Travel

Travel: snapshots Curacao

CuracaoIn mijn koffer mijn laptop en in mijn hoofd het voornemen om op Curacao te gaan bloggen, met niets anders op de planning dan de mooiste stranden bezoeken en duiken zou ik daar vast alle tijd voor hebben. Maar zodra ik uit het vliegtuig stapte, kwam ik in het ritme van de Caribbean.

Mijn laptop bleef dus in mijn koffer. ‘s Ochtends zette ik geen wekker en na de eerste nacht met zere ogen wakker worden van de airco, bleef ook die de rest van de vakantie uit. Slapen met ramen en deuren wijd open, wakker worden van de zon en een zacht Caribisch briesje. De dag beginnen met verse mango en papaya, op het strand blijven tot de zon ondergaat en zwemmen tot mijn haren alleen nog maar naar zout smaken.

Onlangs bijgewerkt170

Een hele week niets doen, een hele week niets moeten en uren praten met G, het eiland over rijden op zoek naar de mooiste stranden. Duiken bij gekleurd koraal, onder steigers door die samen met de zon voor een spectaculair lichtspel onder water zorgen. Duiken bij een gezonken tugboat waar nu scholen vissen in wonen en allerlei bijzonder koraal op groeit.

Er staan genoeg conceptblogjes klaar voor de aankomende tijd, ik wil foto’s delen van de prachtige stranden aan de westkant van Curacao, Kleine en Grote Knip en het rustieke Playa Kalki. Een blog schrijven over een bijzondere duikervaring. Het wordt ook de hoogste tijd om jullie meer over mijn nieuwe baan te vertellen, ik heb zo’n zin om maandag weer naar mijn werk te gaan. Maar eerst houd ik dit Caribische gevoel nog heel eventjes vast. Nog even de laptop uit, nog even genieten van het Nederlandse zonnetje.

Tot heel snel!

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Raf
  October 4, 2014 at 14:12

  ik droom weg bij je foto’s, volgens mij heb jij het zo fijn daar. Geniet ervan <3

 • Reply
  josie
  October 4, 2014 at 15:52

  Ben super benieuwd!

 • Reply
  Lauriëtte
  October 4, 2014 at 16:21

  Wat klinkt dat allemaal fijn Lin! Kijk uit naar je komende blogjes. Geniet nog even van het weekend voordat je maandag weer aan het werk mag! :)

 • Reply
  Rianne
  October 4, 2014 at 16:58

  Oh wat klinkt dit heerlijk, en wat een fijne foto’s! Ik ben benieuwd naar je blogs :)

 • Reply
  Nuria
  October 4, 2014 at 17:56

  Klink super relax! En deze plaatjes zijn al prachtig!

 • Reply
  annouska
  October 4, 2014 at 17:58

  Ik geef je groot gelijk, vakantie is ontspanning en rust. Ook dus rust met je blog vind ik!

 • Reply
  Dionne
  October 4, 2014 at 18:26

  Wat een prachtige foto’s!

 • Reply
  Farah - Food and other Friends
  October 4, 2014 at 21:00

  Wat heerlijk en ook weer prachtige foto’s. Echt een paradijsje daar.

 • Reply
  Marcella
  October 4, 2014 at 23:16

  Heerlijk, die rust! Geniet er volop van, maar dat kan niet anders dan goed komen als ik die heerlijke foto’s zie! Wauwwww Lin!

 • Reply
  Amanda
  October 4, 2014 at 23:53

  Ik zou zo graag weer terug willen naar Curacao, snap precies wat je bedoeld. Geniet ervan!

 • Reply
  Marije
  October 4, 2014 at 23:55

  Geniet ervan!

 • Reply
  Let's travel and see
  October 5, 2014 at 10:08

  Aaah Curacao <3<3<3 Zie veel herkenbare fototjes (was er afgelopen zomer). Ik had dat daar ook: heel veel plannen gemaakt voor dingen om te doen maar uiteindelijk gewoon heerlijk gerelaxed en rustig aan gedaan, Ook wel eens goed toch!

 • Reply
  Nanda
  October 5, 2014 at 14:00

  Heerlijk, zo’n relaxte vakantie :) Ben nog nooit op de Antillen geweest, volgens mij kom je daar echt tot rust.

 • Reply
  Ms. Jules
  October 5, 2014 at 14:26

  Wauw wat een mooie foto’s en blog!! Geniet ervan!

 • Reply
  Stéphanie | Expeditie Aardbol
  October 6, 2014 at 10:43

  Klinkt heeerlijk. Oh wat zou ik graag naar Curacao willen als ik dit zo lees! Ik kijk uit naar je verslagjes :)

 • Reply
  Ise
  October 6, 2014 at 12:07

  Wauw wat mooi! Maar goed dat je hebt genoten van de relaxte sfeer op het eiland :)

 • Reply
  Lizet
  October 12, 2014 at 11:52

  Wat zul je een heimwee hebben! Lijkt me een heerlijke vakantie, ben benieuwd naar de verhalen en foto’s. :)

Leave a Reply

%d bloggers like this: