Inspiration

Blog Love: Yourlifestyleguide

YourlifestyleguideBlogs, zondagochtend doe ik weinig liever dan een nieuw blogje tikken voor Dailylin.nl of zoals vandaag voor Girlslove2travel. Maar laat ik niet vergeten dat ik ook heel graag met mijn kop koffie aan tafel schuif om mijn favoriete blogs door te lezen. Het liefst lees ik positieve, persoonlijke verhalen. Of reisverhalen met een persoonlijk tintje.

Vandaag leek het me een mooie dag om mijn lieve vriendinnetje Jolien in de spotlights te zetten. Met haar blog Yourlifestyleguide weet ze altijd de juiste toon te raken en er zit altijd zoveel liefde in haar foto’s en teksten. Ze blogt niet dagelijks, maar als er een blog online komt is het altijd een pareltje. Gelukkig is er een groot archief waar je lekker doorheen kunt spitten.

Ik zette mijn 5 favoriete posts voor jullie op een rijtje:

JolienEen blogje over de kunst van het loslaten. Openhartig en herkenbaar en een echte Jolien blog. Eerlijk en mooi verwoord.

Jolien USAZucht. Deze travel guide voor een roadtrip door de USA is zo fijn. Hoewel ik dit jaar zelf plannen heb om naar Bali te gaan, zou ik door deze post het liefst mijn plannen omgooien en direct in het vliegtuig stappen om met een tentje door Amerika te trekken. Deze post bevat schitterende beelden en heel veel handige info.

Lindsey La PalmaSweet memories. Vorig jaar zomer ging ik samen met Jolien op persreis naar La Palma. En de dag die in deze diary post beschreven staat was zo fijn. Dolfijnen spotten, uitgebreid lunchen met sea food en heel de dag kletsen.

RotterdamNog zo’n fijne post over een gedeelde liefde: een ode aan de stad Rotterdam. Al jaren, ver voordat Rotterdam allerlei hippe lijstjes begon aan te voeren schreef Jolien met heel veel liefde over ‘onze’ mooie stad.

In de keuken bij NinaDeze post kan natuurlijk niet compleet zijn zonder een verwijzing naar een van de vele foodfoto’s. Jolien maakt prachtige foto’s en speciaal op haar blog zijn de ‘In de Keuken bij Nina’ posts. Deze gevulde courgettebloemen staan nog steeds hoog op mijn wishlist.

Zo, genoeg leesvoer voor deze prachtige zondag en dan straks lekker naar buiten! Ik ga een stukje hardlopen en naar crossfit en twijfel daarna over strand of een bezoekje aan Katendrecht.

Wat staat er bij jou op de planning? En heb je nog leuek blogtips voor me?

Liefs!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Andrea
  May 24, 2015 at 11:13

  Ja! Zo’n heerlijke feelgood blog!

 • Reply
  Danielle
  May 24, 2015 at 11:42

  Oh leuk, ik ga vanavond haar blog even bekijken.. het ziet er goed uit!

 • Reply
  Josie
  May 24, 2015 at 12:59

  Jaaaa blogcrush!

 • Reply
  Samira
  May 24, 2015 at 13:41

  Super leuke blog!

 • Reply
  Sonja
  May 24, 2015 at 16:05

  Jaaa, die van de kunst van het loslaten heb ik laatst gelezen en vond ‘m prachtig. Had er toevallig laatst ook nog naar gelinkt zelf. Inderdaad een hele mooi blog.

 • Reply
  Jis
  May 24, 2015 at 16:22

  Wat een leuke blog en wat een mooie foto’s! Superleuk dat jij haar even in het zonnetje hebt gezet… Liefs, Jis

 • Reply
  Stéphanie | Expeditie Aardbol
  May 24, 2015 at 16:43

  Jaaa fijne blog! Vooral de recepten en reizen inderdaad.

 • Reply
  Jolien
  May 24, 2015 at 21:43

  Aaah wat donders lief. Ik zie het nu pas. Je bent de liefste <3

 • Reply
  Sam
  May 25, 2015 at 10:04

  Wow wat een mooie foto’s inderdaad!

 • Reply
  Anne
  May 25, 2015 at 11:22

  Jullie hebben beiden van die blogposts die me doen nadenken. Heerlijk vind ik dat! En zoo herkenbaar..:-)

 • Reply
  Nuria
  May 26, 2015 at 19:21

  Blogcrush!!!! Love it!

Leave a Reply

%d bloggers like this: