Diary

My life lately

I love SALE! Deze Supertash top had ik al een tijdje geleden gezien maar ik vond hem toch net wat te duur. Maar met 50% korting nam ik hem wel mee.

Bellini’s met de enige echte Self Help Hipster. Op dinsdagavond spraken we af bij Level voor cocktails & girltalk. Ze kwam net terug van 2 weken vakantie dus we hadden genoeg bij te kletsen. Ik vind het zo fijn om uren bij te praten onder het genot van heerlijke drankjes. We kennen elkaar nu zo’n twee jaar en zijn eigenlijk vanaf dag 1 onafscheidelijk. Het lijkt ook alsof we elkaar al veel langer kennen. En ik wil haar blauwe top stelen.

 Lunchmomentje met de Elle Decoration.

Bootje varen op de Kralingse plas na stage. Mijn stageperiode komt bijna ten einde maar ik heb zoveel dingen geleerd over de PR & Marketingbranche. Nope, ik heb totaal geen spijt van mijn summer stage.

Power breakfast! Smoothie van banaan, blauwe bessen, cranberries, rauwe cacao en kokoswater.

Lunchen bij Hotel New York. Prachtig oud gebouw aan de Maas tussen heel veel nieuw bouw. In de Tweede Wereldoorlog is er natuurlijk veel verloren gegaan in Rotterdam dus ‘we’ mogen trots zijn op onze oude gebouwen.

Mijn collega Angelique maakt de beste latte’s.

En nog een fotootje van VOLTT! Zo leuk alle mensen die los gaan in gele poncho’s. Wat een heerlijk festival, ik wil er volgend jaar wel weer heen.

Aankomende week breekt mijn laatste stageweek aan, heb ik een leuk persevent, een bruiloft en de introdag van de Erasmus. Ik heb zoveel zin in mijn laatste jaar (zeg ik nu heel enthousiast, kans dat ik daar tijdens mijn tentamens weer heel anders over denk).

Hebben jullie nog leuke plannen voor deze week? Fijne week!

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply
  Deborah
  August 27, 2012 at 16:01

  Leuk overzicht. En dat topje vind ik helemaal geweldig!! Die zou ik zelfs gekocht hebben voor de volle prijs :D

 • Reply
  Dina
  August 27, 2012 at 16:03

  Haha leuk zeg, iedereen in die poncho’s!

 • Reply
  Marjolein
  August 27, 2012 at 16:12

  Die cocktailssss! Lekker!

 • Reply
  Danielle
  August 27, 2012 at 16:19

  Ziet er goed uit allemaal! Succes met je laatste stageweek!

 • Reply
  Sophie
  August 27, 2012 at 16:30

  Wat leuk die poncho’s! Succes met je laatste stageweek! Nu heb ik zin in cocktails!

 • Reply
  Anouk
  August 27, 2012 at 16:46

  Wat een leuk overzichtje! Die cocktails zien er heerlijk uit!

 • Reply
  Anke
  August 27, 2012 at 17:09

  Dat festival ziet er wel een beetje verregend uit, maar inderdaad ook wel weer geinig, iedereen in van die poncho’s.

 • Reply
  Linda
  August 27, 2012 at 18:18

  Leuk weekoverzicht :) Ik ben zelf vandaag weer begonnen met m’n opleiding en ik moet zeggen dat ik heel veel zin heb in de komende tijd (ik zal daar ook wel weer anders over denken tijdens tentamentijd ;))

 • Reply
  the Self Help Hipster
  August 27, 2012 at 18:18

  Ik wil weer aan de Belini’s. En als ik even brutaal mag zijn: we gaan samen sowieso weer naar Soenda. <3

 • Reply
  Ise
  August 27, 2012 at 18:24

  Ziet er allemaal heel lekker uit!

 • Reply
  Patricia
  August 27, 2012 at 18:57

  Het topje is erg mooi :) Leuke week weer achter de rug. Fijne nieuwe week

 • Reply
  Mirthe
  August 27, 2012 at 20:18

  Ziet er goed uit (zowel die goddelijke latte als de rest!)

 • Reply
  Indira
  August 27, 2012 at 22:34

  Leuke momentjes!

 • Reply
  Jolien
  August 27, 2012 at 22:48

  Leuke foto’s!

 • Reply
  Marlyssa
  August 27, 2012 at 23:04

  Leuk overzicht. Hotel New York is een fijne plek in Rotterdam:) en mooie top op de eerste foto

 • Reply
  Jesdiny
  August 28, 2012 at 04:23

  Geniet van je laatste stageweek!

 • Reply
  Marieke
  August 28, 2012 at 09:44

  Leuke week weer!! En succes met je laatste week stage, super dat je het hebt gedaan én dat het zo goed beviel. Vond het heel leuk om je gisteren te ontmoeten! :) XXX

 • Reply
  Debby
  August 28, 2012 at 13:51

  Lekker aan het genieten dus!

 • Reply
  Foodloveandhappiness
  August 28, 2012 at 19:58

  Fijne week! Heerlijk bootje varen en die cocktails zag ik al voorbij komen op FB: wat zien die er lekker uit!

 • Reply
  Marcella
  August 29, 2012 at 11:34

  Leuke foto’s, fijne week!

Leave a Reply

%d bloggers like this: