Diary

My life lately

Onlangs bijgewerkt10

Tussen het werken door weet ik nog voldoende leuke dingen in mijn avonden en weekenden te stoppen; iedere week een diary zit er alleen niet meer in. Bij dezen toch nog een kijkje in mijn leven van de laatste tijd.

Onlangs bijgewerkt11

Happy, want afgelopen weekend had ik veel tijd voor quality time met Rosselle. We boekten een nachtje weg via Weekendjeweg.nl* en reden helemaal naar Groningen. Stiekem had ik mezelf een beetje verkeken op de afstand ;) Maar gelukkig kunnen wij heel goed uren en uren kletsen en hoefden we ons dan ook geen moment te vervelen. Weekendjeweg.nl bestaat al sinds 1999 en is specialist in het boeken van korte hotelvakanties in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Je kunt kiezen uit meer dan 2000 hotels en 550 bungalowparken, dus er zit altijd wel een goeie deal voor je bij. Soms kan een nachtje weg in eigen land al direct zorgen voor een vakantiegevoel.

Onlangs bijgewerkt12
Na een korte pitstop bij een van mijn favoriete zaakjes in Rotterdam Noord (Lof der Zoetheid, de scones daar zijn gewoon TE goed), vertrokken we dus naar Groningen. We kozen voor een hotel Fontana Bad Nieuweschans, een hotel met welness om het weekend lekker bij te komen van een drukke werkweek. Gewoon lekker de sauna in, veel kletsen en lekker eten voor een weekendje heerlijk ontspannen. Naast lekker relaxen in een heerlijk zout thermaalbad genoten we vooral van heerlijk eten.

Onlangs bijgewerkt13
Dit was zo ontzettend lekker en goed. Mocht je ooit in de buurt van Winschoten zijn, ga dan alsjeblieft eten bij het Backhuys. De kaart stond vol met heerlijke wildgrechten en de bediening was ZO lief. Vooraf at ik Gronings rund en Rosselle eend.

Onlangs bijgewerkt14
De wijn viel ook in de smaak.

Onlangs bijgewerkt15
Rosselle at een trio van vis. De porties daar in Groningen waren ook echt heel erg flink. En dus deelden we een goddelijk appeltaartje met ijs en room.

Onlangs bijgewerkt16

Gelukkig konden we de volgende ochtend super gezond ontbijten. Naast speltbroordjes en super foods stonden er gezonde sapjes klaar.

Onlangs bijgewerkt17
Maandagen zijn niet saai… wanneer ze eindigen met een kerstdiner van de GL2R-crew. Jenny en Claartje zorgden voor een super avond. Met o.a. deze goddelijke cupcakes van Van Ness. 

Onlangs bijgewerkt18Mijn horecaskills komen gelukkig nog van pas. Madelon en Nienke maken weer eens een leuke selfie.

Verder lukte het om mijn duurlopen weer uit te bouwen, nog steeds veel bij te leren op mijn werk en alles net voor (of precies op) de deadline aan te leveren. Helaas heb ik nog geen enkel kerstcadeautje aangeschaft (oh nee wacht, wel eentje, lang leve online), moet ik dringend wassen en stofzuigen en heb ik geen outfit voor het kerstfeestje van mijn werk morgen. Morgen is de hele dag kerstfeest, volgende week werk ik nog drie dagen en dan is het kerstmis. Onwijs veel zin in (en misschien nog wel meer in de dagen tussen kerst en O&N want dan heb ik vrij, ha!).

Hoe staat het met jouw kerststresss?

Liefs!

*We verbleven in Groningen op uitnodiging van Weekendjeweg 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Stéphanie | Expeditie Aardbol
  December 18, 2014 at 18:15

  Ik ben helemaal met je eens dat het kan voelen als een compleet andere wereld als je een weekendje weg bent. Leuk dat je Groningen hebt gekozen, daar kom ik af en toe voor familie, maar echt veel van de stad zie ik dan niet. Restaurantje klinkt als de moeite waard!

  • Reply
   Lin
   December 20, 2014 at 13:13

   Haha ja he, zelfs in eigen land!

 • Reply
  Farah - Food and other Friends
  December 18, 2014 at 18:28

  Haha wat een foto’s!

  Leuk hoor, heerlijk om met een vriendin een weekendje weg te gaan, fijne quality time.

 • Reply
  Josianne
  December 18, 2014 at 18:35

  Pfoeh, dat drukke is heel herkenbaar haha. Helaas geen vrij tussen kerst en oud en nieuw, maar wel op de 24e en de 31e, ook heel fijn!

 • Reply
  Bente
  December 18, 2014 at 18:41

  Heerlijk zeg, zo’n weekendje ontspannen! Heel veel plezier met het kerstfeest ook morgen!

  • Reply
   Lin
   December 20, 2014 at 13:13

   Dankjewel!

 • Reply
  Cindy
  December 18, 2014 at 21:14

  Ik boek regelmatig iets via weekendjeweg.nl of bungalows.nl, gewoon in eigen land, heerlijk om er even tussenuit te zijn! Kerststress bestaat vooral uit werkstress en klus/verhuisstress. Maar vanaf kerstavond zet ik dat allemaal uit mijn hoofd en ga ik 2 dagen genieten van alles wat me overkomt die dagen. Fijne dagen!

 • Reply
  Andrea
  December 18, 2014 at 21:20

  Lekker he zo’n weekje vrij tussendoor. Ik ben tussen kerst en oud&nieuw ook vrij en volgende week zal het ook al lekker rustig zijn. Heerlijk!

 • Reply
  Joëlle
  December 18, 2014 at 22:14

  Bad Nieuweschans is inderdaad heerlijk! Ik woon in Groningen, dus voor mij is het maar 50 minuten :).

 • Reply
  Ankie
  December 19, 2014 at 19:32

  Wat super leuk dat je zo dicht in de buurt bent geweest van waar ik woon! Fontana is voor mij maar 10 minuutjes rijden en het Backhuys m’n favoriete restaurant! Leuk om te lezen!

  • Reply
   Lin
   December 20, 2014 at 13:13

   Ah dat kan ik begrijpen, echt heel erg leuk!

 • Reply
  Marcella
  December 21, 2014 at 23:15

  Rotterdam is ook vanuit Leeuwarden best een eind rijden, maar het is zeker een leuke stad. Ik ga over een paar maanden naar Groningen verhuizen, een nieuw gebied om te ontdekken. Ik kijk ernaar uit! Ik ga dat toffe restaurant zeker onthouden dus!

Leave a Reply

%d bloggers like this: