Sydney: Bronte Beach

By October 25, 2012 Travel 24 Comments

 IMG_1072‘There’s nothing quite like this sight: paradise is surely an Australian beach’.

Als ik nog maar een keer op reis zou mogen gaan, nog maar een keer een plek bezoeken die ik al eerder bezocht dan is er geen twijfel over mogelijk. Dan wil ik terug naar Bronte Beach in Sydney. Vlakbij het toeristische Bondi is bronte beach een oase van rust. The natural saltwater pool vlakbij, het in een park liggen met de zee op de achtergrond en de boulevard die zo uit een oude film lijkt te komen.

In Sydney is vegan & organic niet de uitzondering maar de regel. In de schattige oude panden met veranda is het in het weekend goed vertoeven. Chai tea latte’s, verse sapjes en salades met gegrilde groentes of een veggieburger met pompoenpuree? Dat hebben ze bij Bronte beach allemaal.

 Mocht ik ook weer teruggaan dan weet ik niet hoe snel ik weer naar Big Al moet om een stukje raspberry bread en een vers sapje van ananas, sinaasappel en watermeloen te bestellen.

 

24 Comments

Leave a Reply