Food

Beste hamburgers van Rotterdam

beste hamburgers van Rotterdam

De beste hamburgers van Rotterdam
Rotterdam wordt met de dag leuker! De afgelopen tijd zijn er veel nieuwe plekken in de stad bijgekomen waar je goddelijke hamburgers kunt eten. Een van mijn guilty pleasures. Vandaag deel ik vier goede hotspots met de beste burgers uit de stad.

Ter Marsh&Co.
Met stip op nummer een mijn favoriete plek voor de beste hamburgers van Rotterdam: Ter Marsh & co. Een redelijk nieuwe plek in de Witte de Withstraat, de plek om hipsters te spotten in Rotterdam. Het terras heeft zon tot een uur of 20.00 en het personeel is heel erg aardig. Mijn favoriet is de burger met bearnaisesaus. Deel met je disgenoot een patatje met lookmayonaise en je zit gegarandeerd de rest van de avond vol.

Hudson
Niet ver van Ter Marsh&Co vind je Hudson, een restaurant met een puur Amerikaanse kaart. Van nachos tot chili con carne en van milkshakes tot surf & turf. Maar iedere keer dat ik hier iets te eten bestel val ik weer voor de Hudson burger, geserveerd met frietjes en goddelijke coleslaw.

Schermafbeelding 2014-06-25 om 19.51.24Biergarten
Misschien niet de beste burgers van de stad, wel een van de sfeervolste plekken om een burger te eten (mits de zon schijnt en de trappen van de luchtbrug goed vol zitten). Bij Biergarten serveren ze bier, alles van de BBQ en de leukste Rotterdamse dj’s.

beste hamburgers van RotterdamHamburg
Proper burgers verkopen ze bij Hamburg, een paar kleine stappen van Ter Marsch & Co vandaan. Niet alleen verkopen ze hier prima burgers, je kunt ook je vegetarische vrienden hier mee naar toe nemen; zij bestellen bijvoorbeeld een portobelleburger met geitenkaas of de Indian veggie met kikkererweten. Vleesliefhebbers die een speciale burger willen kunnen de Vitello burger of lamsburger met tzatziki en komkommer bestellen.

Mis ik nog een hotspot in mijn beste hamburgers van Rotterdam lijst? Let me know, ik vind hamburgers testen geen straf ;)

Liefs!

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Andrea
  June 28, 2014 at 11:14

  Mmmmm jammie!!! Ik wil ze alle vier testen haha

 • Reply
  Dionne
  June 28, 2014 at 11:22

  Ziet er lekker uit!

 • Reply
  Marlissa
  June 28, 2014 at 11:43

  Ik wil ze alle vier testen. De burger van Burgertrut vond ik ook lekker, wel lang geleden dat ik daar geweest ben.

 • Reply
  Madelon
  June 28, 2014 at 12:16

  Burgertrut staat bij mij ook nog in de lijst! De lekkerste veggie burgers én ook vleesburgers te bestellen voor mijn tafelgenoten! ;)

 • Reply
  Lauriëtte
  June 28, 2014 at 12:21

  Bij Steak en Bier hebben ze ook een heerlijke burger! (Schouwburgplein) Tijd geleden dat ik bij Hamburg ben geweest en de rest ben ik nog helemaal niet geweest. Tijd voor burgers!

 • Reply
  Joanne
  June 28, 2014 at 12:39

  Burgertrut is ook erg lekker!

 • Reply
  Ilse
  June 28, 2014 at 13:27

  De Burgertrut hoort echt in dit rijtje thuis. Wat mij betreft op nummer 1!

 • Reply
  Nanda
  June 28, 2014 at 14:31

  Leuk, die plekken waar je goede burgers kunt eten!

 • Reply
  Nuria
  June 28, 2014 at 16:53

  Lekkerrrr!!

 • Reply
  Mandy
  June 28, 2014 at 18:52

  Hammmmburgers! Altijd lekker. Ik moet je nummer 1 zeker een keer uitproberen.

 • Reply
  Marieke
  June 29, 2014 at 10:31

  Mmmm goed lijstje! Ik heb alleen Hudson (die Tex Mex (ofzo) burger, lekkah!) nog geprobeerd hiervan, de andere wil ik ook testen!

 • Reply
  Maura - YLT
  June 29, 2014 at 22:57

  Ohhhh ohhh, burgers! Ik ken ze allemaal niet. Wel ben ik bij Burgertrut geweest en daar heb ik zó lekkere burgers gegeten. Goede reden om deze burgertenten eens te proberen.

 • Reply
  Nathalie
  June 30, 2014 at 23:27

  Wat een leuke tips! Ik nog in Rotterdam nog altijd een beetje zoekende naar de leuke plekjes! :)

 • Reply
  Kim
  July 2, 2014 at 21:01

  Lekker! Ben alleen bij Hamburg geweest. ‘Een test’ wees een jaar geleden uit dat de lekkerste burgers bij Level te verkrijgen ze. Dus als je écht nog wil testen, kan je daar nog heen ;)

Leave a Reply

%d bloggers like this: