Diary Travel

Travel Plog 20/07 – La Palma

Onlangs bijgewerkt129Helaas een iets minder zonnige en vooral hele luie plog.

Onlangs bijgewerkt130Morning! Ik begin mijn ochtend met het tikken van een plog, vooral ‘s ochtends is het internet hier razendsnel en gaat het foto’s uploaden niet al te traag. De foto’s van mijn telefoon dan, de foto’s van mijn camera zijn een ander verhaal. Die bewaar ik voor als ik weer terug ben in Nederland. Jolien slaapt iets langer uit maar als ze wakker is maken we een ontbijtje; yoghurt, muesli, groene thee en wat fruit. Ach, hebben we in ieder geval een gezonde maaltijd per dag.

Onlangs bijgewerkt131Het weer weet nog niet precies wat het wil gaan doen vandaag, maar het lijkt erop dat het langzaam gaat betrekken. De prachtige blauwe lucht moet steeds vaker wijken voor grijze wolken. Dat heeft een voordeel; ik heb geen goede reden meer om mijn hardloopschoenen in de kast te laten staan. Warm krijg ik het toch wel, de heuvels hier zijn killing. Er is nergens zelfs maar een stukje vals plat te ontdekken het is steil omhoog of steil naar beneden.

Onlangs bijgewerkt132Na 4,5 kilometer vind ik het wel prima; mijn kuiten branden van het geforceerde lopen en een stoep kennen ze hier ook niet. Gelukkig wordt er wel goed uitgekeken voor wandelaars/hardlopers en fietsers. Maar als ik ook nog in de verte een hond woest hoor blaffen, keer ik om. Na een verkwikkende douche begin ik aan De Kraamhulp van Esther Verhoef. Net zo spannend als Het Gerecht, dat ik de afgelopen dagen las, maar met een veel beter plot.

Onlangs bijgewerkt133Je moet goed drinken met dit warme weer.

Onlangs bijgewerkt134En goed lunchen: gegrilde aubergines, gekookte eitjes, verschillende soorten ham en stokbrood.

Onlangs bijgewerkt135 Helaas, de zon gaat vandaag echt niet meer schijnen. Maar onze dag wordt er niet minder om. Er is veel vers fruit en afwisselend lezen we in onze spannende boeken en praten we steeds meer; over relaties, toekomstplannen en vriendschap. Gewoon van die mooie gesprekken die urenlang kunnen duren.

Onlangs bijgewerkt136Selfie. Ik lees op de bank de laatste bladzijdes van mijn boek en Jolien werkt aan haar eerste La Palma blogpost. Die kun je hier lezen.

LaPalmazwembdadEn om af te sluiten nog even een foto van de dag ervoor. Dat we vandaag maar weer dit weer mogen krijgen.

Tot morgen! (Hoop ik, want vandaag gaan we verhuizen en ik heb geen idee hoe de wifi is in het volgende appartement, als we die al hebben).

Liefs!

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Stacey
  July 21, 2014 at 10:39

  Het ziet er naar uit dat jullie wel vermaken daar, heerlijk hoor! Ik vond de Kraamhulp ook een super goed plot hebben, een van de best geschreven thrillers die ik heb gelezen. Geniet nog maar even lekker daar.

 • Reply
  Tessa
  July 21, 2014 at 10:42

  Ondanks de bewolking ziet het er heerlijk uit, geniet ervan vooral vanachter mijn bureautje!

 • Reply
  Sabine de Witte
  July 21, 2014 at 11:19

  Ooh het ziet er echt heerlijk uit! Leuk dat jullie dit samen mogen doen!

 • Reply
  Natasja
  July 21, 2014 at 11:22

  Jammer van het weer maar nog steeds genoeg om te genieten zo te zien! Die wijn en dat eten <3 Fijne dagen nog samen!

 • Reply
  Stéphanie | Expeditie Aardbol
  July 21, 2014 at 11:32

  Een beetje luieren moet kunnen tijdens de vakantie, ziet er weer ontzettend aangenaam uit. En respect voor je hardlopen, dat doe ik je niet na!

 • Reply
  Farah - Food and other Friends
  July 21, 2014 at 12:14

  Die laatste foto is echt heerlijk. Echt de ultieme vakantie foto, zo zou ik heel de dag kunnen relaxen! ;)

 • Reply
  Iris
  July 21, 2014 at 13:21

  Nu heb ik zin in wijn en aubergine. Door je foto’s die ik steeds op Instagram zie krijg ik zelfs een beetje zin om op vakantie te gaan, terwijl ik echt geen vakantiemens ben (of misschien diep van binnen toch wel?!). Het ziet er zo fijn uit daar, met dat zwembad, en de wijntjes, love it <3 Veel plezier nog daar! Maar dat komt vast wel goed.

 • Reply
  Linda
  July 21, 2014 at 15:58

  Zo’n luierdag lijkt mij ook niet heel erg om de zonnige dagen af te wisselen :) Heel veel plezier op je volgende stop!

 • Reply
  Suuz
  July 21, 2014 at 19:26

  Wat ziet het er allemaal fantastisch mooi en lekker uit!! genieten meiden! heel veel plezier nog! hopelijk laat de zon zich weer snel zien! verdienen jullie!

 • Reply
  Nanda
  July 21, 2014 at 19:33

  Wat heb je al een lekker kleurtje zeg! :) En vast nog steeds warm, ook al is het bewolkt.

 • Reply
  Dionne
  July 21, 2014 at 19:56

  Ziet er heerlijk uit!

 • Reply
  Michelle | Travel lifestyle.nl
  July 21, 2014 at 20:40

  Looking good! Dat er nog maar heel veel zon mag gaan schijnen. Geniet ervan jullie!

 • Reply
  Nathalie
  July 21, 2014 at 20:51

  Zelfs zonder strakblauwe lucht ziet het er nog prachtig uit! Goed dat je bent wezen hardlopen, lijkt me erg zwaar met al die bergen!

 • Reply
  Olga
  July 21, 2014 at 21:13

  Wel respect dat je in die hitte nog gewoon gaat hardlopen!

 • Reply
  Anouk
  July 22, 2014 at 21:40

  Wat leuk dat jullie dit reisje samen mogen maken, bijzonder! La Palma lijkt me een heerlijke vakantie bestemming en ideaal voor een relax dagje. The food looks delicious!

 • Reply
  Nuria
  July 22, 2014 at 22:22

  Je bent al zo lekker bruin!!

 • Reply
  Lilian
  July 23, 2014 at 16:28

  Toffe actie! Ik doe mee voor 6 of 7 september, om te toasten op mijn verjaardag de dag ervoor!

 • Reply
  Annemieke
  July 24, 2014 at 09:52

  Er gaat niets boven (Dailylin’s) travel plogs met heel veel foto’s; love it!

Leave a Reply

%d bloggers like this: