Adv Running

Super fit de zomer in met de TomTom Spark 3 GPS Fitnesshorloge

Schermafbeelding 2017-06-18 om 21.49.54Sinds een aantal dagen loop ik met de nieuwste TomTom Spark 3 om mijn pols; en ik kan je vertellen, die gaat er voorlopig niet meer af. Is het het meizonnetje? Is het het het feit dat ik over een week heerlijk op vakantie ga naar Portugal? Of is het de TomTom Spark3? Ik heb in ieder geval sportmotivatie als nooit te voren.

Zo liep ik afgelopen zondag bijna 15 kilometer tijdens de Wings for Life run in Breda, stond ik maandagavond in de box van Crossfit Kralingen, verbeterde ik dinsdag mijn kickboks-skills en zweette ik woensdagavond mijn spierpijn weg bij een hot yin yogalesje. Die spierpijn en endorfine, die voel ik zelf wel, maar die actieve minuten (uren) en verbrandde calorieën (donuts) die houdt de TomTom Spark 3 Cardio + Music voor me bij.

De nieuwste functies van dit GPS-fitnesshorloge?

  • Houd je prestaties voor alle sporten bij
  • GPS tracking
  • Routeverkenning
  • 24/7 activity tracking
  • Ingebouwde hartslagmeter
  • Muziek om je pols

En vooral dat bijhouden van de verschillende sportprestaties spreekt me aan! De afgelopen vier dagen liep ik hard, bokste ik, lag ik op mijn yogamat en stond ik met zware gewichten te smijten. Super gaaf om per sport te kunnen tracken wat het met mijn hartslag en totaal aantal verbrandde calorieën die dag doet.

Super leuk al die fancy snufjes, maar wat ik echt belangrijk vind bij een wearable is dat ik er niet teveel over hoef na te denken. De batterij moet lang meegaan en het installeren van de tracker moet simpel zijn. Moet ik daarvoor te lang achter mijn laptop zitten, raak ik geïrriteerd en dan heb ik er al geen zin meer in. Gelukkig allebei niet het geval bij dit sporthorloge; binnen een paar minuten kon ik een profiel aanmaken op de website van TomTom Sports, die via een USB verbinding meteen met mijn wearable connecte.

Ook heb ik mijn device nog niet hoeven opladen. Ga ik vanavond trouwens wel even doen, zodat ie zeker weten tijdens mijn run morgenochtend helemaal opgeladen is.

#Getgoing
Ook een beetje een datanerd? Met de nieuwe TomTom Sports app krijg je een persoonlijk dashboard waarin je alle stats in mooie grafiekjes voorgeschoteld krijgt. Vooral fijn als je net als ik, het niet alleen bij hardlopen houdt maar bijvoorbeeld ook fietst of andere work outs doet.

Benieuwd of dit horloge ook iets voor jou is en jou fit(ter) de zomer in krijgt? Check het hier.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers like this: