Career Travel

Travel & work

Wanneer je mijn blog al iets langer leest, weet je dat ik graag van iedere gelegenheid gebruik maak om te reizen. Van uitwisselingen (Zweden) en stages (Sydney) in het buitenland tot zoveel mogelijk citytrips. Een jaar tussen mijn afstuderen en mijn eerste grote mensen baan werd ook zoveel mogelijk benut (weekendjes weg, vakanties met vriendinnen en G en mijn eerste soloreis naar Azië).

Toen ik voor mijn huidige baan koos was ik ervan overtuigd dat daarmee het zoete reisleven wel een beetje op zijn einde zou komen. Niet heel veel vakantiedagen, een huis kopen, etc. etc. Toch staan er voor de rest van het jaar nog 5 reisjes gepland, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo heb ik, per ongeluk, een baan gekregen waarbij ik toch nog genoeg reizen kan.

Dit zijn mijn volgende tripjes (en weet je ook meteen wanneer je wat minder blogs, en wanneer wat meer blogs kan verwachten).

Qatar
Donderdag stap ik voor de tweede keer dit jaar in het vliegtuig naar Qatar. Een land dat niet per se op mijn wishlist stond, maar voor mijn huidige opdrachtgever mag ik hier in november een talentprogramma begeleiden. Dat betekent veel lange dagen in een hotel, maar ook een paar momenten om wat meer van het land te zien. Best wel gaaf dat dit kan dankzij mijn baan, als toerist had ik dit land anders niet snel bezocht.

Italië
En in de week dat ik thuis kom kan ik snel mijn koffer in en uitpakken want daarna staan er vier dagen Italië op de planning, ook met mijn werk. Een weekend lang brainstormen en nadenken over de strategie van 2017. Ik kan me vervelendere plekken voorstellen om dit te doen.

Curaçao
Vervolgens mag ik mijn laatste vakantiedagen van het jaar inwisselen voor een persreis naar Curaçao. Samen met een hele leuke groep bloggers (waaronder Jessica) mogen we de sportieve kant van het eiland gaan ontdekken: duiken, yoga, crossfit en als mijn knie meewerkt de halve marathon op dit eiland lopen. Ik klaag niet.

Brussel
De rest van het jaar blijf ik iets dichter bij huis maar mag ik ook in december nog een talentprogramma faciliteren. Ook hier zal ik vooral het hotel zien, maar ik hoop er nog een paar uurtjes Brussel stad aan vast te plakken.

France
En dan eindig ik het jaar gelukkig met een ouderwetse vakantie; snowboard season is here! Na 8 jaar snowboarden zou ik eigenlijk wel eens willen leren skiën, stiekem ben ik er nog steeds van overtuigd dat op twee planken staan een stuk makkelijker is dan op een. Am I right?

Vanuit Qatar hoop ik 1 dag een snapshot diary te kunnen posten, vooral om zelf even stil te staan bij wat ik allemaal aan het doen ben, al zullen de dagen voorbij vliegen.

Fijne zondagavond!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Jessica
  October 23, 2016 at 23:51

  Wat een fijn vooruitzicht heb jij nog! En zo veel zin in curaçao!!! Hoop wel echt dat je knie gaat mee werken want loop graag samen de halve marathon :D

 • Reply
  Ayla
  October 24, 2016 at 13:17

  Dat klinkt heerlijk! Zelfs als je aan het werkt bent is het zo fijn om lekker in het buitenland te zijn. Geniet ervan!

 • Reply
  Ise
  October 24, 2016 at 14:11

  Wat fijn! Zo zie je maar weer dat er toch heel veel mogelijk is ;)

 • Reply
  nina
  October 24, 2016 at 17:28

  Leuk om te horen. Goed bezig. Zowel op werk als privégebied zo lijkt het. Fijne voor je!

 • Reply
  Marit
  October 27, 2016 at 17:45

  Skiën vind ik niet perse makkelijker dan snowboarden! Ik kan het allebei, maar het ene niet beter dan het andere. En als ik ski, heb ik ontzettend last van snowboarders en als ik snowboard vind ik dat skiërs juist weer een irritant patroon hebben :p Het is ook nooit goed haha! Denk wel dat als je voor de eerste keer gaat skien, je ski’s heel vaak over elkaar heen zullen vliegen hahaha.

Leave a Reply

%d bloggers like this: