Travel Plog 20/07 – La Palma

By July 21, 2014 Diary, Travel 18 Comments

Onlangs bijgewerkt129Helaas een iets minder zonnige en vooral hele luie plog.

Onlangs bijgewerkt130Morning! Ik begin mijn ochtend met het tikken van een plog, vooral ‘s ochtends is het internet hier razendsnel en gaat het foto’s uploaden niet al te traag. De foto’s van mijn telefoon dan, de foto’s van mijn camera zijn een ander verhaal. Die bewaar ik voor als ik weer terug ben in Nederland. Jolien slaapt iets langer uit maar als ze wakker is maken we een ontbijtje; yoghurt, muesli, groene thee en wat fruit. Ach, hebben we in ieder geval een gezonde maaltijd per dag.

Onlangs bijgewerkt131Het weer weet nog niet precies wat het wil gaan doen vandaag, maar het lijkt erop dat het langzaam gaat betrekken. De prachtige blauwe lucht moet steeds vaker wijken voor grijze wolken. Dat heeft een voordeel; ik heb geen goede reden meer om mijn hardloopschoenen in de kast te laten staan. Warm krijg ik het toch wel, de heuvels hier zijn killing. Er is nergens zelfs maar een stukje vals plat te ontdekken het is steil omhoog of steil naar beneden.

Onlangs bijgewerkt132Na 4,5 kilometer vind ik het wel prima; mijn kuiten branden van het geforceerde lopen en een stoep kennen ze hier ook niet. Gelukkig wordt er wel goed uitgekeken voor wandelaars/hardlopers en fietsers. Maar als ik ook nog in de verte een hond woest hoor blaffen, keer ik om. Na een verkwikkende douche begin ik aan De Kraamhulp van Esther Verhoef. Net zo spannend als Het Gerecht, dat ik de afgelopen dagen las, maar met een veel beter plot.

Onlangs bijgewerkt133Je moet goed drinken met dit warme weer.

Onlangs bijgewerkt134En goed lunchen: gegrilde aubergines, gekookte eitjes, verschillende soorten ham en stokbrood.

Onlangs bijgewerkt135 Helaas, de zon gaat vandaag echt niet meer schijnen. Maar onze dag wordt er niet minder om. Er is veel vers fruit en afwisselend lezen we in onze spannende boeken en praten we steeds meer; over relaties, toekomstplannen en vriendschap. Gewoon van die mooie gesprekken die urenlang kunnen duren.

Onlangs bijgewerkt136Selfie. Ik lees op de bank de laatste bladzijdes van mijn boek en Jolien werkt aan haar eerste La Palma blogpost. Die kun je hier lezen.

LaPalmazwembdadEn om af te sluiten nog even een foto van de dag ervoor. Dat we vandaag maar weer dit weer mogen krijgen.

Tot morgen! (Hoop ik, want vandaag gaan we verhuizen en ik heb geen idee hoe de wifi is in het volgende appartement, als we die al hebben).

Liefs!

18 Comments

Leave a Reply