Food Foodlou

Rijstwafelburgers

img_4716

Who doesn’t love hamburgers? Een goed gebakken hamburger op een vers broodje, mijn ultieme comfortfood. Om wat vaker hamburgers te kunnen eten zonder het idee te hebben dat je de volgende dag weer aan de sla moet, zijn deze rijstwafelburgers de perfecte oplossing.

Vervang het broodje door rijstwafels, de vette sauzen door Hüttenkäse, kies een groente die je lekker vindt en mocht je zin hebben in vega; kies voor gekruide vegetarische hamburgers. Het ziet er origineel uit, smaakt verrassend goed en vult behoorlijk! Trek niet je mooiste kleren aan en zorg voor een berg servetten, want eten is wel een uitdaging, but worth it.


Ingrediënten
:img_4716

  • 4 rijstwafels
  • 2 (vegetarische) hamburgers
  • 100 gram groene asperges
  • 50 gram Hüttenkäse
  • handje gemengde sla
  • 1 tl olijfolie

Bereiding:

  1. Bak de hamburgers in de olijfolie en kook de asperges beetgaar
  2. Leg de rijstwafels, sla en Hüttenkäse klaar
  3. Hambugers gebakken? Begin dan met bouwen: rijstwafel, sla, hamburger, Hüttenkäse, asperges en eindig weer met een rijstwafel
  4. Maak af met verse basilicum, leg wat servetjes klaar en smullen maar

Als je deze rijstwafelburgers een keer gaat maken, share it!

Liefs, Foodlou

Follow me on Facebook & Instagram

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Marike
    October 20, 2016 at 12:22

    Wat een leuk idee! Het ziet er ook een stuk origineler uit :) Alleen dat eten lijkt me inderdaad wel lastig ;)

    • Reply
      Malou - Foodlou
      October 20, 2016 at 13:48

      Haha ja, lekker met je handen eten en mes en vork links laten liggen ;)

Leave a Reply

%d bloggers like this: