Inspiration

Living at sea – interior inspiration

Living at sea – vanuit het huis waarin ik geboren ben kon ik de zee horen. Nu weet ik dat ik niet de enige ben die dit heeft maar ik moet minimaal 1x per maand het strand op. Langs de zee lopen en de golven horen. Ik vind in de zee zwemmen heerlijk. Het zout, de kracht die van de stroming uitgaat – de zee kan zo prachtig kalm zijn en tegelijkertijd zo’n geweld uitstralen. Ik werd dus ook instant een beetje verliefd bij het zien van dit huis in Novia Scotia.

living at sea

living at sea

Wow; hier zou ik wel een tijdje kunnen wonen. Canada is een prachtig land waar ik vroeger meerdere keren met mijn ouders ben geweest (ik heb familie aan zowel mijn moeders als vaders kant in Canada). In Nova Scotia ben ik nog nooit geweest, maar dit huis lijkt me zo perfect om te overwinteren. Koud, maar zo mooi!

Foto’s via Architectural Digest die ik weer ontdekte via Yourlifestyleguide.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Anne
  February 15, 2014 at 10:38

  Wat een mooi, licht huis! Ik ben niet opgegroeid met de zee zo dichtbij, dus voor mij is het altijd nog een beetje speciaal! Ik ben echt gek op de zee en zou er heel graag wat dichterbij willen wonen (en dan natuurlijk het liefst in zo’n huis..)

 • Reply
  Mariët
  February 15, 2014 at 10:56

  Oh WAUW wat een mooi huis. *kwijl* Wat jij met de zee hebt heb ik ook, maar sinds ik er heel dichtbij woon is 1 x per maand niet genoeg, hihi. Waar ik nu woon is voor mij de droom, het enige wat het nog zou verbeteren is inderdaad echt áán zee. Dat je de zee vanuit je ramen ziet. *droomt lekker verder*

 • Reply
  Erlinde
  February 15, 2014 at 11:39

  Mooie website Architectural Digest. En wat een geweldig droomhuis. Het lijkt mij ook fantastisch om aan de zee te wonen en het allermooiste zou zijn als de golven ook goed genoeg zijn om te surfen.

 • Reply
  Rianne
  February 15, 2014 at 13:55

  Wat een prachtig huis! Hier zou ik ook prima kunnen wonen inderdaad, heerlijk zo bij de zee en met al dat glas!

 • Reply
  Stephanie
  February 15, 2014 at 14:32

  Wauw wat een prachtige inrichting en ook zo’n mooi plekje aan de zee.

 • Reply
  Elke
  February 15, 2014 at 14:42

  Wauw, dit is echt een geweldig droomhuis! *I’m in love!* ;)

 • Reply
  annouska
  February 15, 2014 at 15:27

  Wauw, doe mij maar dat huis; ik zou er oud kunnen worden!

 • Reply
  Mieke
  February 15, 2014 at 15:48

  Wauw, wat een gaaf huis! Op een prachtige plek.

 • Reply
  Dionne
  February 15, 2014 at 16:49

  Ziet er prachtig uit!

 • Reply
  SanneWierda
  February 15, 2014 at 17:24

  Wauw! Architectural Digest is inderdaad geweldig…

 • Reply
  Mandy
  February 15, 2014 at 17:54

  Wat een práchthuis. Ik hoor de zee hier wel, en de wind. Maar zo’n mooi strak designhuisje heb ik dan weer niet, haha.

 • Reply
  Ines
  February 15, 2014 at 18:47

  Wauw wat een mooi huis!

Leave a Reply

%d bloggers like this: