Diary

The Happy List

Whoa, wat is het lang geleden dat ik een artikel in deze categorie plaatste. Nu er zoveel is om happy over te zijn vind ik het leuk om toch weer eens een lijstje te delen:

Een hectische week op mijn werk, maar wel eentje die mega veel voldoening geeft – überhaupt mijn werk; ik heb het zo naar mijn zin – De klus die ik momenteel doe op mijn werk; bij een grote bank werk ik mee aan het project rondom talent development en ik leer er zo ontzettend veel van – aankomend weekend met 5 vriendinnen naar Antwerpen – en dan eten bij Fiskebar – Gaan kijken voor mijn droombank: deze van Hay – 4 december een date met Jolien; ik mis haar als ik haar te lang niet zie! – Rosselle tegenkomen in de supermarkt en weer realiseren hoe blij ik ben dat ze zo dichtbij woont <3 – Dat de gemiddelde leeftijd van mijn collega’s 27 is en dat ze allemaal zo leuk zijn – The Hunger Games Mockingjay pt 1 soundtrack – Champagne en oesters – De Momentum app voor Google Chrome; hallo focus! – 5 december naar Awakenings <3 – Nog steeds de blog van Rosie the Londoner – Mijn crossfit instructeur die keer op keer lichtere gewichten aan mij geeft, tsja – In de lach schieten als ik met een volle watertank sprintjes van 400meter trek om daarna push-ups en deadlifts te doen, nooit verwacht dat ik Crossfit zo leuk zou vinden – Tijd maken om veel te kunnen blijven sporten, dan maar iets minder slaap – Jungle booty shorts van Jogha, mooi! – Koffie – Vrijdagavond laat thuis komen en meteen naar bed willen gaan maar me laten overhalen door Ash nog heel even naar de stad te komen en dan een heerlijke avond te hebben – Early grey lavender ( zowel de thee als de macarons). Elle Decoration – Binnenkort met vrienden eten bij In de keuken van Floris <3 – zondagen.

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Bente
  November 20, 2014 at 10:53

  Fijn dat het zo goed bevalt bij je nieuwe baan! :) En zondagen zijn inderdaad heerlijk <3

 • Reply
  Simone
  November 20, 2014 at 10:53

  Oh wow die bank.

 • Reply
  Dionne
  November 20, 2014 at 10:53

  Wat een mooie lijstje met leuke dingen!

 • Reply
  Malin
  November 20, 2014 at 10:56

  Die bank! En koffie! <3
  Heel veel plezier in Antwerpen :)

 • Reply
  Janet
  November 20, 2014 at 11:01

  Bedacht me gisteren dat ik je blogs en instagrams mis!! Maar goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt op je werk, ben erg benieuwd waar je terecht bent gekomen!!!

 • Reply
  Lizet
  November 20, 2014 at 11:20

  Fijn lijstje! Die bank is heeel mooi (maar ook wel heel duur, haha).

 • Reply
  Stéphanie | Expeditie Aardbol
  November 20, 2014 at 11:32

  Lekker veel te doen de komende tijd! Heel veel plezier in Antwerpen, leuk!

 • Reply
  Mandy
  November 20, 2014 at 11:41

  Leuk Antwerpen!! Je ‘moet’ echt naar Lombarda. Ze hebben daar overheerlijke hotdrinks, vooral Gingerlove is lekker.

 • Reply
  Fleur
  November 20, 2014 at 12:02

  Klinkt als een volle agenda. Wel een leuke :) Vooral shoppen voor interieur -in jouw geval de bank- is altijd een favoriete bezigheid van mij! Ben benieuwd of je de bank gaat aanschaffen, hij is prachtig!

 • Reply
  Benthe
  November 20, 2014 at 12:07

  <3

 • Reply
  Sabine
  November 20, 2014 at 13:06

  Wat een fijn lijstje! En inderdaad: wow, die bank.

 • Reply
  Annemieke
  November 20, 2014 at 17:57

  Wat een fijne happy list. Zoals mijn loopbaancoach zo mooi zegt: je moet doen wat je meer energie oplevert dan het je kost en dat is jou oa gelukt met je nieuwe baan zo te lezen. Happy for you, Lin!

 • Reply
  Mandy
  November 20, 2014 at 18:53

  Klinkt heerlijk, alsof je in je element bent en goed op je plek zit. Veel fijne dingen op de agenda. Enjoy babe!

 • Reply
  Mieke
  November 20, 2014 at 19:41

  Hele fijne lijst! En echt super dat je zo blij wordt van je werk.
  Alvast een fijn weekend in Antwerpen!

 • Reply
  josie
  November 20, 2014 at 21:20

  Heel veel leuke dingen en ik kom snel langs!

 • Reply
  Anne
  November 20, 2014 at 23:50

  Wat een fijne lijstje! Om Happy van te worden! :)
  De blog van Rosie – The Londoner – is ook al een tijdje mijn favoriet. Zulke heerlijke foto’s!

 • Reply
  Marcella
  November 21, 2014 at 00:31

  Heel fijne lijst! Geniet van Antwerpen!

 • Reply
  Jenn
  November 21, 2014 at 13:39

  Fijne lijst!

 • Reply
  Kim
  November 21, 2014 at 21:37

  Wat een heerlijke momentjes! Goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt en leuke projecten doet;-)

 • Reply
  Marlissa
  November 22, 2014 at 21:39

  Mooie happy list!

 • Reply
  Nuria
  November 23, 2014 at 10:27

  Wat een mooie lijst! En wat geweldig dat je het zo naar je zin hebt op je werk!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: