Diary

Personal: Hello February

Schermafbeelding 2015-02-01 om 09.41.35

Dag januari, hoewel je nu ook weer niet verschrikkelijk was, ben ik blij dat je voorbij bent. Februari, een maandje dichter bij de lente; bij langere dagen en buiten eten en wijn drinken op het terras aan het water. Maar eerst nog even op wintersport.

In januari denk ik dat ik echt gewend ben geraakt aan mijn nieuwe werkritme en steeds beter mijn werk kan combineren met het bloggen. Ik maak vaker gebruik van mijn tijd in de trein om een stukje te tikken, of in ieder geval ideeën op te schrijven. Verder ontwikkelde ik in januari een serieuze verslaving voor kusmi tea (Anastatsia) en zette ik mijn zinnen op een prachtige nieuwe tas. In januari liep ik 124 kilometer, waaronder een stukje door Parijs, maar voelde ik me alles behalve marathon ready.

Hello February
Hard trainen voor de marathon, mijn werk en mijn slaapkamer hebben deze maand even mijn prioriteiten. Ik merk dat trainen voor een marathon, naast een fulltime baan net wat meer planning vereist en mijn sociale leven soms net op een wat lager pitje zet. Zo liep ik gister 24k en had ik ‘s avonds een feestje; prima maar rond 01.00 vallen mijn ogen echt dicht.

Meer dan 130k lopen
In februari wil ik meer kilometers maken dan in januari. Januari was oké op hardloopgebied. Ik liep drie duurlopen (20k, 21.1k en 24k) maar liep minder dan ik zou willen door een blessure aan mijn heup. Het blijft een gevoelige plek, dus ik wil niets forceren. Of ik de marathon nog onder de 4 uur loop? Ik hoop het heel erg; maar het zal aan mijn training in februari en maart liggen. En of blessures geen roet in het eten gooien. Ik heb in ieder geval al wel heel veel zin in 12 april; ook al lache ik tijdens de laatste kilometers van de duurloop van gister als een boer met kiespijn.

Dat zal me leren nooit meer een zware WOD bij crossfit te doen de avond voor een duurloop.

Project bedroom
We wonen nu alweer drie jaar in dit appartement en ik heb zin om de slaapkamer een flinke make-over te geven. Er kunnen behoorlijk wat spullen weg, ik wil alles wit, witter witst. Op pinterest ben ik een ochtendje zoet geweest met inspiratie zoeken. Verder zou ik graag nog een lamp van Zuiver willen in de slaapkamer en de Bird van Eames. Binnenkort op zoek naar twee oude appelkistjes om te schuren en te verven en kastjes van te maken. En brownies voor wie me kan vertellen waar ik precies dit kleed vind.

Serious gaming
Morgen ben ik voor het eerst co-facilitator tijdens een serious game en ik heb er heel veel zin in. Wat dat is? Op mijn werk hebben we een team dat serious games bouwt voor bedrijven om ze bijvoorbeeld mee te nemen in een transitie. Je leest er hier meer over.

Wintersport
Yes, eind februari ga ik eindelijk weer op wintersport. Ik heb een eigen snowboard maar twijfel er over of ik toch niet liever zou willen skiën. Ik vind het er altijd zo mooi uitzien als mensen echt goed kunnen skiën. Nu kan ik na 6 jaar ook nog steeds niet goed snowboarden, dus misschien is het ook wel een illusie dat ik snel mooi leer skiën. Het fijnst aan wintersport vind ik die heerlijke, frisse berglucht en heerlijk slapen. Echt een chill vakantie.

Health foodie
In januari gooide ik mijn eetpatroon een beetje om het beter te laten passen bij het vele sporten/lopen dat ik doe. Ik eet wat meer eiwitten en meer groentes en merk dat ik me beter voel. En beter in mijn hardlooptights pas. In februari wil ik er nog wat meer op gaan letten, want ik zit nog niet op mijn marathon streefgewicht.

 Fijne zondag xo !

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply
  Jenn
  February 1, 2015 at 11:28

  Mooie plannen, succes!

 • Reply
  Justin
  February 1, 2015 at 11:28

  Succes met je dingetjes en ik neem altijd twee lesjes bij snowworld of op een rollerbaan om weer in te komen met Snowboarden :).

  Fijne zondag en succes met de voeding.

 • Reply
  Judith
  February 1, 2015 at 11:34

  Ik vind het zo knap dat jij altijd zo’n goede focus hebt van wat je wilt, werkt inspirerend:) en volgens mij is dat het House Doctor block vloerkleed! (brownies zijn niet nodig hoor haha;)). Ik zal de link wel even via twitter sturen want hier plaatsen lukte me niet.

 • Reply
  Josianne
  February 1, 2015 at 11:38

  Mooie plannen voor februari. Ik hoop deze maand ook meer kilometers te maken dan in januari; dat is geeindigd op zo’n 30km, en in februari hoop ik toch echt de 70 minimaal weer aan te tikken.

  Succes morgen!

 • Reply
  Bianca
  February 1, 2015 at 11:40

  Fijne update Lin. Deze maand wil ik écht de 100km challange voltooien én gezonder eten. Nog eventjes totdat ik op wintersport mag. Ik herken van het snowboarden; heb het geprobeerd maar het duurt zo veel langer voordat je dat écht goed kan, dan skieen. Skien vind ik nu heerlijk en zal niet zo snel meer gaan snowboarden, ik wil gewoon zo snel mogelijk die witte bergen af roetsjen!

  Fijne zondag X

 • Reply
  Debby
  February 1, 2015 at 11:54

  Net zo lekker bezig of misschien nog wel beter dan ik ;). Altijd fijn om een lijstje hebben om weer aan te pakken, jiehaa. Go go getter!

 • Reply
  Bente
  February 1, 2015 at 11:55

  Dat is een fijn vooruitzicht: aan het eind van februari op wintersport! Hou je alleen wel weinig tijd over om die kilometers te rennen?

  • Reply
   Lin
   February 1, 2015 at 12:03

   De hardloopschoenen moeten mee, hopelijk vind ik op wontersport een ijsvrije route.

 • Reply
  Rosanne
  February 1, 2015 at 12:18

  Lekker bezig lady! Waar ga je wintersporten? Enjoy februari :)

 • Reply
  Vicky - Stijl Habitat
  February 1, 2015 at 12:53

  Het vloerkleed is Block van House Doctor en valt mee qua prijs! Leuk kleed!

 • Reply
  Maurits
  February 1, 2015 at 12:54

  Mooie plannen! Wat lijkt het me heerlijk dat je zoveel km kan lopen. Dat kan ik niet lang niet haha

 • Reply
  Mieke
  February 1, 2015 at 14:49

  Ja, de lente komt weer in zicht. Zo fijn! En een heerlijk vooruitzicht om nog op wintersport te gaan.

 • Reply
  Nathalie
  February 1, 2015 at 16:46

  In ben dan wel niet voor een hele, maar voor een halve marathon aan het trainen. Toch herkenbaar om te lezen! Succes met al je mooie plannen de komende maand(en)!

 • Reply
  Andrea
  February 1, 2015 at 18:46

  Wat een mooi lijstje vol plannen en heerlijk zeg zo’n vakantie in het vooruitzicht!

 • Reply
  Cindy
  February 1, 2015 at 22:09

  Mooie plannen! Ook ik wil een witte slaapkamer, met hout en beige als accessoires. Laat ik net alle muren gewit hebben haha.

 • Reply
  Hedwig
  February 1, 2015 at 22:41

  Wat een fijne maand in het vooruitzicht! :) ik vind 124km rennen al trouwens behoorlijk veel, knap dat je daar tijd voor vrij kan maken!

 • Reply
  Lizet
  February 2, 2015 at 01:13

  Je slaapt inderdaad zo ontzettend lekker op een wintersportvakantie, heerlijk! Have fun :)

 • Reply
  Stéphanie | Expeditie Aardbol
  February 2, 2015 at 12:32

  Leuk zo’n bedroom project! Kan je helaas niet helpen met het kleedje!

 • Reply
  Marcella
  February 4, 2015 at 17:55

  Fijn lijstje, leuk om lekker wat aan te pakken in huis. Ik wil graag ook op de gezonde toer, dus goeie recepten zijn zeker welkom!

 • Reply
  Nuria
  February 4, 2015 at 21:46

  Wat heerlijk dat je nog op wintersport gaat zeg!!

 • Reply
  Nuria
  February 4, 2015 at 21:46

  Wat heerlijk dat je nog op wintersport gaat zeg!!

 • Reply
  Nuria
  February 4, 2015 at 21:46

  Wat heerlijk dat je nog op wintersport gaat zeg!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: