Career

Shopping wishlist for the Career Girl

Desktop71

8 days before christmas my baby gave to me… Ik houd van de decembermaanden; niet van de regen, de kou en de gure wind, wel van de etentjes, feestjes en het veel tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Cadeautjes? Ja, graag! Surprises sla ik zeker over, maar gedichten maken en cadeautjes uitzoeken vind ik fantastisch. En cadeautjes krijgen is natuurlijk ook niet vervelend. Deze week zet ik de leukste cadeautjes voor de career girl, sporty chick en ‘voor het weekend’ cadeautjes inspiratie op een rij.

Bose Quiet Comfort – met noise cancelling
Echte liefde vanaf het moment dat ik dit ding op mijn oren zette, omgeslagen in voor altijd samen na een vlucht van 20 uur waarop de BQC mij beschermde tegen irritante huilgeluiden en het contasnte vliegtuig gezoem. Als ik geconcentreerd wil werken zet ik de Bose op mijn hoofd en de noise cancelling functie aan. Zo fijn, je hoort meteen niets meer. In de trein luister ik naar mijn mornig playlist en ik kom een stuk minder moe op mijn werk aan door het buitensluiten van alle prikkels. Must have!
Bose Quiet Comfort op Bol.com

So Kate, Louboutins
Een paar Louboutins maken echt iedere outfit af. Mijn eerste paar kreeg ik jaren geleden en zodra ik ze aantrek groei ik niet alleen letterlijk 12 centimeter, maar geef ik presentaties ook een stuk zelfverzekerder. Mijn So Simple pumps zijn nog steeds prachtig, ik onderhoud ze goed en ze gaan daardoor al jaren mee. Hoog op mijn verlanglijsje staat een tweede paar, de So Kate, die Christian Louboutin inderdaad speciaal ontwierp voor niemand minder dan Kate Moss.
So Kate op Louboutin.com

Selected Femme laarsjes
Omdat ik deze maand al minstens 10x half verzopen op mijn werk ben aangekomen en dit in december niet veel anders zal zijn, staan er naast een paar mooie pumps ook wat meer stevige, zwarte leren laarsjes op mijn verlanglijstje. Dit droompaar is lief geprijsd (zeker in vergelijking met de Acne boosts, waar ze wel iets van weghebben).
Selected Femme via Louen.nl

Daniel Wellington watch*
Met het dragen van een mooi horloge, kijk ik net wat minder vaak op mijn telefoon en ben ik daardoor ook een stuk minder afgeleid. Daniel Wellington verkoopt hele mooie horloges met leren of juist wat sportievere bandjes. Nog op zoek naar een mooi cadeautje voor je zusje, moeder of voor jezelf? Met de code Dailylin krijg je nu 15% op alle horloges van Daniel Wellington.
Classy Sheffield via Daniel Wellington

Coffee Mug
Met een wekker die mij zo’n 5 dagen per week om 06.00 op laat staan heb ik een kleine koffieverslaving ontwikkeld. Deze porseleinen beker van Braindy days maakt iedere kop koffie nog wat fijner.
Mug via Brainy Days

Claudia de Breij – Neem een geit
Niet per se een boek om op kantoor te lezen, wel fantastisch leesvoer voor bijvoorbeeld in de trein. Claudia de Breij gaat, nu ze 40 is, op zoek naar goede raad bij andere mensen in plaats van alles zelf te willen uitzoeken. Ze gaat ten rade bij aan aantal bekende Nederlanders, vrienden en familie maar ook bij haar pedicure en Spinoza. Wat volgt is een luchtig, nuchter, grappig boek vol goede raad voor iedereen die het soms ook even niet meer weet.
Neem een geit via Bol.com

*Dit product heb ik gekregen.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  cato weemaes
  November 29, 2015 at 13:26

  Dat Horloge en die koffiebeker staan ook op mijn wishlist! Leuk artikeltje btw ! <3

  //fashion&lifestyle blogger //

 • Reply
  Ise
  November 29, 2015 at 13:28

  Louboutins, wauw. Ooit gaan ze ook in mijn kast staan!

 • Reply
  Paula
  November 29, 2015 at 13:42

  Ooit ook Louboutins!

 • Reply
  Natasja
  November 29, 2015 at 14:01

  Aah, dat boek van Claudia de Breij kreeg ik gisteravond van vriendinnen, alleen vanwege de titel al geweldig! Ben benieuwd naar de inhoud. En zo’n Bose lijkt me als ook ideaal, maar die prijs… au.

 • Reply
  Bente
  November 29, 2015 at 14:25

  Ah die BQC lijkt me zo erg fijn! Ik weet alleen nog niet of ik zo veel geld wil uitgeven aan een koptelefoon.. Dilemma!!

 • Reply
  Carolien - On a Healthy Adventure
  December 1, 2015 at 12:40

  Louboutins en een DW horlogo wil ik ook wel, zo mooi :)

Leave a Reply

%d bloggers like this: