Travel: snapshots Curacao

By October 4, 2014 Travel 17 Comments

CuracaoIn mijn koffer mijn laptop en in mijn hoofd het voornemen om op Curacao te gaan bloggen, met niets anders op de planning dan de mooiste stranden bezoeken en duiken zou ik daar vast alle tijd voor hebben. Maar zodra ik uit het vliegtuig stapte, kwam ik in het ritme van de Caribbean.

Mijn laptop bleef dus in mijn koffer. ‘s Ochtends zette ik geen wekker en na de eerste nacht met zere ogen wakker worden van de airco, bleef ook die de rest van de vakantie uit. Slapen met ramen en deuren wijd open, wakker worden van de zon en een zacht Caribisch briesje. De dag beginnen met verse mango en papaya, op het strand blijven tot de zon ondergaat en zwemmen tot mijn haren alleen nog maar naar zout smaken.

Onlangs bijgewerkt170

Een hele week niets doen, een hele week niets moeten en uren praten met G, het eiland over rijden op zoek naar de mooiste stranden. Duiken bij gekleurd koraal, onder steigers door die samen met de zon voor een spectaculair lichtspel onder water zorgen. Duiken bij een gezonken tugboat waar nu scholen vissen in wonen en allerlei bijzonder koraal op groeit.

Er staan genoeg conceptblogjes klaar voor de aankomende tijd, ik wil foto’s delen van de prachtige stranden aan de westkant van Curacao, Kleine en Grote Knip en het rustieke Playa Kalki. Een blog schrijven over een bijzondere duikervaring. Het wordt ook de hoogste tijd om jullie meer over mijn nieuwe baan te vertellen, ik heb zo’n zin om maandag weer naar mijn werk te gaan. Maar eerst houd ik dit Caribische gevoel nog heel eventjes vast. Nog even de laptop uit, nog even genieten van het Nederlandse zonnetje.

Tot heel snel!

17 Comments

Leave a Reply