Food Travel

5x Travel & Food inspiratie


Travel & food, mijn favoriete blogonderwerpen en  samen met hardlopen ook mijn favoriete activiteiten. Ik selecteerde voor deze zondag een aantal van mijn favoriete blogs met deze onderwerpen.

Travel & food ineen, in deze post van Yourlifestyleguide. Samen met Nina bezocht ze afgelopen week Italie en daar doken ze samen de keuken in om deze gevulde courgettebloemen te maken. Een gerecht dat ik ontzettend lekker vind, maar nog nooit zelf gemaakt hebt. Wie weet komt daar met behulp van deze post binnenkort verandering in.

Schermafbeelding 2014-06-11 om 12.01.20Kopenhagen staat al zo lang als ik mij kan herinneren op mijn travel wishlist. Tot ik wilde gaan boeken afgelopen week, is Londen niet leuker, willen we toch niet weer naar the UK? Deze post van Glowmag trok me over de streep. Kopenhagen it is! (En de hardloopschoenen gaan nu zeker mee).

Uit mijn eigen archieven; een post over alle health food hotspots in Ubud, Bali. Mag ik terug, pretty pleaase?

Schermafbeelding 2014-06-11 om 12.27.38

Oh my, hoe goed zien deze recepten eruit? Suus & Maura begonnen the (healhy) breakfast club, een blog vol met ontbijtinspiratie; ik vind vooral de fotografie ontzettend mooi en de recepten origineel.

Schermafbeelding 2014-06-11 om 12.33.39Geen verre reizen op de planning voor deze zomer? Een weekendje in eigen land kan ook als een mini-vakantie voelen. Zelf ben ik echt gek op de stad Maastricht. Bianca bezocht de stad pas ook en schreef hier een leuke post boordevol met goede tips over.

Deel jouw travel&food inspiratie van deze week gerust in de comments!

Liefs

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Nanda
  June 15, 2014 at 11:40

  Kopenhagen lijkt me ook echt een mooie stad :)
  En die blog van Maura en Suus is tof, goede inspiratie!

 • Reply
  Yvette
  June 15, 2014 at 11:53

  Kopenhagen staat – na een bezoek aan Stockholm – ook hoog op mijn Europese wishlist!! Lekker hardlopen, koffie drinken, slenteren door de prachtige stad… I love it!

 • Reply
  Mandy
  June 15, 2014 at 12:04

  Kopenhagen is een mooi stad! Je zal het er vast erg leuk vinden. Wat een fijne ontbijtinspiraties op de blog van Suus & Maura

 • Reply
  dromen fabriek
  June 15, 2014 at 14:34

  Thanks voor de tips, hele fijne inspiratie van Suus & Maura!

  Mijn reis inspiratie? Mijn eigen wereldreis ;) die ik als fotograaf vast leg. Te zien op http://www.dromen-fabriek.nl

  Fijne zondag xx

 • Reply
  Marcella
  June 15, 2014 at 15:21

  Fijne blog, goede inspiratie! Kopenhagen is een heel leuke stad, echt tof! En mocht je later nog eens naar het Verenigd Koninkrijk willen, dan is Edinburgh ook een aanrader.

 • Reply
  Maura - YLT
  June 15, 2014 at 20:12

  Aaaah, wat leuk dat wij er tussen staan met THBC! Enne toevallig ga ik van de zomer ook naar Kopenhagen. Super fijn dus die post! Kopenhagen stond ook echt al zo lang op mijn to visit list. Wanneer ga jij? Ben zooooo benieuwd naar de stad.

 • Reply
  Suus
  June 15, 2014 at 20:51

  Wat leuk dat je THBC hebt gedeeld! Dank je wel en ook voor de fijne complimenten.

  Liefs Suus van Food Bandits en THBC :) x

Leave a Reply

%d bloggers like this: