Diary

My Life Lately: May

Schermafbeelding 2015-05-25 om 20.28.31
Mei; ondanks dat je de minst mooie dagen sinds 1990 hebt laten zien, ben je heel erg mooi. Met wat extra vrije dagen hier en daar, vliegen de weken weer voorbij. Weken waarin ik nog meer grip op alles krijg. Bij mijn nieuwe opdrachtgever gaat het goed. Heel goed, durf ik misschien wel te zeggen. In deze klus streef ik naar perfect, een uitdaging voor mij om juist tijdens de laatste 10% van een opdracht, 110% te geven. Ik leer, ik groei en heb nu duidelijk:dat is wat me gelukkig maakt. Growth is happiness, maar daarover later meer.

Schermafbeelding 2015-05-25 om 20.35.28Mei; maand waarin ik halsoverkop verliefd raakte op mijn nieuwe tas, ‘s ochtends wakker wordt met baby abs (die in de loop van de dag weer als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar toch) en waarin ik iedere dag ging hardlopen.

Schermafbeelding 2015-05-25 om 20.37.28
Sociaal gooide ik het de afgelopen weken over een hele andere boeg. Ik begon namelijk een tijdje geleden met NEE zeggen. Nee, ik kan dan niet of nee ik wil nog geen maanden vooruit een date inplannen. Ik wil ruimte voor spontane plannen. Zodat ik eens JA kan zeggen als vriendinnen vragen of ik deze week of ‘shocking’ aankomend weekend tijd heb voor iets leuks. Dat resulteerde onder andere in een spontane date met Jolien bij de plas en een spontane date met Jo bij Annabel. Wat is er nu leuker dan vanaf een zonnig terrasje vrienden bellen en vragen of ze kunnen aansluiten?

Schermafbeelding 2015-05-25 om 20.37.01
Wel heilig waren de afgelopen weken mijn ingeplande sportmomenten. Ik skipte geen enkele run (al was ik op een moment wel heeeel dichtbij dat wel te doen, maar gelukkig vond ik om 23.30 toch nog de moed om te gaan) en ging 2x per week naar crossfit. Wat krijg ik daar toch een energie van. En spierpijn.

Schermafbeelding 2015-05-25 om 20.36.03Verder was mei een beetje gek; mooi waren de bruiloft die ik bijwoonde en waar G getuige was. En het eerste festival van het jaar. In diezelfde week heb ik helaas ook afscheid moeten nemen van mijn hardlooptrainer, die veel te jong is overleden. En dat valt me heel erg zwaar. Natuurlijk is zo’n verlies veel erger voor familie en geliefden; maar mijn trainer heeft veel voor mij betekend. Ook voor hem wil ik daarom mijn runningstreak goed afmaken.

Nog een klein weekje en dan zijn we alweer in juni. Hopelijk met meer mooie zomers dagen dan in mei. Hoe staat het trouwens met jullie goede voornemens ;)

Liefs!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Natasja
  May 26, 2015 at 14:48

  Ach jeetje, ben ik bijna aan het eind van je blije blog post en dan zo’n naar bericht… logisch dat het zwaar valt :( Gecondoleerd en dikke knuffel!

  Over goede voornemens zeg ik persoonlijk even helemaal niets meer, daar bak ik de laatste tijd namelijk maar bar weinig van. Tja, zelfkennis is ook een groot goed, of zo :’)

 • Reply
  Danielle
  May 26, 2015 at 15:08

  Oh wat heftig van je trainer, natuurlijk is het voor familie zwaarder maar jou emotie mag er ook zijn. Sport ís namelijk emotie, sport bind mensen op een andere manier.. als iemand waarmee je dit deelde, iemand die jou naar een betere prestatie coachte dan ineens overlijd dan valt dat zwaar. Je mag je leed nooit met dat van andere vergelijken (want dan mag je nooit meer wat voelen..) en je moet gewoon kunnen en mogen voelen wat je voelt. Gecondoleerd en veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Je runningstreak zal nu voor altijd ook een tribute aan hem zijn!

 • Reply
  Annemieke
  May 26, 2015 at 15:42

  Lieve Lin, wat een mooie, maar dubbele maand. Sterkte en tegelijkertijd keep on going, want wauw wat ben je goed bezig. Op werk, social life met nee op zijn tijd en last minute een ja en je running streak & crossfit. You’re doing great!

 • Reply
  Debby
  May 26, 2015 at 16:52

  Fijn maandje! Mijn goede voornemens… ben 5 kilo afgevallen, rook nog steeds niet, drink nog steeds niet en spaar nog steeds al mijn centjes op…dus eigenlijk wel goed :P

 • Reply
  Andrea
  May 26, 2015 at 20:11

  Wat heftig zeg! Een hele dubbele maand denk ik, maar wel eentje waarop je heel trots kan zijn. Wat ben je goed bezig!

 • Reply
  Selina
  May 26, 2015 at 22:57

  Wat een fijne foto’s allemaal weer!
  Gecondoleerd met ja hardlooptrainer, altijd nog extra naar als iemand nog zo jong is.

 • Reply
  Kayleigh | Con leche
  May 27, 2015 at 07:21

  Wat een heerlijke maand was mei. Je komt oprecht gelukkig over, alsof je in control bent, echt mooi om te zien! Maar jeetje wat heftig van je hardlooptrainer, zo’n jong verlies is altijd zwaar, gecondoleerd!

 • Reply
  Deborah
  May 27, 2015 at 12:03

  Een mooi overzicht van je meimaand.
  Gecondoleerd met het verlies. Wat naar als iemand zo jong komt te overlijden.

  Mijn doelen gaan super goed. Afgezien van een griepje op dit moment… Ik word alleen maar enthousiaster naarmate de weken vorderen :)

 • Reply
  Roekiye
  May 27, 2015 at 19:01

  Gecondoleerd met het verlies van je trainer… :/ Life is too short….and sometimes too difficult to cope with the pace of life…

 • Reply
  Nuria
  May 27, 2015 at 19:14

  Woow, wat heftig! Zo veel ups maar ook downs!! Keep the good work up!!

 • Reply
  Josie
  May 28, 2015 at 19:22

  Ahh wat een heerlijke foto’s! En je Celine bag <3

 • Reply
  Nadia
  May 28, 2015 at 20:44

  Mooie maand! Leuk om weer zo’n maandelijkse update van je te lezen. Wel gecondoleerd met je trainer… Naar.

Leave a Reply

%d bloggers like this: