Hotspots

FOOD: Boguette

Boguette is een zaakje dat je misschien zo voorbij loopt, heel uitnodigend ziet het interieur er van binnen niet uit. Maar het regende afgelopen zondag en dus liep ik dicht langs de winkels, om maar niet natgeregend te worden. En toen zag ik het briefje op de deur… Banh Mi. Banh mi? Vietnamese stokbroodjes dus. Afgelopen zomer heb ik aardig wat van deze heerlijke broodjes gegeten en overvallen door een gevoel van nostalgie liep ik naar binnen.

Er staan 6 verschillende Banh mi op de kaart, that’s it. Ik koos voor de klassieker met koriander, wortel, beef en citroengras. Ook de rode pepertjes werden niet vergeten. Zo lekker. Bijna alsof ik weer even terug in Vietnam was.

Als er binnenkort ook Pho op de kaart te vinden is, ben ik een gelukkig mens.

Boguette
Botersloot 60-A
3011 HJ Rotterdam

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anne
  November 5, 2013 at 16:52

  Klinkt goed! Ik ben ook op zoek naar van dit soort plekken waar je origineel Vietnamees (of Thais, of Chinees) kunt eten. Heerlijk, plus het roept meteen zo veel goede herinneringen op. In Berlijn is gelukkig genoeg van dat alles te vinden, dus mocht je hier een keer zijn en ook goed Aziatisch willen eten kan ik je nog wel wat tips geven.

 • Reply
  Anne
  November 5, 2013 at 19:13

  Ik heb het nog nooit gehad, maar ben er nu wel benieuwd naar!

 • Reply
  Lenneke
  November 5, 2013 at 20:22

  Ik heb geen idee hoe het smaakt, maar het klinkt alsof ik het een keer moet proberen!

 • Reply
  milou
  November 6, 2013 at 12:24

  Ohh ik ga hier zooooo vaak heen!

  I love it! Ik vind het zulke lekkere broodjes! Vooral de bbq pork!

Leave a Reply

%d bloggers like this: