Food Foodlou Hotspots

Foodlou Visits Bowery

IMG_4728
If there’s food & wine, count me in! Deze week: Foodlou visits Bowery. Ik mocht aanschuiven bij een diner in Bowery Restaurant in het Hilton Hotel op Schiphol Airport om de nieuwe menukaart en bijpassende wijnen te proeven.
Er zijn vervelendere dingen..

Bowery is geopend sinds december 2015 en biedt met haar drie open keukens een breed scala aan gerechten aan; vlees van de houtskool- of lavagrill, gerechten met Aziatische invloeden en hedendaagse klassiekers, allen inclusief een bijpassend wijnadvies. We werden verwelkomd met een heerlijk glas champagne in de Vine Room, een aparte ruimte van het restaurant waarin elke wijnliefhebber geweest moet zijn. Na een welkomstwoord van chef Edwin van den Heijkant en restaurantmanager Rick Bakker en een heerlijke Umami Oester gingen we aan tafel.

Na Dim Sum, wijn, Charcuterie, wijn, Roasted Tuna, wijn, Dutch Lamb, wijn en een heerlijk rood fruit dessert met bijpassende dessertwijn kon je mij wegdragen, maar wat was het lékker! Een kleine impressie:IMG_4736IMG_4736
Dineren in Bowery kan voor een snelle en goede maaltijd tot een uitgebreid luxe diner. Misschien niet gelegen op een voor de hand liggende plek, maar zelfs voor een goed glas wijn een bezoekje waard. Tijdens het diner werd ook een ludieke actie gelanceerd: dineren bij Bowery en het dessert nuttigen in een andere metropool waar je na het hoofdgerecht direct heen vliegt. Wil jij kans maken? Reserveer dan een dinertje voor vrijdag 17 juni en maak kans om nog die avond in een andere stad je toetje te eten!

Bowery Restaurant | Schiphol Boulevard 701 | 1118 BN Amsterdam | www.boweryrestaurant.nl

Liefs, Foodlou

Follow me on Facebook & Instagram 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anna
    June 9, 2016 at 08:36

    Die roasted tuna :heart:

Leave a Reply

%d bloggers like this: