Food

5 travel & food inspiration

IMG_0699Travel & food, mijn favoriete blogonderwerpen en  samen met hardlopen ook mijn favoriete activiteiten. Ik selecteerde voor deze zondag een aantal van mijn favoriete blogs met deze onderwerpen.

Voor Girlslove2travel maakte ik een lijstje van mijn favoriete adresjes in Parijs. Van de beste koffie bij Frenchie to go tot de prachtige tuin van Jardin du Luxembourgh. Binnenkort naar Parijs? Je vindt mijn favorieten plekken hier.Hoewel ik nog maar net terug ben van Curacao, word ik onrustig als mijn reisagenda leeg wordt. Ik hoop eind november nog een klein tripje met G te maken, maar droom ook gerust over de reizen van volgend jaar. Ik wil weer naar Azië en vooral Laos en Cambodia trekken op dit moment enorm. Op de blog van Laura lees ik over haar anonturen daar. En moet ik heel erg lachen om het herkenbare stukje over bepaalde gerechten die altijd uitverkocht lijken te zijn: ‘Solly…..no hep toedeeeeee. Toedee finisjjjjj.’

avobaconeggs
Sunday, brunchday. Ik ben zo blij dat ik bacon, eieren en avocado in huis heb. Laat je hier inspireren voor een heerlijke zondagse brunch of lunch.

Mijn zusje bezocht afgelopen week het Griekse eiland Rhodos en bezocht daar o.a. het mooie plaatsje Lindos. Er komen bij mij direct weer allerlei herinneringen aan Griekenland naar boven als ik haar foto’s bekijk. De kruidige geur die op de Griekse eilanden hangt, de vakanties die ik met mijn ouders en zusje had als kind. Later ben ik zelf nog een zomer gaan eilandhoppen van Rhodos tot Samos en van Naxos naar Milos.

world of wanderlustHandig: World of Wanderlust schreef een blog over hoe je dankjewel zegt in 50 verschillende talen. Als je je erg verveelt vandaag kun je ze uit je hoofd gaan leren ;)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Bianca
  October 19, 2014 at 10:03

  Wow foodporn! & love Greece.Heerlijk de foto’s van je zusje.
  Je Parijstips zijn opgeslagen. Over twee weken mag ik!

 • Reply
  Anne
  October 19, 2014 at 10:05

  Ah heerlijk, zo’n flinke dosis reisinspiratie :) Ik ben net terug uit Berlijn en hoop dat we rond oud en nieuw nog even weg kunnen, want ik word ook onrustig van een lege reisagenda..

 • Reply
  Sanne
  October 19, 2014 at 10:49

  Je Parijs tips staan opgeslagen in mijn favorieten. Ik ga vlak voor kerst weer en ga zeker Frenchie a Vin uitproberen :)

 • Reply
  Marouchka
  October 19, 2014 at 11:48

  Parijs staat bij mij ook hoog in de lijst. Het lijkt me zo’n gezellige, geromantiseerde stad!
  Reizen geeft zoveel rust :)

 • Reply
  Sanne
  October 19, 2014 at 20:58

  Fijne inspiratie en wat een mooie plaatjes (daarmee inspireer je mij meteen! :))
  Happy sunday!

 • Reply
  Nuria
  October 20, 2014 at 13:10

  Die 50 keer dankjewel vond ik ook heel erg handig!!

 • Reply
  Marly
  October 21, 2014 at 17:20

  Handuggg! Binnenkort naar Parijs en kan nog wel wat hotspots gebruiken om te bezoeken! Dankje! :)

 • Reply
  Stéphanie | Expeditie Aardbol
  October 23, 2014 at 22:19

  Dat ontbijt!!!!! Die ga ik dit weekend maken. Super lekker.

 • Reply
  Marcella
  October 27, 2014 at 22:31

  Griekenland is heerlijk, ik wil er graag nog eens rondreizen met m’n man!

Leave a Reply

%d bloggers like this: