Diary

Ik ga trouwen!

Onlangs bijgewerkt175Yes, wij gaan trouwen en ik vind me het toch een potje leuk! Dat ik ooit met G wilde trouwen, was voor mij al heel lang een feit. Maar of dat een big wedding of een spontane actie in Vegas zou zijn, zo ver had ik het nog niet uitgedacht. Daarnaast hebben we vorig jaar een huis gekocht, waar we eind dit jaar eindelijk naar toe verhuizen, met trouwen was ik dus niet heel erg bezig.

Tot dat..

Tot dat ik op een gewone vrijdag opeens een envelop van een van mijn collega’s kreeg; een envelop met daarop een grote 1 en een kaartje erin met de opdracht voor 13.00 thuis te zijn. Eenmaal thuis aangekomen vond ik niet G, wel een ingepakte tas (op slot) en nog een stapel enveloppen met tijdstippen erop. De volgende brief gaf aan dat ik om 15.00 klaar moest staan met de tas en mijn paspoort en dat ik verder maar moest afwachten.

Ik verwachtte om 15.00 G te zien, maar een taxichauffeur belde stipt om 3 uur aan en bracht me naar Rotterdam Centraal; toen ik uit een volgende envelop een kaartje voor de Thalys naar Parijs haalde, begon er wel iets te dagen ;) In de trein kreeg ik de code om mijn tas te openen; deze zat vol met lekker eten en tijdschriften en een volgende envelop; intussen reageerde G totaal niet op al mijn vragen. Eenmaal in Parijs opende ik een envelop met cash zodat ik een taxi naar een locatie kon nemen. Eenmaal aangekomen in de hotelkamer vond ik zo ongeveer mijn hele garderobe in de kast en, nog meer enveloppen.

Goed uiteindelijk leidde deze enveloppen me naar G en hoewel ik het gedurende de dag steeds meer zag aankomen, was ik toen het moment daar was toch een soort van de wereld; de rest van het weekend was zo perfect. In mijn lievelingsstad, met mijn lievelinsgmens, met een freaking awesome ring en zoveel liefde van familie en vrienden. Verloofd zijn is echt heel, heel erg leuk.

De hele speurtocht naar Parijs, vol verrassingen, het hotel, het aanzoek, de champagne, het restaurant, ik heb me zelden zo verrast en gelukkig gevoeld.

De liefde vieren
Hoewel we al ongeveer 1 miljoen jaar samen zijn (yes sinds de middelbare school) voelt dit toch bijzonder. Ja, ja en nog meer ja tegen voor altijd samen zijn en nog meer mooie reizen maken samen.

Ik heb super veel zin om volgend jaar zomer met een heel groot feest de liefde te vieren; en te genieten van de weg hier naartoe. Naast dat mijn liefste vriendinnetje en zusje getuigen zijn heb ik nu ook al de beste ceremoniemeester ter wereld gevraagd (en ze zei ja!). Dankzij haar kan ik nu al zo genieten van alle voorbereidingen want ik weet zeker dat het door haar oog voor detail en creativiteit de beste bruiloft ooit wordt (No pressure Tes).

En hoewel ik de afgelopen maanden nogal MIA was, heb ik heel veel zin om wel over alle voorbereidingen te gaan bloggen; bereid je dus voor op aardig wat wedding spam ;)

Liefs!

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Tessa
  July 13, 2017 at 14:21

  <3

 • Reply
  Linda
  July 13, 2017 at 14:32

  Wat romantisch!!!
  Ben benieuwd naar al je wedding story’s

 • Reply
  Janet
  July 13, 2017 at 15:14

  HOW FUCKING LEUK!!!!! Kan niet wachten om de journey te volgen en kudos voor de man en de geweldige manier van vragen

 • Reply
  Aline
  July 13, 2017 at 15:46

  Leuk zeg. Van harte gefeliciteerd! Kijk al uit naar al je wedding blogs!

 • Reply
  Eefje
  July 13, 2017 at 15:56

  Heel gaaaf!!!!!

 • Reply
  Sabine
  July 13, 2017 at 16:32

  Gefeliciteerd!! Wat een toffe manier om gevraagd te worden! :D Ik werd gevraagd in New York, zag het totaal niet aankomen haha. Al had ik wel wat hints gegeven ahum :P We zijn getrouwd voor de wet 8 maanden later en 3 weken geleden was in Nederland onze droombruiloft. Getrouwd zijn is echt fantastisch, geniet er na bijna een jaar nog steeds elke dag van :D

 • Reply
  Madelon
  July 13, 2017 at 17:12

  Nogmaals van harte lieve Lin, jullie zijn een awesome paar en worden een al even awesome echtpaar! X

 • Reply
  Josie
  July 13, 2017 at 18:25

  Ik voel me vereerd <3

 • Reply
  Marieke
  July 13, 2017 at 19:22

  Whaaaaah zo leuk! Ik werk zelf in de trouwbranche (trouwvideograaf & een webshop in trouwdecoratie) en ik ga zelf ook trouwen, dus ik zit in één grote trouwbubbel! Kom maar op met al die weddingspam!

 • Reply
  Lotte
  July 13, 2017 at 22:24

  Wauw gefeliciteerd! Super super leuk. En wat een romantisch aanzoek <3

  Ik ben augustus 2016 ten huwelijk gevraagd en ga nu over 6 weken trouwen! De hele voorbereiding etc is zoo leuk. En ik kijk zo enorm uit naar de dag (en de huwelijksreis). Het voelt nu zo 'echt', nu alle rsvp's binnen zijn, de ceremoniemeesters geheimen voor ons hebben en we echt aan het aftellen zijn. Super leuk!

  Geniet van de komende periode!!

 • Reply
  Vivienne Magalie
  July 14, 2017 at 08:10

  Rete tof verhaal.. Probs voor G! Op naar een feest vol liefde! X

 • Reply
  Benthe
  July 14, 2017 at 08:31

  Gefeliciteerd Lin!

 • Reply
  gea
  July 15, 2017 at 18:53

  Gefeliciteerd! Ik ben net een maand getrouwd, het is echt een mooie dag om echt van te genieten van elk moment.

 • Reply
  Lisa
  July 16, 2017 at 13:52

  Ik lees dit nu voor de tweede keer omdat ik echt heel erg impressed ben over dit aanzoek. Beste aanzoek OOIT, lijkt me zo. Nogmaals heel erg gefeliciteerd! En ik kan niet wachten op de wedding spam!

  PS Kun je niet ook eens over jullie huis bloggen? Home tourtje doen? Please?

 • Reply
  milou
  July 20, 2017 at 20:25

  Aaaaah heel leuk, en zon leuk aanzoek met een speurtocht. awesome :) gefeliciteerd!

 • Reply
  Jolanda de wilde
  August 25, 2017 at 08:58

  Ik kijk heel erg uit naar een feestje hoor en het was inderdaad wel een heel mooi en apart aanzoek geniet van jullie voor bereidingen.

 • Reply
  Mariska
  September 21, 2017 at 05:59

  Zoooo een geweldig aanzoek! Geniet er idd allemaal maar met volle teugen van. Ik ken je/jullie niet, maar word oprecht blij wanneer ik dit lees. Zo hoort, naar mijn idee, het gevoel bij trouwen te zijn ❤. Liefs, Mariska

Leave a Reply

%d bloggers like this: