Inspiration

5 Favorites

IMG_0652Ik hoef niet op vakantie want ik kom uit Rotterdam. Mijn favoriete stad, nieuwe favoriete kledingstuk & favoriete vooruitzicht in deze Five Favorites.

IMG_0656
COS, ik weet niet hoelang ik zonder je heb gekund. Die winkel is echt mijn heaven. 90% van de collectie is zwart, afgewisseld met wat donkergrijs en donkerblauw. Naast dat ik zwart het mooist bij mezelf vind staan, is het ook best handig qua wassen en combineren enzo. Of hoe noemen ze dat? Lui geloof ik, ha ha.

IMG_0659
Mijn favoriete bezigheid na hardlopen is toch zeker wel lunchen met vriendinnen. Gistermiddag spendeerde ik de hele dag met vriendinnetje Rosselle op de kop van Zuid. Lekker eten en goede gesprekken, love it. Alhoewel lekker eten? Ik houd heel erg van lekker eten maar daarvoor moet je eigenlijk niet bij hotel New York zijn. Iedere keer dat ik er kom, vind ik het eten een beetje tegenvallen. Maarja, die prachtige locatie he. 

IMG_0667
Gelukkig was er daarna een kaasplankje in de Fenix Food Factory. Voor kaas mag je me wakker maken. Echt waar. Voor 7.50 krijg je hier een plankje voor twee personen, aanrader! Sowieso is de Fenix Food Factory te gek, ik schreef er al eerder over in mijn post over favoriete adresjes op Katendrecht

IMG_0632
Op Prootch bestelde ik mijn favoriete instagram momentjes. Mijn lievelingsfoto van een Vietnamees in het oude centrum van Hanoi, Ashley die me omhelst na mijn tweede marathon, een avond in het park met Jolien en Marieke, een run over Gili Air, Champagne met G, een festival met vrienden, de stad Rotterdam en een ontmoeting met Rachel Khoo. Iedere kaart komt met een losse envelop, dus je kunt ook al je vrienden een mooie kaart sturen. Met de code DailyProotch14 krijg je 10% korting en betaal je geen verzendkosten.  

Curacao2

Curacao31

Curacao11
Favoriete vooruitzicht? Over iets meer dan drie weken stap ik in het vliegtuig naar Curacao. Zon, zee, strand, duiken en cocktails. Opeens vind ik het een stuk minder erg dan onze Euro roadtrip vanwege autopech na Kopenhagen en Berlijn al eindigde (Praag en Budapest stonden nog op de planning). Ik ga inmiddels voor de derde keer naar Curacao, terug naar de prachtige stranden en relaxtheid van de Nederlandse Antillen, helemaal geen vervelend vooruitzicht.

Liefs!

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Suzanne
  September 6, 2014 at 09:17

  Oeh lekker! Ga je met je vriend?

 • Reply
  Sophie
  September 6, 2014 at 09:47

  Wat leuk die foto’s, je hebt prachtige momenten uitgekozen! Fenix Food Factory moet ik maar eens langs :-) En wat een heerlijk vooruitzicht; Curacao!

 • Reply
  Dionne
  September 6, 2014 at 10:02

  Wat heerlijk dat vooruitzicht!

 • Reply
  Mirne
  September 6, 2014 at 10:44

  Je vakantie lijkt me heerlijk, veel plezier alvast!

 • Reply
  Mandy
  September 6, 2014 at 10:45

  Ik ben jaloers op jouw vooruitzicht, heerlijk hoor!

 • Reply
  annouska
  September 6, 2014 at 11:06

  Oh ja ik zie steeds meer dingetjes over Rotterdam waar ik door besef dat er veel meer leuks is dan ik tot nu ken.
  Lekker voorruit zicht trouwens!

 • Reply
  Nanda
  September 6, 2014 at 11:55

  Oh Curacao, heerlijk!
  En jammer dat Hotel New York tegen valt, ik heb er 2x gegeten en vond het erg lekker. Misschien vergelijk ik het met verkeerde restaurants, dat kan natuurlijk ook ;)

 • Reply
  Ines
  September 6, 2014 at 12:48

  Wauw Curacao! Wat een superfijn vooruitzicht!

 • Reply
  Mieke
  September 6, 2014 at 13:14

  Wat heerlijk, naar Curacao! Een heel fijn vooruitzicht, zeker als het hier weer wat kouder en natter wordt.

 • Reply
  Nancy
  September 6, 2014 at 13:51

  Wat leuk, die Instagram momentjes uitprinten! Ziet er heel erg mooi uit en vooral leuk dat je dan een tastbare herinnering hebt. Heerlijk dat je naar Curaçao gaat, dat klinkt inderdaad wel een stuk exotischer dan Boedapest en Praag (hoewel die twee ook echt geweldig leuk zijn, maar nu zou ik ook liever naar Curaçao gaan!). Ik zal je stuk over Katendrecht nog eens lezen, want ik ben het met je eens: Hotel New York is leuk, vanwege de prachtige locatie maar goed eten… dat moet je ergens anders doen. Goede tips kan ik wel gebruiken :)

  Groetjes Nancy
  Mrs. Stilletto: 5 Jaar bloggen (+ winactie)

 • Reply
  Sandra
  September 6, 2014 at 19:20

  Ik ga Rotterdam ook steeds meer waarderen, wat een fijne stad! Ik woon er nu alweer zes jaar, maar heb ontzettend moeten wennen. En wat een heerlijk vooruitzicht naar Curaçao! Ik heb trouwens nog een foto van je groepje tijdens het bloggerweekend, hebben?

  • Reply
   Lin
   September 6, 2014 at 20:00

   Oh ja leuk!

   • Reply
    Sandra
    September 6, 2014 at 20:16

    Staat nu in je mail als het goed is!

 • Reply
  Marcella
  September 7, 2014 at 22:03

  Zeker, wat heerlijk Curaçao! Enjoy lady!

 • Reply
  Marieke
  September 9, 2014 at 09:40

  Die foto van ons drieën aan de plas blijft leuk. :) Love it! Heb zin in volgende week maandag!
  En Curacaoooo, lekker hoor. Ben jaloers! Heerlijk vooruitzicht.

 • Reply
  Sabine de Witte
  September 14, 2014 at 19:44

  COS, kaas en Curacao, ik snap je favorites wel :) Fijn vooruitzicht, enjoy!

Leave a Reply

%d bloggers like this: