NH Hotel Praag

By December 1, 2012 Travel 29 Comments

Hello from Prague – Een paar weken geleden vond ik een wel hele leuke mail in mijn inbox; of het me leuk leek om samen met een aantal andere journalisten en bloggers Praag te gaan ontdekken? Je kan je vast voorstellen dat ik daar erg lang over na moest denken. Toen bleek dat ik geen belangrijke colleges of tentamens zou missen, heb ik natuurlijk zo snel mogelijk laten weten dat dit me een super plan leek.

Op dit moment bevind ik me op een groot hotelbed op de bovenste verdieping van het NH hotel. Op uitnodiging van Czechtourism en TravelBird verblijf ik dit weekend in Praag, om de leukste restaurantjes en culturele bezienswaardigheden te ontdekken. Travelbird is een website die elke dag vier leuke vakanties of dagtripjes selecteert en daar exclusief voor haar leden de hoogste kortingen op bedingt. TravelBird biedt hotels aan in o.a. Londen, Parijs, Antwerpen en dus ook leuke stedentrips naar Praag.

Per kabelbaan ben ik net naar mijn hotelkamer gebracht, en nu heb ik een geweldig uitzicht over de hele stad. De lucht is strakblauw, de zon schijnt en het voelt heerlijk wintersportfris aan. Over een half uurtje worden we beneden verwacht voor een Tsjechische lunch en een stadswandeling. Mocht je binnenkort een citytrip overwegen, houd dan mijn blog in de gaten, ik zal de leukste hotspots met jullie delen.

Fijn weekend allemaal!

29 Comments

Leave a Reply