Food Foodlou

Pecan Honey Pear

img_8880Een perfect rijpe peer, je kent het wel. Je weet dat je hem direct moet eten omdat ie een dag later eigenlijk alweer te rijp is. Toen ik er laatst eentje thuis had liggen en zin had in iets warms, verzon ik een simpel maar superlekker gerechtje met peer uit de oven.

Deze warme Pecan Honey Pear is heel geschikt als voorgerechtje terwijl buiten de bladeren naar beneden beginnen te dwarrelen. Daarbij is honing & geitenkaas altijd een gouden combi en maakt het samen met verse tijm en geroosterde pecannoten een perfect pear!

Ingrediënten:img_8881

  • 1 rijpe peer
  • 25 gram zachte geitenkaas 50+
  • 5 pecannoten
  • 1 tl honing
  • 1 takje verse tijm

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Snijd de peer voorzichtig in de lengte in plakken
  3. Leg de plakken op bakpapier op een bakplaat
  4. Verdeel de geitenkaas, pecannoten en tijm over de peer
  5. Maak af met de honing
  6. Zet voor 10-12 minuten in de oven en serveer direct!

Liefs, Foodlou

Follow me on Facebook & Instagram

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers like this: