Diary

The Happy List

Vanochtend werd ik heel blij wakker, met zo’n gevoel alsof het kerstochtend is. Van een strakblauwe lucht met een heerlijk herfstzonnetje en zin in de aankomende weken. Tijd voor een Happy list:

Niet meer bang zijn voor de periode tussen afstuderen & een job hunt. Ik was een tijdje geleden zo bang dat ik in een zwart gat zou vallen dat ik maar vast was ingestapt. Terwijl ik mijn diploma nog niet eens in handen heb. Straks eerst maar eens goed vieren dat ik mijn master binnen heb en genieten van de tijd die er na komt. Ja het is een spannende tijd maar het komt vast goed.

Met net afstuderen komt veel vrije tijd, maar klagen we niet altijd dat we te weinig tijd hebben? Ik normaal gesproken wel als ik werk. Dus laat ik deze extra vrije tijd goed besteden met dingen waar ik straks vast niet meer aan toe kom: extra sporten, eindelijk weer eens boeken lezen Β en uitgebreider koken. Of gewoon een middagje wijntjes drinken op het terras.

Zoals gistermiddag met Jolien. Zij was een middagje vrij en nam me mee uit lunchen, super lief. Met een goed glas wijn en oeuf cocottes genoten we van de herfstzon bij Memory Lane. Ik ben onwijs gek op haar en het was dan ook weer heel gezellig.

Hierna liepen we door de Hoogstraat naar Barrelproof om vast wat inkopen te doen voor mijn verjaardag. Barrelproof is een prachtige drankspeciaalzaak met bijzondere likeuren, vintage whiskeyglazen en alles wat je nodig hebt voor je home made cocktails.

Volgende week ben ik jarig en word ik alweer 26. Oud? Nee, ik ben lekker nog 4 hele jaren een 20something. Ik heb zin in mijn verjaardag en ga het dit jaar uitbundig vieren. Ook lever ik op de ochtend van mijn feestje officieel mijn scriptie in. Dubbel feest.

Een ochtend met kleine, leuke toevalligheden: bij de bio supermarkt kreeg ik een grote zak gratis boerenkool en daarna een leuk mailtje: ik was op zoek naar een aantal producten en de verkoopadressen ervan. Blijkbaar worden deze producten niet particulier verkocht maar wil het merk ze wel naar me opsturen. Happy.

De verveine thee van de Tea Bar. Zo lekker.

De laatste zinnen van mijn scriptie op papier zien komen en trots zijn op het werk dat ik ga inleveren.

Een afspraak met de kapper maken.

Waar werd jij de afgelopen tijd blij van?

Liefs!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ilse
  October 24, 2013 at 14:02

  Wat een fijn lijstje! Het lijkt me zo fijn om de puntjes op de i te zetten voor je scriptie en om zo te genieten van de tijd die je nu ineens over hebt!

 • Reply
  Jolien
  October 25, 2013 at 10:40

  Happy de peppie word ik van je happy list. En van jou <3

 • Reply
  Sas
  October 25, 2013 at 11:35

  Wat een super fijne lijst. Altijd zo leuk om te lezen!!

 • Reply
  OURTASTE.NL
  October 25, 2013 at 14:47

  Van de mooie kookboeken en de Le Creuset schaal die we kochten!

Leave a Reply

%d bloggers like this: