Diary

Hello November

schermafbeelding-2016-11-07-om-18-43-14Bye bye oktober, HALLO november oftwel welkom bij dit incompleet logboek over mijn middelmatig interessante leventje*. Ik weet bijna niet meer wat ik de eerste drie weken van de maand gedaan heb, want alles maar dan ook alles stond in het teken van de spannendste werkweek in mijn carrière. Het moment waar ik een jaar naar toe heb gewerkt is nu echt voorbij en dat is fijn, gek en een beetje verdrietig tegelijk.

Pre-birthday
Omdat ik precies in die spannendste week 29 zou worden, werd ik verrast met een pre-birthday. Echt, ik houd van verjaardagen. Van die van mezelf, maar ook van anderen mensen. Cadeautjes uitzoeken, krijgen, verassingsfeestjes organiseren, LOVE IT (in mijn hoofd dankzij Monica Geuze forver LOVIT). Haar video’s zijn mijn guilty pleasure, verder laat ik heel Youtube van harte links liggen. Goed, ik dwaal af. Mijn pre-birthday bestond o.a. uit cadeautjes en koffie op bed, een tentoonstelling bij de Kunsthal, een spoiled feet treatment bij Soap en dinner bij de Harmonie. Allemaal verassingen van G, score 10/10.

schermafbeelding-2016-11-07-om-18-36-50

Global Shapers
Het afgelopen jaar werkte ik dus aan een global talent programma: Global Shapers, een programma waar 105 talented young professionals samen komen in (dit jaar) Qatar. Het organiseren en faciliteren van dit talent programma was voor mij een rollercoaster, zoveel nieuwe ervaringen opgedaan, zoveel geleerd, zo gaaf om aan het einde van de 105 keer bedankt te worden door mensen die zoveel geleerd hebben, mensen die beweren dat dit de meest indrukwekkende leven ui hun carrière is geweest. Wow. Het was een intense week, met iets te weinig slaap, met stress maar met iedere dag heel veel mooie momenten.

schermafbeelding-2016-11-07-om-18-37-11

Doha, Qatar
Ieder jaar wordt dit programma in een andere regio georganiseerd, dit jaar werd voor het midden oosten gekozen. Waar een tijdje Dubai op de planning stond, werd in april besloten dat het toch Qatar moest worden. Wat een land, 30 jaar geleden nog volledig een woestijn, nu een metropool die keihard door wil groeien. Er was dit jaar ook plaats voor 3 Qatari in het programma en het was heel gaaf om de cultuurverschillen (en de overeenkomsten) mee te maken tussen alle deelnemers. Mijn persoonlijk hoogtepunt was om voor een groep van 105 mensen een MBTI sessie te faciliteren. Afgelopen jaar ben ik begonnen met het geven van MBTI coaching, dit gaat normaal 1 op 1, om het er nu met een grote groep over te hebben was heel gaaf.

onlangs-bijgewerkt145Tijdens het programma was er naast veel tijd om te werken voor de deelnemers (en voor mij dus ook) wat tijd om het land te zien. De woestijn vlak voor de zon ondergaat? Magisch!

November

 • De laatste dingen van mijn huidige project af te ronden
 • Een mooi nieuw project vinden en op starten
 • Vrijdag naar Italië vliegen voor een strategieweekend
 • Naar Curaçao om de sportieve kant van het eiland te ontdekken
 • Op zoek naar een halve en of hele marathon voor 2017

Tussen de bedrijven door hoop ik eigenlijk vooral een beetje rustig aan te doen; tijd maken voor vrienden, die heb ik iets te weinig gezien, nadenken over wat ik in 2017 wil gaan doen en iets te veel afleveringen van The Crown op Netflix kijken.

Liefs

*Vrij naar Lisa

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Josie
  November 7, 2016 at 20:22

  November is een goede maand!

Leave a Reply

%d bloggers like this: