My Life Lately

By September 9, 2013 Diary 27 Comments

Ben je weer klaar voor het eeuwenoude cliché? Mijn hemel wat vliegt de tijd weer. Vietnam lijkt alweer eeuwen geleden en de herfst komt eraan. Begrijp me niet verkeerd, ik houd van de herfst maar eigenlijk alleen van die september-herfstdagen met zon en niet te koud. Dat we maar een Indian summer mogen krijgen.

Bikramyogarotterdam

Maandag begon ik de week goed met een lesje Bikram yoga. Vorige week heb ik weer een tienlessenkaart aangeschaft, naast het hardlopen vind ik yoga een heerlijke sport en het zorgt ervoor dat ik minimaal 1x per week goed rek en strek. Na het hardlopen heb ik daar heel vaak geen zin in.

Dinsdag waste ik de rest van mijn vakantiewas weg, beantwoordde Heel Veel mailtjes en stelde een schema voor de rest van mijn scriptie op. (Dat telt ook als aan je scriptie werken, toch?). ‘s Middags genoot ik van het mooie weer in Rotterdam en haalde ik rozemarijnbrood bij het Vlaamsch Broodhuys en wijn bij de Gouden Ton. ‘s Avonds kwamen mijn beste vrienden eten, ik had na 4 weken niet koken ontzettend zin om weer eens uitgebreid in de keuken te staan. Ik maakte een Italiaanse broodsoep, spaghetti carbonara en crostini’s met een avocadomousse.

Woensdagochtend scoorde ik in de uitverkoop een nieuw koffertje (26 euro bij de Hema, ideaal formaat!) want woensdagavond vertrok ik weer naar Schiphol. Ditmaal niet naar Exotisch Azië, maar naar Duitsland om hotspots te ontdekken in Hamburg, Bremen en Berlijn.

 IMG_0054

IMG_0116

IMG_0079

IMG_0170

Samen met een groep journalisten/bloggers uit NL, België, Zweden en Spanje was ik uitgenodigd om de hotspots van Hamburg, Bremen en Berlijn te ontdekken. Hamburg en Berlijn lenen zich daar wat beter voor dan Bremen moet ik zeggen ;) We hebben vier dagen prachtig weer gehad en vooral Hamburg heeft me blij verrast. In Berlijn heb ik heel bijzonder gegeten in Club Kater Holzig.

Zondag zouden we een stadsrondleiding krijgen en nog een uurtje naar Mauerpark gaan, maar omdat ik Mauerpark al eens bezocht en nog wat hotspots miste die ik op mijn blog wil laten zien ben ik zondag samen met Grieteke (journalist voor de Spits) op pad gegaan. Met haar had ik de leukste klik deze dagen en we liepen van het ene leuke koffieplekje naar de ander. Maar daarover aankomende week meer!

Liefs!

27 Comments

Leave a Reply