Diary Wedding & stuff

Een jaar verloofd & wedding update

Op veler verzoek (uche, uche, Des) en een beetje omdat ik zelf op dit moment niets zo leuk vind als verhalen van mede-verloofden (zelfs als dat over the top bruiloften zijn zoals die van Rosie van the Londoner), een ouderwets blogje.

Afgelopen 9 juni waren we precies een jaar verloofd! En omdat dat iets is wat je maar 1x echt gaat vieren, besloot ik dat ook goed aan te pakken met een etentje bij een van onze favoriete restaurants: HMB.

Een paar weken ervoor beseften we ons helaas weer veels te goed; het leven kan zo kort zijn, het leven moet en mag gevierd worden. Dus hop, een wandeling over de Erasmusbrug om met een watertaxi juist weer terug te varen voor een heerlijk diner.

Het afgelopen jaar is voorbijgevlogen en wat heb ik genoten van alle voorbereidingen, ik kan bijna niet geloven dat ik nog maar 1 dag hoef te werken, daarna nog maar twee dagen heb om de puntjes op de i te zetten en dan aanstaande zaterdag toch echt mag gaan trouwen.

Ik ben heel benieuwd of de dag ook een beetje gaat verlopen zoals we het nu voor ogen hebben: met een Frans tintje, goed eten en verder vooral heel relaxt. In dit blogje deel ik graag wat van de aspecten van onze dag.

Na een aanzoek in Parijs, kon een Frans thema niet uitblijven, wijnkurken als save the date? Yes please! Nadat we besloten ongeveer een jaar later te willen trouwen, gingen we op zoek naar een locatie. Onze verreiste? Een mooie locatie, liefst in een bosrijke omgeving waar we buiten kunnen trouwen (en met minder weer binnen) en waar we zelf ons diner mochten regelen. Vooral dat laatste is niet heel makkelijk, locaties willen het liefst alles zelf in handen houden, maar uiteindelijk vonden we een locatie. Het uitzoeken van een fotograaf was heel makkelijk; bij een van mijn collega’s vond ik de foto’s van haar bruiloft fantastisch: heel levendig, vol emoties en niet te soft.

Het allerleukste? Samen met de chef van Mevrouw Meijer het diner samenstellen. Een beetje fantaseren over een lange tafel vol met oesters, Franse boerenpate, echte roomboter en verder wil ik niet alles verklappen ;) Ik ben super blij dat we het aantal daggasten laag hebben gehouden, vol met mensen die je echt bijna dagelijks spreekt.

Bijna net zo leuk als het samenstellen van het diner? Het uitzoeken van de jurk. Hier keek ik vooraf helemaal niet bijzonder naar uit, maar als je eenmaal met die droomjurken in je handen staat. Fantastisch. Ik was bijna teleurgesteld dat ik zo snel ‘mijn’ jurk gevonden had. Maar het is waar wat ze zeggen, als je jouw jurk aanhebt, dan weet je het meteen. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit deze zaterdagochtend weer aan te trekken.

Verder hoop ik vooral op een chille dag, waar er tijd is om veel te praten, te lachen en ik ook een beetje bewust ben van de dag. Een dag om te toasten op de liefde en op vriendschap.

De weken erna hebben we in ieder geval 5 weken voor een waanzinnige mooie reis, dus ik zal niet meteen in een zwart gat vallen ;)

Duimen jullie mee voor wat zon?

Liefs!

 

 

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Charlotte
  June 20, 2018 at 00:02

  Heerlijk om te lezen! Ik ben 10 dagen geleden tijdens onze droomreis in AustraliΓ« op Whitehaven Beach ten huwelijk gevraagd, dus als we terug zijn kunnen wij ook aan de slag met de voorbereidingen.

  Ik wens jullie een superfijne dag vol met liefde toe! En natuurlijk ook zon

  • Reply
   Lin
   June 21, 2018 at 07:09

   Wow, wat een mooie plek. Gefeliciteerd!

 • Reply
  marlies
  June 20, 2018 at 09:28

  Wat heerlijk om te lezen, ik droom helemaal mee! Ik ben erg benieuwd hoe jij en jullie dag eruit gaat zien. De locatie klinkt als iets waar ik zelf ook wel zou willen trouwen. Deel je nog een aantal foto’s? Ik wens jullie in ieder geval alvast een prachtige dag toe, en duim mee voor wat zon.

  • Reply
   Lin
   June 21, 2018 at 07:11

   Sowieso wel op Instagram en ik denk over een tijdje ook wel hier. Je mag altijd een Pm sturen voor de locatie!

 • Reply
  Des
  June 20, 2018 at 13:36

  Yes yes! Oh wat fijn Lin dit, die voorbereidingen en het klinkt echt als een bruiloft helemaal zoals jullie het willen. Bem heel benieuwd naar de jurk.
  En geniet oh geniet ervan. De dag gaat veel te snel voorbij, weet ik nog.

  • Reply
   Lin
   June 21, 2018 at 07:12

   Jaaa, weet nog zo goed al jouw trouwblogjes. Ik ga genieten <3

 • Reply
  Josie
  June 20, 2018 at 20:19

  <3 Kan niet wachten!

 • Reply
  Jolanda
  June 23, 2018 at 06:35

  Ben heel benieuwd hoe jullie er uit zien.
  Ben inderdaad bezig met duimen voor mooi weer.
  Heel veel plezier vandaag en tot vanavond.

 • Reply
  Elle
  July 30, 2018 at 12:40

  Heel benieuwd wat je uiteindelijk hebt gekozen. Kan echt genieten van de voorbereidingen van de bruiloft van iemand anders haha.

Leave a Reply

%d bloggers like this: