Inspiration

5 Favorites

Schermafbeelding 2014-05-23 om 08.14.38
Fevertree Tonic
Wanneer er Fevertree tonic geschonken worden, ben ik in de zomer al snel in mijn element, deze tonic is zo zacht en verfrissend en ideaal voor in een Gin tonic. Nu niet alleen in de horeca, ook mijn cocktail cart is er goed mee gevuld.

IMG_0436Wereldmuseum, terras aan de Maas
Museum en sterrenrestaurant het Wereldmuseum opende vorige week haar terras. Met uitzicht op de Maas (& het Nhow hotel) is het hier goed toeven in de zomermaanden. Je loopt het terras op door een Japanse pagode en de zwevende zen-tuinen maken het plaatje compleet. Een prachtig grijs Budhabeeld maakt het plaatje helemaal af. Zin om iets cultureels verantwoord te doen? De tentoonstelling Futurepass 3.0 die momenteel in het museum te bewonderen is, vond ik zeer de moeite waard.


Yoga for runners
Het gaat nog steeds goed met de 30 day yoga challenge! Het filmpje dat zich focuste op je handen vond ik wat saai, maar dat werd later helemaal goed gemaakt met dag 14, yoga for runners. Mijn arme hamstrings, mijn arme kuiten, wat doe ik ze toch aan met al dat hardlopen? Vaak zijn ze zo hard als staal en voel ik elke centimer die ik ze probeer op te rekken. Maar mijn voeten komen met downward facing dog, ietsje dichter bij de grond. Slow, but steady.

Schermafbeelding 2014-05-23 om 08.34.53

Travel
Over drie weken ga ik op persreis naar Toscane en ik ben heel excited! Buiten een paar dagen Rome (in 40+ temperaturen) en een paar dagen Milaan (heel veel regen) heb ik niets van Italie gezien. Op het programma staan o.a. een tochtje met Vespa’s  en een Dan Brown tour door de stad Florence. Zeker door de blogs van Annemerel van de afgelopen jaren ben ik benieuwd naar deze Italiaanse regio.

Schermafbeelding 2014-05-23 om 08.46.21

Chapter Friday
Waarschijnlijk kennen de meeste van jullie Chapter Friday al wel, de nieuwe blog van Yara Michels. Maar net zoals met series ben ik vaak redelijk laat met het ‘ontdekken’ van blogs en websites. Chapter Friday heeft mooie foto’s, wisselt fashion af met inspirerende artikelen en het is niet moeilijk om te begrijpen why everybody (everybody!) loves Yara.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Suzanne
  May 23, 2014 at 08:49

  Leuke favorites! En wauw, een persreis Toscane!♥

  • Reply
   Lin
   May 24, 2014 at 12:11

   Jaaaa, lucky me!

 • Reply
  Jacqueline - two-blondes.com
  May 23, 2014 at 09:45

  Wat een gave favorites! Je Fever-Tree ken ik nog niet, maar dat ga ik zeker proberen! xx

 • Reply
  Jildou
  May 23, 2014 at 11:21

  Oei, die hardlopers yogaflow lijkt me erg interessant :D

 • Reply
  Sandra
  May 23, 2014 at 12:49

  Ik ben echt een Yoga nood, maar dit filmpje kan nog wel eens wat voor me zijn!
  En Chapter Friday ken ik ook nog maar net, maar ik ben al redelijk hooked.

  Thanks voor het leuke lijstje. Ben nu al benieuwd naar je blogjes over Toscane.

  • Reply
   Lin
   May 24, 2014 at 12:12

   De filmpjes zijn best geschikt voor yoga noobs (I should know) en duren ook niet te lang!

 • Reply
  Sarah
  May 23, 2014 at 13:01

  Oeps ik was ook laat met chapter friday denk ik! maar ben nu helemaal verkocht :) Zou ook eens graag naar Toscane gaan dus ben benieuwd wat je ervan vindt, laat die blogposts erover maar komen ;)

 • Reply
  Mieke
  May 23, 2014 at 14:41

  Fijne favorieten! Dat yoga filmpje moet ik vandaag doen. Ben heel benieuwd!
  En een persreis naar Toscane, wat gaaf!!

 • Reply
  Marcella
  May 23, 2014 at 20:24

  Leuke favorieten! Tof, een persreis naar Toscane, enjoyyy!

 • Reply
  Elise
  May 23, 2014 at 23:51

  Wat leuk om over die tonic te lezen – tonic is mijn favoriete drankje maar ik ken dit merk nog helemaal niet. Als ik het tegenkom ga ik het gelijk proberen :)

 • Reply
  Annemieke
  May 24, 2014 at 10:11

  Tijdens mijn vakantie in Thailand heb ik meerdere buckets Gin Tonic besteld. Hier in NL niet direct mijn favoriete drankje, al breng je me wel weer op het idee om er weer eens een te bestellen. Vanavond staat de Yoga for Runners op het programma, ben benieuwd. En wat betreft Chapter Friday, heb het toevallig afgelopen week ontdekt door Francien. Wederom, love it.

  • Reply
   Lin
   May 24, 2014 at 12:16

   Hmm, ik had gister een gin tonic met rozemarijn, erg lekker!

 • Reply
  Nuria
  May 24, 2014 at 10:24

  Wauw, wat heerlijk dat je naar Toscane gaat!!

 • Reply
  Nancy
  May 25, 2014 at 12:07

  Oh love love love Italië! Lichtelijk jaloers zit ik hier achter mijn PC’tje maar wat enorm leuk dat je op persreis mag gaan! Ik ben erg benieuwd ook naar de Dan Brown tour. Ik ben meestal niet zo van de tours maar aan de andere kant lijkt het me juist heel erg leuk. Laat me even weten of je je heel erg toerist voelt tijdens zo’n tour. Want dat is juist wat ik vaak wil vermijden haha!
  Toscane is echt prachtig, ik heb het geluk gehad er naartoe te zijn geweest. Ik ben erg benieuwd wat je allemaal gaat ontdekken daar!

  Chapter Friday heb ik helemaal gevolgd omdat ik al volger was van This Chick’s Got Style, ik heb er dus niks voor hoeven doen om het te ‘ontdekken’. Yara heeft mij als volger gewoon overgeheveld naar haar nieuwe website! :) Handig hoor.

  Oh en voor ik het vergeet: Gin Tonics! JAAAA! Lekker hoor voor de zomer.

Leave a Reply

%d bloggers like this: