Food Foodlou

Kip & Mango Wrap

IMG_3990Wraps, tortilla’s of hoe je ze ook wil noemen: ik heb ze altijd in huis. Lekker makkelijk als je gewokte kip met groenten net wat lekkerder wil maken, ideaal als pizzabodem en ook superhandig en lekker als lunch.

Doordeweeks probeer ik altijd zoveel mogelijk eten klaar te maken voor op werk. Als ik heel weinig tijd heb of lui ben neem ik een bak kwark met fruit mee, maar meestal lukt het wel om ‘s avonds of ‘s ochtends 10 minuten tijd vrij te maken om iets lekkers in elkaar te flansen. Regelmatig doe ik verschillende dingen die ik nog in huis heb bij elkaar in een wrap, oprollen maar, aluminiumfolie eromheen en hup in mijn tas mee naar werk.

Mijn favo combi – en volgens mij ook van vele anderen – is mango, kip en avocado. Die drie dingen bij elkaar zijn echt altijd een succes. Dit samen met frisse hoemoes en een beetje peper opgerold in een wortelwrap (minder koolhydraten, meer groeten = win-win!) heb je echt een lunchfeestje.

Ingrediënten (voor 1 gevulde wrap):IMG_3991

 • 1 wortelwrap
 • 1 el koriander & limoen hoemoes 
 • 1/2 avocado
 • 3-4 plakjes kipfilet
 • 100 gram mango
 • peper

Bereiding:

 1. Leg de wrap op een bord, beleg met de kipfilet en besmeer met de houmous
 2. Snijd de avocado en mango in stukjes en verdeel deze over de wrap
 3. Maak af met een beetje peper en oprollen maar!

Tip: je kunt het beleg en de wrap ook los inpakken en pas klaarmaken op het moment dat je gaat eten, dan voorkom je dat de wrap eventueel vocht van het beleg opneemt.

Liefs, Foodlou

Follow me on Facebook & Instagram 

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  %d bloggers like this: