I’m back!

By August 30, 2013 Travel 33 Comments

Cham IslandsPrecies vier weken ben ik van huis weggeweest en het was fantastisch. Ik houd zo van reizen en het was al een paar jaar geleden dat ik zo lang van huis ben geweest. Wat het hoogtepunt van de reis was? Dat kan ik niet zeggen. De trektocht door Sapa was te gek, de drukte van de Vietnamese steden, het duiken op Pulau Dalang en tot slot 3 dagen in Singapore. Dit alles bij elkaar maakte het amazing. Voor vandaag een foto-overzichtje.

Hanoi

Hanoi

Wennen aan bijzonder Hanoi.

Psy

Gadgets ;)

Sapa

Sapa Sapa Sapa

Driedaagse hike door de bergen van Sapa.

Halong Bay

Halong Bay

Hoi An

IMG_0378

Hoi An & The Cham Islands

Nha Trang

Nha Trang

Mui ne

Mui Ne

Mui Ne

Mui Ne

Mia Resort

Mia Resort – Mui Ne

Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City

Pulau Dayang

Pulau Dayang – Maleisie

Singapore

En tot slot: Singapore

Het was een prachtige reis, soms vermoeiend maar vooral fantastisch. Uiteraard volgen er nog een verslag over Pulau Dayang en Singapore en komt er op verzoek nog een praktische blog. Hoe verliep de reis qua vervoer? Wat was mijn budget? Wat zijn de leukste adresjes? Mocht je nog vragen hebben over een reis door Vietnam; stel ze gerust!

En nu? Back to reality… Een realiteit waar ik mijn scriptie moet afronden en op zoek ga naar een baan. Maar eerst mag ik volgende week nog op persreis. Een stuk dichter bij huis maar ook iets waar ik weer naar uitkijk! Waarheen? Naar een van de hipste steden van Europa en twee steden die ik nog niet eerder heb bezocht. Je leest het snel!

Liefs!

33 Comments

Leave a Reply