Running

Adidas Supernova collectie

Desktop104

Aah, dit doe ik niet vaak, een blogpost wijden aan een nieuwe hardloopcollectie maar ik ben zo’n fan van de nieuwste lijn van Adidas. Zoals bij ieder fatsoenlijk hardloopmerk draait het natuurlijk om de nieuwste schoenen; maar de kleding van deze collectie, wow.

Ik heb mijn marathonoutfit voor Parijs gevonden hoor. Allereerst dat hardloopbroekje; hoe leuk is die? Ik weet zeker dat je daar lekker mee opvalt tussen de duizenden lopers, handig dus. Daarnaast is de grijze Supernova Fitted Tanktop van heerlijk licht materiaal.

Het witte vestje kreeg ik tijdens een event van Adidas en is echt to die for; mijn nieuwste lievelingsvest. Fijn voor tijdens yoga maar ook fijn om tijdens de eerste kilometers van de marathon warm te blijven. Ik loop de marathon in het eerste weekend van april en start vrij vroeg, het zou dus zomaar nog best fris kunnen zijn bij de Arc de Triomphe.

Dan de Adidas sportbh, sowieso mijn favoriet want een van de weinige sporttops waar niet alles compleet platgedrukt wordt.

Nu alleen nog de schoenen; deze worden het niet voor de marathon. De nieuwe Adidas PureBoostx is een neutrale schoen, waarbij je door het ontwerp de weg heel goed voelt. Je moet echt hard werken met deze schoenen aan. Wel hoop ik op deze schoenen mijn PR om de 5 kilometer te smashen. Deze schoen is trouwens de eerste hardloopschoen die ontworpen is met de vrouwenvoet in gedachten, in plaats van aanpassingen aan een herenschoen.

Daarnaast is mijn role model Robyn Arzon ook een van de gezichten van de nieuwste Adidas campagne. Check deze Instagram video voor wat (extra) sportmotivatie.

Je kunt alle items bestellen op Adidas.nl

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Josie
  February 6, 2016 at 16:33

  Dat broekje is super cute!

 • Reply
  Anna
  February 6, 2016 at 19:52

  Whaaa word hier hebberig van!

 • Reply
  Marit
  February 6, 2016 at 20:18

  Wauw! Dit is inderdaad een hele gave collectie!!

 • Reply
  Nuria
  February 7, 2016 at 13:13

  Heel tof, vooral die BH vind ik echt heel mooi!

Leave a Reply

%d bloggers like this: