Travel

Dreamy Destinations #1

Met dit grijze Nederlandse weer, dat maar niet lijkt op te houden is het heerlijk om even weg te dromen. Weg te dromen van oorden waar het klimaat wel het hele jaar aangenaam is. Resort Cap Juluca op het Caribisch eiland Anguilla is zo’n plek. Met hagelwitte stranden, met een zee die overdag van heldergroen naar blauw tot diep turquoise kleurt. Alle beachvilla’s hebben zicht op zee en water en wind zijn genoeg om je zoet te houden tijdens je vakantie. Ga je vandaag een stukje zwemmen, snorkelen, duiken of zeilen is alles wat je je moet afvragen. Verder kunnen er daytrips naar St Maarten Nevis en St. Barts gemaakt worden.

Hoewel ik normaal wat meer van de actieve vakanties ben, zou ik het helemaal niet erg vinden om hier een week (of twee, of drie) te verblijven). De vakantie die hier het dichts bij in de buurt kwam was een verblijf op Curacao, ook met prachtige stranden, en adembenemend blauwe kleuren van de oceaan. Ik wil weer.

Ben jij wel eens naar de Caribbean geweest? Staat het hoog op je verlanglijstje?

Copywright pictures: Cap Juluca

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Joëlle
  May 15, 2013 at 08:34

  Wow! Ik ben nog nooit in de Caribbean geweest, maar staat absoluut op mijn verlanglijstje!

 • Reply
  Josianne
  May 15, 2013 at 09:04

  Wauw, ziet er prachtig uit! Daar zou ik wel m’n vakantie willen vieren. Ik ben helaas nog nooit in de Caribbean geweest, maar als ik dit zo zie: wie gaat er met me mee?

 • Reply
  Melanie
  May 15, 2013 at 11:20

  Curacao staat hoog op mijn verlanglijstje!

 • Reply
  kim
  May 15, 2013 at 11:41

  Nog nooit geweest, maar lijkt me zeker een heerlijke bestemming

 • Reply
  Nanda
  May 15, 2013 at 11:43

  Lijkt me erg leuk om al die eilanden eens te zien :)

 • Reply
  Suzanne
  May 15, 2013 at 12:23

  Wauwie! Ik ben wel eens op Aruba, Bonaire en Curacao geweest. En verder in de buurt Mexico en Florida. Prachtig gebied!!

 • Reply
  Joyce
  May 15, 2013 at 13:17

  Wat een heerlijke foto´s!

 • Reply
  annouska
  May 15, 2013 at 13:26

  Wauw prachtig om te zien!!

 • Reply
  Food Love and Happiness
  May 15, 2013 at 16:30

  Oh ik vind dit soort vakanties geweldig! Natuurlijk wil ik alleen niet elke dag op het strand liggen, er moet ook wat te zien en te ontdekken zijn. Ik ben ook naar Curacao geweest, m’n 1e tropische bestemming. Vond het geweldig, vooral het snorkelen! Zou zo terug willen naar dat tropische gevoel, maar of dat perse Curacao moet zijn…? Niet echt, voor mijn gevoel heb je het na 1 bezoek wel gezien…

 • Reply
  Nuria
  May 15, 2013 at 17:40

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Het lijkt me heerlijk om nu naar een tropisch eiland te gaan!

 • Reply
  Anni
  May 15, 2013 at 19:21

  Heerlijk! Ben er al wel eens geweest, prachtig dat witte (koude) zand en blauwe water!

 • Reply
  Marjolein
  May 16, 2013 at 06:32

  Ben in Mexico geweest in de Yucatan. Echt prachtig. Hopelijk eind van het jaar nog een tripje naar de Carribean :-)

 • Reply
  Marcella
  May 16, 2013 at 08:49

  Wow, mooi!ik heb eigenlijk helemaal geen landen in die omgeving op mijn wishlist staan, ik weet eigenlijk niet waarom niet, als ik dit zo zie! ;-)

 • Reply
  Marieke
  May 16, 2013 at 16:19

  WAUW! Ik wil daarheen!
  Ben al eens op Aruba en St. Maarten geweest en vond dat echt heerlijk. Het klimaat is top: lekker warm, maar met een prettig briesje.

 • Reply
  Farah
  May 17, 2013 at 15:58

  Pfff gelijk zin om op vakantie te gaan! Helaas laat m’n werkrooster dat niet toe haha.
  Ik heb zo’n zin (en behoefte) aan zon!

 • Reply
  Marije
  May 21, 2013 at 11:34

  De Caribien lijkt me echt fantastisch, maar ik ben er nog nooit geweest. Sowieso niet aan die kant van de wereld, ik ga vaak op vakantie naar Azië ;-)

Leave a Reply

%d bloggers like this: