Hotspot Berlijn: Bully’s Bakery

By May 9, 2013 Hotspots, Travel 8 Comments

Mijn citytrip naar Berlijn lijkt intussen al weer even geleden en ik ben druk bezig met het schrijven van één grote post met alle leuke adresjes verzameld. Intussen wilde ik wel alvast mijn favorietje delen: Bully’s Bakery.

Dit is zo’n tentje dat ook op een random maandagmiddag goed bezocht wordt door buurtbewoners en hipsters. Zo’n zaakje waar je door de eigenares (en haar bulldog) wordt begroet alsof je er al jaren komt. Waar de koffie en cappuccino in grote kommen geserveerd worden en waar de stukken cheesecake en brownietaart bijna niet op je bord passen (en waar je de rest van de dag vol van zit).

Maar omdat alles er zo goed smaak bestel je toch ook nog de flammkuchen (een soort Duitse pizza, zonder tomatensaus maar met een dun laagje crème fraise op de knapperige bodem). Alleen al voor de flammkuchen wil ik terug naar Berlijn.

Bully’s Bakery is de plek om tijdens een citytrip even bij te komen met goede koffie, heerlijk eten en leuke mensen om je heen. Het ligt niet super centraal maar is goed te combineren met een bezoek aan de East West Gallery.

Friedelstr. 7
12047 Berlin
Neighborhood: Neukölln

Say hi to Bully for me!

8 Comments

Leave a Reply