Travel

Travel: JUST AWAY

Schermafbeelding 2014-06-10 om 21.50.12

JUST AWAY is een nieuw online reisplatform in Nederland, speciaal voor iedereen die vaak en kort op vakantie wil gaan. Het is geen site om een vakantie te boeken, maar om een vakantie te vinden. Dit kan op de website door middel van de ‘inspirator’ functie. Ik testte de website uit omdat ik erg benieuwd was welke inspirerende reizen voor mij gevonden zouden worden.

Schermafbeelding 2014-06-10 om 21.50.37De homepage van JUST AWAY ziet er vrolijk uit en geeft mij al snel dat yes, ik wil een reisje boeken gevoel. Rechtsboven kun je op de inspirator knop klikken en je daarmee laten inspireren tot een reis waar je zelf misschien niet direct aan gedacht zou hebben. Ik klik op de opties Levensgenieter en Actieveling, beide een onderdeel van mijn persoonlijkheid.

Schermafbeelding 2014-06-10 om 21.53.29Ik houd niet van stilzitten op reis, maar wil ook erg genieten op vakantie. JUST AWAY verzamelt aan de hand van deze criteria een aantal reizen voor me.

Schermafbeelding 2014-06-10 om 22.18.16

Van deze aanbiedingen (dit zijn er drie, op de website werden er nog veel meer getoond) zou ik Het Balatonmeer zeker overwegen als reisbestemming. Je kunt er veel watersportactiviteiten ondernemen, vast heerlijk hardlopen rond het meer en interessante wijncursussen volgen. Maar ook voor ‘gewone’ citytrips of juist een luxe vakantiebestemming kun je hier terecht. Zo vind je er bijvoorbeeld een combitrip van LA en Honolulu:

Schermafbeelding 2014-06-10 om 22.28.17Take me there now please?

Vandaag vlieg ik  naar Toscane om zelf te ervaren hoe een reis met JUST AWAY bevalt. Ik ga Florence en Pisa bezoeken (twee steden die ik nooit eerder bezocht), een Vespa tour doen (hello bucketlist item, vespa rijden in Italië,) en natuurlijk genieten van de beste dingen uit Italië, (food & wine!). Vanaf volgende week maandag kunnen jullie alles lezen over mijn reis naar Toscane. De weersverwachting is goed (& bloody HOT, 36 graden), mijn koffer zit vol met fijne jurkjes, sandaaltjes en Vespa wear (een donkerblauwe jump suit zonder mouwen en grote zonnebril) en ik heb er heel veel zin in. Als alles goed is ben ik op dit moment op Schiphol, klaar om in te checken. Uiteraard ga ik uitgebreid over mijn tripje schrijven wanneer ik terug ben, intussen kunnen jullie me vast op instagram volgen voor live updates.

Liefs!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Karbonkel
  June 12, 2014 at 11:50

  Heerlijk! Alleen rond het Balatonmeer hardlopen gaat moeilijk, ten minste ik was in Siofok en daar was alleen betaald strand, dus er stond overal hekken, tussen de stukken strand :’) en over de boulevard wil je niet hardlopen.. Maar verder is het daar heel leuk!

  Veel plezier in Pisa en Florence! lijkt me echt super, ben ik ook nog nooit geweest

 • Reply
  Nancy
  June 12, 2014 at 13:46

  Ik kijk er erg naar uit hoe het je daar bevalt. Ik vond Pisa leuk en vond Florence echt prachtig, ik hoop dat jij het ook erg naar je zin zult hebben, maar dat zullen we binnenkort wel terugzien on the blog! Have fun :)

 • Reply
  Stephanie
  June 12, 2014 at 14:08

  Ah klinkt zo fijn, ik zou ook graag op vakantie willen nu maar helaas zijn er examens die ik moet maken. Geniet ervan!

 • Reply
  Johanna
  June 12, 2014 at 14:51

  Wat een goed concept. Vespa rijden in Toscana klinkt echt zo goed… Ik zou het niet erg vinden daar te zijn dit weekend!

 • Reply
  Sandra
  June 12, 2014 at 22:39

  Leuk, enjoy! En Vespa rijden, TOF!!!

 • Reply
  josie
  June 13, 2014 at 09:37

  Ziet er heel goed uit!

 • Reply
  Roos
  June 13, 2014 at 09:51

  Mazzelaar!! Geniet ervan!

 • Reply
  annouska
  June 14, 2014 at 22:11

  Oeh wat een leuke site, ik ga er meteen even rustig naar kijken. :D

Leave a Reply

%d bloggers like this: