Travel

Back to Bali

Schermafbeelding 2015-10-04 om 11.13.51

Wanneer je dit leest ben ik niet van mijn zondagse run aan het genieten, of van een uitgebreide brunch. Het moment is daar; het vijfdaagse evenement voor young professionals waar ik de afgelopen maanden hard voor heb gewerkt. Ik heb er de afgelopen dagen enorm naar uitgekeken; maar zal straks blij zijn als het tot een hopelijk succesvol einde is gekomen.

Dan nog een weekje knallen om alles goed af te sluiten en dan is het back to Bali! Drie weken terug naar het prachtige Indonesië. Dit keer niet alleen, maar samen met G.

De eerste dagen gaan we naar Cangu, waar je goed schijnt te kunnen surfen. Iets wat ik nu echt beter zou willen leren, al is het maar een heel klein beetje. De laatste dagen van de reis verblijven we in Uluwatu, om die eerder opgedane surfskills hopelijk nog meer in de praktijk te brengen.

De weken hier tussen zijn nog helemaal vrij. Ik wil sowieso terug naar Ubud en verder ligt alles open. Dus tips zijn meer dan welkom; gaan we toch nog naar Lombok of maken we een binnenlandse vlucht naar Borneo.

Surfen, yoga, mountainbiken, meer dan ooit kijk ik uit naar een actieve vakantie. Gecombineerd met de gezonde maaltijden n Ubud en Cangu en Indonesische gerechten in de rest van het land.

Aangezien Bali momenteel zo ongeveer het nieuwe Terschelling is (echt, bijna de helft van mijn hardloopvriendinnen is net terug van Bali, momenteel onderweg of komt tegelijkertijd met mij aan).

Bali / Indonesië tips? Please do share!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Ise
  October 4, 2015 at 13:15

  Wat een heerlijk vooruitzicht! Helaas geen tips van mij maar geniet ervan :)

 • Reply
  Josie
  October 4, 2015 at 15:19

  Jaloers <3 Jullie hebben het verdiend!

 • Reply
  Sanne
  October 4, 2015 at 16:02

  Ohhh Indonesië wat heerlijk! Mijn hoogtepunt was toch wel de beklimming van de rinjani vulkaan op lombok. Zeker als je van actieve vakantie houdt; doen! 3 dagen bikkelen maar het is het zo waard!

  • Reply
   Tamara
   October 5, 2015 at 14:08

   Helemaal eens! Dus neem wandelschoenen mee en een warme trui!

 • Reply
  Lauriëtte
  October 4, 2015 at 17:06

  Wat heerlijk! Helaas geen tips, maar Bali staat hoog op mijn wishlist. Wat lijkt het me daar prachtig! :) Succes met de laatste loodjes en daarna lekker genieten! x

 • Reply
  Debby
  October 4, 2015 at 19:13

  Ooh heerlijk, geniet ervan!

 • Reply
  Sigrid | My Travel Secret
  October 4, 2015 at 20:10

  Oooh wat heerlijk!! Bali is zo fijn, ik wil ook snel nog een keer terug. Wat zijn je plannen voor Borneo?

 • Reply
  Tess
  October 4, 2015 at 22:09

  Ja de rinjani beklimmen is erg bijzonder en een dikke aanrader! Sowieso is lombok erg bijzonder, ook al is de cultuur en met name de bouwstijl op Bali uniek, de sfeer op lombok en ZEKER het eten is stukken beter! Wat zeg ik, het eten is fantastisch en veel minder aangepast op westerse toeristen.

 • Reply
  Nuria
  October 5, 2015 at 09:43

  Wat een heerlijk vooruitzicht!!

 • Reply
  Carlijn
  October 5, 2015 at 19:25

  Gili uiteraard! Maar daar ben je al bekend mee.
  Vliegtocht naar Surabaya en Mount Bromo of vliegtocht naar Yogjakarta voor de Borobodur en Prambanam zijn ook aanraders. :)
  Enjoy!

 • Reply
  Wies
  October 14, 2015 at 10:46

  Wat een heerlijk vooruitzicht! Mocht je nog op zoek zijn naar tips, mijn aanrader is Sidemen. Op anderhalf uur rijden van Ubud, een klein plaatsje met nog vrijwel geen toerisme (1.5 jaar geleden in ieder geval). Je hebt vanaf de paar hotels die er zijn prachtig uitzicht op een vulkaan en slaapt midden tussen de rijstvelden. Echt een aanrader voor als je nog een paar dagen rustig in de natuur wilt doorbrengen. Ik sliep in het Abian Ayu hotel (https://www.booking.com/hotel/id/villa-abian-ayu.en-gb.html), waar ik een aantal heerlijke dagen heb gehad.
  Geniet ervan!

Leave a Reply

%d bloggers like this: