Diary

My Life Lately

Oh wat vind ik het heerlijk dat februari voorbij is en dat de lente voor de deur staat. Met weersvoorspellingen die 15 graden aangeven maak je mij erg blij. Vroeger opstaan wordt makkelijker, naar buiten gaan om hard te lopen kost veel minder moeite en wanneer ik thuis kom van stage is het nog licht.

Ook afgelopen week was ik weer aan het werk in mijn favoriete Franse restaurant, schreef ik teksten bij het PR-bureau, kwamen mijn hoofd- en deelvragen op papier, stelde ik een theoretisch kader op voor mijn scriptie en ging ik naar Den Haag voor mijn stage. Tussendoor ook genoeg tijd voor fijne dingen; en die zette ik op de foto. Ik zou best eens foto’s van mijn stage/scriptie in mijn weekoverzicht willen plaatsen, zeker nu het zo’n groot deel van mijn tijd in neemt, maar ik denk toch dat mijn begeleider wat vreemd opkijkt als ik tijdens een gesprek opeens ga zitten fotograferen ;)

Ik vind dit hardloopstukje heerlijk, letterlijk over het water lopen. Een fijne 20km training.

Cross country run on saturday morning. Een pittige training door het Kralingse bos, man wat lekker. Dit was officeel mijn laatste training met de vereniging maar na de halve marathon van deze week ga ik lid worden. Vind het leuk, gezellig en ontzettend motiverend om met een groep te lopen.

Donderdagavond tijd voor mijn favoriete drankje met mijn favoriete vriendinnetje. Zo fijn om 210 meter bij mijn beste vriendin vandaan te wonen en (bijna) iedere week een avond samen te eten, champagne/wijn te drinken en tot laat op de avond te praten. Om vervolgens wanneer ik wil 5 minuten later mijn bed in te kunnen rollen. Precious.

Zaterdagavond heerlijk & uitgebreid gegeten bij vriendinnetje Lisa. Dit zijn mijn vriendinnen van de middelbare school (& eentje van de basisschool) en hoewel het niet altijd makkelijk is om een datum te vinden voor 6 personen is het altijd zo fijn wanneer het wel lukt. Iedereen nam iets lekkers & homemade mee. De gevulde aubergines waren mijn favoriet die avond. Het recept daarvan plaats ik deze week nog online.

Zondag sloot ik de week goed af door overdag een essay te schrijven en ‘s avonds met Rosselle bij Kip in Rotterdam te eten. Nu is het tijd om mijn essay af te maken; maar eerst ga ik naar buiten om lekker vroeg terug te zijn van hardlopen. Volgens mij is het heerlijk weer!

Enjoy your week!

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply
  Suzanne
  March 4, 2013 at 10:13

  Wat een mooie foto’s en wat een gezelligheid! Leuk!

 • Reply
  Tedje
  March 4, 2013 at 10:35

  Heel veel succes met de halve marathon!!

  • Reply
   Lin
   March 5, 2013 at 01:01

   Dankjewel!

 • Reply
  Daniëlle
  March 4, 2013 at 11:08

  Fijne foto’s! Dat stukje over het water hardlopen lijkt me heerlijk ;-)

 • Reply
  Linda
  March 4, 2013 at 11:16

  Ik krijg altijd weer hernieuwde motivatie om te hardlopen door jouw stukjes! Het ziet er weer uit alsof je een hele fijn week hebt gehad :)

 • Reply
  Stephanie
  March 4, 2013 at 11:36

  Hele mooie foto’s!

 • Reply
  Nanda
  March 4, 2013 at 12:54

  Wat een heerlijke foto’s! En hardlopen in een groepje lijkt me ook wel wat :)

 • Reply
  Aurelie
  March 4, 2013 at 14:17

  Zo’n mooie foto’s! Dat hardloopstukje over het water ziet er inderdaad heerlijk uit! Daar wil ik ook wel lopen.

 • Reply
  Phine
  March 4, 2013 at 15:21

  mmmmh, jij eet altijd van hele fijne dingen!
  Ik kijk nu al uit naar het recept.

 • Reply
  Marieke
  March 4, 2013 at 16:26

  Wat heb je weer lekker hardgelopen en gegeten! Heerlijk! Wat ben je toch ook een inspiratie voor anderen. :)

  • Reply
   Lin
   March 5, 2013 at 01:01

   Ah wat lief Miek!

 • Reply
  Carin
  March 4, 2013 at 19:05

  Ik loop ook bij een vereniging. Gezellig en motiverend. Door samen met een groep te lopen, haal je meer uit jezelf dan wanneer je alleen loopt! Succes met de laatste voorbereidingen voor de halve marathon!

 • Reply
  Nuria
  March 4, 2013 at 19:22

  Fijn overzicht!!

 • Reply
  josie
  March 4, 2013 at 20:06

  Blij met je camera sis? XO

 • Reply
  Wendy
  March 4, 2013 at 21:26

  Ik vind de tweede foto erg mooi met die stijger over het water. De andere foto’s zijn ook leuk om te zien. :)

 • Reply
  Josianne
  March 4, 2013 at 22:36

  Wat een fijne foto’s! Het is inderdaad zo fijn dat het s’avonds langer licht is. Heel fijn om niet helemaal in het pikdonker thuis te komen na stage.

 • Reply
  Jolien
  March 5, 2013 at 10:17

  Je nieuwe camera goed aan het uitproberen zie ik? :D Wat heb je toch een heerlijk leventje meid! X

 • Reply
  Michelle @ the World is a Book
  March 6, 2013 at 20:35

  Wat een fijn overzicht! Heerlijk dat alles zo goed gaat :)

 • Reply
  Anne
  March 8, 2013 at 09:04

  Cross country running, gaaf! Mijn nichtje (Amerikaanse) deed aan xc op de middelbare school, dat vond ik altijd zo stoer. :)

 • Reply
  thas
  April 15, 2013 at 18:51

  Ik lees deze oude blog even opnieuw, maar waar in Rotterdam is die steiger, dat je over het water loopt?

Leave a Reply

%d bloggers like this: