Where to stay: Hotel Hidden Paris

By January 22, 2015 Travel 17 Comments

IMG_0042
Na ieder weekend in een goed hotel komt steeds de clichézin ‘er gaat niets boven een hotelontbijt’ op mijn beeldscherm. Na mijn weekend in Hotel Hidden wil ik hier graag ‘er gaat niets boven een hotelontbijt op bed’ van maken.

Schermafbeelding 2015-01-18 om 19.39.31

Schermafbeelding 2015-01-18 om 19.39.48

IMG_1952 IMG_1949 IMG_0048 IMG_0027 IMG_0036
Hotel Hidden ligt in het 17de arrondissement, super centraal in Parijs, vlakbij de Champs elysees. Vanaf Gare du Nord kun je direct lijn 2 pakken en ben je binnen 20 minuten op de plek van bestemming. Je stapt uit en het eerste wat je ziet is de Arc de Triomphe. Ontwijk de vele toeristen en stap vijf minuten later een oase van rust binnen.

Stadsoase
In het hotel wordt volledig gebruikt gemaakt van natuurlijke materialen. Dat betekent prachtige houten vloeren in de hotelkamer en wasbakken en muren van natuurlijke steensoorten. Zodra je binnenstapt ben je uit Parijs en in zenmodus. Een stadsoase vlakbij de hustle and bustle van de rest van de stad. Een hotelkamer mag aanvoelen als een refuge, je moment van rust tussen het bewonderen van de stad in.

 Schermafbeelding 2015-01-19 om 09.23.46

Le Hide
Normaal ga ik vrij goed voorbereid naar Parijs en weet ik van tevoren waar ik wil lunchen en dineren. Dit keer was ik daar door tijdsgebrek niet aan toe gekomen en vroeg ik om een aanrader van een medewerker van het hotel. Hij raadde ons bistrot Le Hide aan, ondanks dat de naam het doet vermoeden, niet gelinkt aan het hotel. Ik denk niet dat we een betere plek aangeraden hadden kunnen krijgen. Paté, risotto met truffel en steak, al mijn favoriete Franse klassiekers met een moderne twist stonden op de kaart. We aten tot ver na middernacht en waren binnen twee minuten in onze heerlijke bed.

Breakfast in bed
Zoals verwacht slaap ik als een roos in de bedden van coco-mat, als ik later groot ben wil ik ze ook in mijn eigen huis. Om 09.00 word ik wakker van een klop op de deur gevolgd door roomservice. In plaats van gebruik te maken van het ontbijtbuffet laten we ontbijt in bed serveren. Hoe langer we in ons bed mogen blijven op zondag, hoe beter. Croissantjes, verse jus, cappuccino en yoghurt met fruit zijn de perfecte basis voor een rondje hardlopen door Parijs, later die ochtend.

Hidden Hotel is echt een aanrader wanneer je een centraal gelegen hotel zoekt en samen met je lover naar Parijs vertrekt.

Hidden Hotel
28, Rue de l’Arc de Triomph
75017 Paris
Tel. +33(0) 1 40 55 03 5
contact@hidden-hotel.com

Merci beaucoup SnapTraveller for the amazing stay.

17 Comments

Leave a Reply