Food Travel

5x travel & food inspiratie

Travel & food, mijn favoriete blogonderwerpen en  samen met hardlopen ook mijn favoriete activiteiten. Ik selecteerde voor deze (brakke?) zondag een aantal van mijn favoriete blogs met deze onderwerpen.

Ken je de blog van Maura al? Op Yellowlemontreeblog komen de mooiste food foto’s voorbij. Toen ik haar recept voor een suikervrij rabarberbrood voorbij zag komen, sprong ik direct uit mijn bed om de benodigde ingrediënten te halen. Inmiddels heb ik het rabarberbrood al twee keer gemaakt en maak ik het misschien vanmiddag nog wel een keer. Het is ZO lekker. Het recept vind je hier.

Jolien ging naar Londen en en schreef vast een post met wat mooie sfeerbeelden. Ik ben er nog steeds niet over uit of Londen of Parijs mijn favoriete Europese stad is. Maar Londen bruist en ik kan niet wachten om de stad binnenkort weer eens te bezoeken. Houd Yourlifestyleguide in de gaten voor een uitgebreide Londen post.

Girlslove2travel (yes, zusje van Girlslove2run) volg ik vooral actief op instagram. Fieke, Manon en Vi maken de mooiste reizen en schieten de mooiste plaatjes. Echt verliefd werd ik op de zee aan blauw die Manon vastlegde tijdens een recente trip naar Chefchaouen.

Illustration by Emily Hamilton.)
If it scares you, it might be a good thing to try, een artikel van Gala Darling over waarom je naast professional goals, ook personal goals mag hebben. Zij koos in 2014 een reis-gerelateerd doel, iets waar ik me uiteraard helemaal in kan vinden. 

Ziet deze Tommy Tart van the Londonder er niet uit als het perfecte gerecht om mee te nemen naar een picknick? Tomaten, kaas, basilicum & balsamico, perffff. Benieuwd of de zon zich vandaag nog laat zien.

Hebben jullie een leuke Koningsdag gehad? Nu brak? Ik danste gisteren  op muziek van wisselende kwaliteit maar wel met goede vrienden en fijne cocktails. En ik werd vanochtend vrij fris wakker, score.

Fijne zondag!

* Bovenste foto via Yourlifestyleguide.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Nanda
  April 27, 2014 at 09:23

  Fijn om inspiratie op te doen op deze manier, en die blauwe foto’s zijn inderdaad prachtig! :)

 • Reply
  Nuria
  April 27, 2014 at 09:26

  Fijne post op de zondag!! Prachtige foto’s van girlslove2travel!

 • Reply
  Annemieke
  April 27, 2014 at 09:42

  Ik moest gister en vandaag helaas werken. Bummer. Maar, geen kater of brakheid. Klein pluspuntje. :-)
  Merci voor de tips, zeker wat betreft het artikel van Gala Darling.

 • Reply
  Farah - Food and other Friends
  April 27, 2014 at 09:48

  Fijne inspiratie zo op de zondag.
  Maura’s foto’s zien er altijd prachtig uit en girlslove2travel schrijven ook altijd fijne artikels :).

  xx Farah

 • Reply
  LNNK
  April 27, 2014 at 10:49

  Oeh dat laatste plaatje! Lijkt me heerlijk.
  Maura’s foto’s zijn altijd goed!

 • Reply
  Dionne
  April 27, 2014 at 11:07

  Ziet er heel leuk uit!

 • Reply
  Anne
  April 27, 2014 at 11:52

  Oh, girls love 2 travel kende ik nog helemaal niet :) Dat blauw ziet er prachtig uit!

 • Reply
  Lauriëtte
  April 27, 2014 at 11:58

  Hele fijne inspiratie! Fijne zondag!

 • Reply
  Marjolein Evelien
  April 27, 2014 at 12:04

  Bedankt voor de fijne inspiratie! Heerlijk zo op de zondag :) xxx

 • Reply
  Anna
  April 27, 2014 at 17:13

  Leuk! Ik ga ze eens bekijken :)

 • Reply
  Sabine
  April 27, 2014 at 18:30

  Fijne inspiratie! De blog van Maura is echt mooi zeg. Krijg er honger van :)

 • Reply
  Maura - YLT
  April 27, 2014 at 20:04

  Aaaah wat leuk dat je het rabarberbrood noemt en vooral dat het zo lekker smaakt! Ik vond het zo leuk je reactie dat je gelijk uit bed was gesprongen om inkopen te doen en het brood te maken. Ik heb een nieuwe variant erop gemaakt met banaan, die ga ik binnenkort ook even posten (ook heel lekker)!

  En die tomatentaart, wow, die ziet er heerlijk uit! De tips van Jolien heb ik nog niet gezien, maar ik ga snel kijken, leuk :)

 • Reply
  Marcella
  April 30, 2014 at 08:08

  Prachtige foto’s! Ik ben benieuwd naar dat brood. Ook maar eens maken!

 • Reply
  RoosRCPTN
  April 30, 2014 at 20:52

  Wauw die blog van londoner is een fijne ontdekking! Mooie foto’s :)

Leave a Reply

%d bloggers like this: