik veel aan het hardlopen om mijn hoofd leeg te maken. Ik trainde met een personal trainer om zeker in mijn jurk te passen en volgde ook nog een strong lift programma om sterker te worden. Daarom kon ik wel wat extra energie gebruiken. Wist je dat je lichaam meer vitaminen en mineralen verbruikt in stressvolle periodes? Ter aanvulling van mijn voeding kon ik wel wat extra ondersteuning gebruiken voor mijn concentratie en geheugen. Daarom heb ik samen met een aantal van mijn volgers Supradyn Femina B Complete getest.

Yoga challenge
In mei riep ik jullie op om samen met mij de uitdaging aan te gaan. Ik wilde bewust van de laatste periode van voorbereidingen genieten. Daarom heb ik genoeg tijd vrij gemaakt voor de laatste to do’s en ben ik een 28 days yoga challenge aan gegaan. Ik heb dit vroeger al 2x eerder gedaan en iedere keer merk ik hoeveel soepeler ik word en hoe rustig ik mijn dag afsluit met yoga. De challenge is vrij simpel en je kunt deze hier vinden. Deze challenge is trouwens ook heel geschikt voor beginners en je hebt, naast een yogamatje, en comfortabele kleding, niks anders nodig. De challenge is goed vol te houden omdat het weinig tijd kost en er altijd wel een geschikt moment voor is. Mijn voorkeur gaat uit naar de avond omdat ik dan zen mijn dag kan afsluiten.

Een week voor de bruiloft, dat moment dat je alles geregeld denkt te hebben belde onze juwelier, ‘ik heb vervelend nieuws, maar jullie trouwringen zijn gestolen’. Iets waarvan ik me kan voorstellen dat dit vroeger mijn grootste nachtmerrie zou zijn? Uiteindelijk trouw ik niet om die stomme ring, maar omdat ik de rest van mijn leven het leven wil vieren met G. Ondanks alle hectiek en drukte heb ik dus vol genoten van de laatste voorbereidingen en ben ik goed deze periode door gekomen.

Naast het uitvoeren van de yoga challenge heb ik samen met een aantal van mijn lezers ook Supradyn Femina B Complete getest. Supradyn Femina B Complete bevat de vitamines B1, B3, B5, B6, B8, B11 en B12 én het mineraal magnesium, deze ondersteunen je concentratievermogen en je geheugen. De vitamine B2 activeert je natuurlijke energie. Vitamine B5 helpt bij geestelijke inspanning en draagt bij aan de normale weerstand tegen stress. Magnesium is goed voor de gemoedstoestand. De bevindingen van de Bloginsiders lees je hieronder:

 

Dan ga ik nu weer verder met genieten van de wittebroodsweken ;)

Liefs!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers like this: