Travel Memories: Greece

By July 10, 2012 Travel 28 Comments

Is er een land fotogenieker dan Griekenland? Met inktvissen die in de zon hangen te drogen? Met haar piepkleine haventjes en schilderachtige witte huisjes? Met stenen witte kerkjes en hemelblauw geverfde daken? Mijn ouders namen mij als kind ieder najaar mee naar één van de Griekse eilanden. Samos, Lesbos, Skiathos, Karpathos, Kreta, Corfu, de lijst is eindeloos. Ik hou van de simpele Griekse keuken en van de gemoedelijkheid die er op de kleine eilanden rondhangt. Een paar zomers geleden gingen mijn vriend en ik naar Griekenland. We kochten alleen een vliegticket naar Rhodos en bezochten vanaf daar Naxos, Samos en Milos. We sliepen op campings, in appartementen, op de ferry en bij mensen thuis.

All photo’s by me.

28 Comments

Leave a Reply