Marathon 2.0 – week 3

By October 22, 2013 Running 18 Comments

Net als vorig jaar hoop ik in april aan de start van de Rotterdamse marathon te verschijnen. Inmiddels heb ik me ingeschreven (ik was nr. 42 woohoo) dus er is geen weg meer terug. Om mezelf (en hopelijk jullie) te motiveren, zal ik wekelijks verslag doen van mijn hardloopavonturen.

Running – the miles
Daar kan ik heel kort over zijn: ik maakte afgelopen week te weinig kilometers. Daar staat tegenover dat ik de training van afgelopen zaterdag nog steeds voel en ik het deze week helemaal goed ga maken. De blessure is al een tijdje over dus de 10km moet en zal deze week weer worden aangetikt. Maar vanmiddag eerst een yogales om de laatste restjes spierpijn eruit te strekken.

Running – new shoes
Van Puma kreeg ik een pakketje met de Elite Glow Running shoes opgestuurd. Ik ga ze de aankomende tijd testen, ze vallen in ieder geval erg goed op met dat felle neon kleurtje. De eerste 5 km heb ik er al opgelopen, nothing beats a pair of new running shoes.

Running – drink drink drink
Dat bruine goedje bestaat uit 3 bietjes, een flinke hand spinazie en een appel. Het ziet er onwijs goor uit, maar smaakt heerlijk zoet. Maar ik vind bietjes dan ook niet vies. Niet dol op de bietensmaak? Voeg nog 2 tomaten toe, deze overheersen qua smaak.

Running – Girlslove2run Crew
Gisteravond meette ik met een grote groep meiden in het Amsterdamse Werck. Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en krijg daar energie van. Gisteravond ging dat nog iets makkelijker omdat we een ding gemeen hebben: liefde voor hardlopen. Lees er later meer over op Girlslove2run. Ik ga in ieder geval voortaan 1x per maand rennen met een groep inspirerende meiden en wie weet lopen we over een tijdje gezamenlijk een (halve) marathon in het buitenland.

Ik ga hard trainen deze week, en jij?

Liefs!

18 Comments

Leave a Reply