Hotspots Travel

Londen: Callooh Callay

Een citytrip is wat mij betreft niet compleet zonder een avondje cocktails drinken. Onze Wimdu host Mike raadde ons een bar in de wijk Shoreditch aan: Callooh Callay. En dat was wat mij betreft een super tip. Een cocktailbar waar ik van houd: een beetje gek, heerlijke cocktails en vriendelijke & grappig personeel. Wil je een tafeltje? Dan zou ik van te voren reserveren. Maar wij vermaakten ons prima aan de bar, met een cocktailmenu dat verstopt zat in cassettebandjes, het spotten van een geheime kast die je naar een volgende wonderladesque room bracht en het bekijken van alle hippe Londenaren.

De sfeer ademde Alice in Wonderland uit en ik deed veel outfit inspiratie op kijkend naar vrouwen op prachtige pumps en met leuke hoedjes. The place to be in Londen maar wel met een hele gemoedelijke sfeer.

Callooh Callay
65 Rivington Street
London

Laatste 2 foto’s via London Cocktail Guide.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Milou
  October 16, 2012 at 08:37

  Haha, inderdaad: Alice in Wonderland! Het ziet er super uit zeg :-)

 • Reply
  Nuria
  October 16, 2012 at 09:59

  super leuk om in een lokale bar iets te drinken dan in de toeristische attracties!

 • Reply
  Lisa
  October 16, 2012 at 19:42

  Lijkt me een erg leuke plek! Ik zal hem op mijn lijstje zetten voor de volgende keer dat ik naar Londen ga (over niet al te lang, hoop ik!)

 • Reply
  Foodloveandhappiness
  October 17, 2012 at 07:29

  Ziet er leuk uit! Een grappig avondje uit lijkt me zo :)

 • Reply
  zoetedagdromen
  October 17, 2012 at 09:03

  Leeuk alice in wonderland style, lijkt me heel fijn!

Leave a Reply

%d bloggers like this: