Reiskriebels: Vietnam & more

By February 23, 2013 Travel 22 Comments

Chinatown

Een weekend weg, een luiervakantie van twee weken of een reis van maand. Een trip duurt zolang als ie duurt. Maar zodra de tickets geboekt zijn, begint de voorpret. Zelfs zonder ticket, kan die voorpret al beginnen. Ik slaap momenteel met de Lonely Plantet van Vietnam naast mijn kussen. Ik word heel erg blij van het idee dat ik deze zomer weer naar Azië mag. De echte plannen deel ik zodra we ons ticket geboekt hebben. Dan hoop ik ook weer om fijne tips (bedankt voor alle Berlijn tips & mailtjes so far!) te vragen.

In de tussentijd kijk ik foto’s van mijn laatste keer in Azië, alweer een tijd geleden. Dankzij de vele foto’s herinner ik me nog de chaos, maar ook de vriendelijkheid van de mensen. De heftige smaken van het eten (maar heerlijk), de kleurrijke plaatjes, niks geen grauwe gebouwen en de geuren op de markt. Op een fietsje door Chinatown in Bangkok rijden, langs bananenplantages varen en aapjes kijken.

Ontzettend waardevolle herinneringen; zoals mijn vriend vorige week zei ‘reizen gaan weer voorbij, maar niemand kan ze meer van je afnemen.’ En wat kijk ik er naar uit om deze zomer weer een hoop nieuwe herinneringen te maken.

In de tussentijd droom ik nog even verder bij de foto’s die ik vorige keer maakte:

Reizen door Thailand

Reizen in Thailand

Reizen in Thailand

Reizen in Thailand

 

Tempel in Bangkok

Tempel

Hua Hin

22 Comments

Leave a Reply