Beste hamburgers van Rotterdam

By June 28, 2014 Food 14 Comments

beste hamburgers van Rotterdam

De beste hamburgers van Rotterdam
Rotterdam wordt met de dag leuker! De afgelopen tijd zijn er veel nieuwe plekken in de stad bijgekomen waar je goddelijke hamburgers kunt eten. Een van mijn guilty pleasures. Vandaag deel ik vier goede hotspots met de beste burgers uit de stad.

Ter Marsh&Co.
Met stip op nummer een mijn favoriete plek voor de beste hamburgers van Rotterdam: Ter Marsh & co. Een redelijk nieuwe plek in de Witte de Withstraat, de plek om hipsters te spotten in Rotterdam. Het terras heeft zon tot een uur of 20.00 en het personeel is heel erg aardig. Mijn favoriet is de burger met bearnaisesaus. Deel met je disgenoot een patatje met lookmayonaise en je zit gegarandeerd de rest van de avond vol.

Hudson
Niet ver van Ter Marsh&Co vind je Hudson, een restaurant met een puur Amerikaanse kaart. Van nachos tot chili con carne en van milkshakes tot surf & turf. Maar iedere keer dat ik hier iets te eten bestel val ik weer voor de Hudson burger, geserveerd met frietjes en goddelijke coleslaw.

Schermafbeelding 2014-06-25 om 19.51.24Biergarten
Misschien niet de beste burgers van de stad, wel een van de sfeervolste plekken om een burger te eten (mits de zon schijnt en de trappen van de luchtbrug goed vol zitten). Bij Biergarten serveren ze bier, alles van de BBQ en de leukste Rotterdamse dj’s.

beste hamburgers van RotterdamHamburg
Proper burgers verkopen ze bij Hamburg, een paar kleine stappen van Ter Marsch & Co vandaan. Niet alleen verkopen ze hier prima burgers, je kunt ook je vegetarische vrienden hier mee naar toe nemen; zij bestellen bijvoorbeeld een portobelleburger met geitenkaas of de Indian veggie met kikkererweten. Vleesliefhebbers die een speciale burger willen kunnen de Vitello burger of lamsburger met tzatziki en komkommer bestellen.

Mis ik nog een hotspot in mijn beste hamburgers van Rotterdam lijst? Let me know, ik vind hamburgers testen geen straf ;)

Liefs!

14 Comments

Leave a Reply