Inspiration

5 favorites

DSC_6616

Vrijdag, tijd voor mijn 5 favorites van de afgelopen tijd.

DSC_6629

DSC_6630

Zoals Parijzenaren (denk ik) de Eiffeltoren niet bezoeken, zo was ik nog nooit op de Euromast geweest, toch wel een van de bekendste toeristische attracties van de stad Rotterdam. Samen met mijn zusje dineerde ik afgelopen week hier. Eerlijk gezegd had ik geen hele hoge verwachtingen van het eten, vaak zitten bij toeristische attracties wat minder goede restaurants. Maar de kaart van de brasserie heeft me hier echt verrast. Vooraf had ik een romige creme van geitenkaas met truffelhoning en aubergine en mijn hoofdgerecht was een risotto van parelgort en gamba’s. Ik kan eerlijk zeggen dat dit de lekkerste gamba’s zijn die ik ooit op heb. Tussen het hoofdgerecht en het dessert in gingen we nog verder omhoog om van het uitzicht te genieten: waanzinnig mooi. Echt, als je nog op zoek bent naar een romantische date binnenkort, dan is de Euromast echt een aanrader.

IMG_0637

IMG_0641Een tijdje geleden dacht ik mijn favoriete gin gevonden te hebben, maar dat was totdat ik gin mare proefde bij Barrelproof Boutique. Deze gin is meer dan een jaar in aanraking geweest met olijven, tijm, rozemarijn en basilicum, wat een kruidige smaak aan de gin geeft. Lekker met limoen en 1724 tonic water.

DSC_6578-001Mijn zusje en ik schelen bijna 6 jaar en dat is een leeftijdverschil dat je heel lang goed merkt. Maar de laatste tijd maakt dat verschil niets meer uit en worden we naast zusjes veel meer vriendinnen. Love her! Ik hoop dat ze heel snel een eigen plekje in Rotterdam vindt. Nu ze de afgelopen twee weken in het Ibis hotel verbleef kon ik haar lekker veel zien en daar kan ik wel aan wennen.

Schermafbeelding 2014-08-22 om 14.24.56Je wil niet weten hoe erg ik tegen deze 16 kilometer opzag. De hele dag hoopte ik stiekem op hele erge regen zodat ik Marieke kon afzeggen. Maar nee, de lucht was strakblauw en de zon scheen. Ik wist dat ik iets meer dan 1,5 uur later heel blij zou zijn dat ik toch gegaan ben. En wat was het weer heerlijk om de 16km aan te tikken en te merken dat het hartstikke soepel ging. Zo fijn om zo’n goeie basisconditie te hebben. En leuk dat mensen altijd zo enthousiast reageren op hardloopselfies en verhalen.

Schermafbeelding 2014-08-22 om 14.36.03OMG de season finale van Suits seizoen 4 is zo gaaf! Ik ben nog nooit zo enthousiast over een Suits aflevering geweest en ik vind het nu zo irritant dat we moeten wachten tot de winter. Vooral omdat het al zo goed als winter is, weertechnisch gezien dan. Hebben jullie hem ook al gezien? En wat moet ik nu gaan kijken?

Liefs!

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Lauriëtte
  August 22, 2014 at 14:42

  De season finale van Suits was echt epic! Had niet verwacht dat ze zo’n sterke mid-season finale zouden neerzetten! Outlander is een nieuwe serie van HBO, leuk als je een beetje van fantasy houdt! Of anders Downton Abbey, Mr Selfridge, zo kan ik nog wel even doorgaan haha! Fijn dat je je zusje de laatste tijd zoveel ziet! :)

 • Reply
  josie
  August 22, 2014 at 14:45

  <3

 • Reply
  Benthe
  August 22, 2014 at 15:23

  Hmm, ik ben net klaar met al mijn series, misschien dat ik wel aan Suits begin.

 • Reply
  Marieke
  August 22, 2014 at 15:44

  Ik vond het heel fijn om met je te lopen! Echt super. Snel een nieuwe date plannen voor de 17 km! En Suits, ohhh ik moet nog een paar afleveringen van seizoen 4 zien. Ben nu wel echt superrr benieuwd! Ik heb morgen een blog met 5 Netflix-aanraders, misschien kun je er nog wat mee. Al denk ik dat je ze allemaal al gezien hebt, haha. Eten op de Euromast ga ik zéker een keer doen met Johan!

 • Reply
  Stéphanie | Expeditie Aardbol
  August 22, 2014 at 16:18

  Dat uitzicht!!! Wat moet dat mooi zijn als het straks weer vroeg donker is en de stad weer helemaal verlicht is. Heel gaaf dat je daar bent wezen eten, en goed om te weten dat het eten er te pruimen is ;).

 • Reply
  Nicole
  August 22, 2014 at 16:25

  Ik ga binnenkort naar Barrelproof met mijn vriend, deze gin komt op mijn boodschappenlijstje.

 • Reply
  Nathalie
  August 23, 2014 at 07:38

  Knap 16 km!! Ik heb pas voor het eerst 15 kilometer gelopen en zag er van te voren ook best tegen op, maar uiteindelijk viel het alles mee!

  Suits kijk ik ook sinds kort, ontzettend leuke serie!!

 • Reply
  Else
  August 23, 2014 at 08:55

  Super goed van die 15k, dat lijkt voor mij nu nog heel ver weg. En nog twee afleveringen dan kan ik de Suits final ookkijkn.

 • Reply
  Annemieke
  August 23, 2014 at 10:40

  Wat je beschrijft met je zusje heb ik met mijn oudere broers. Zo leuk om te merken dat het leeftijdsverschil voor je gevoel kleiner wordt, je interesses hebt voor gelijke onderwerpen en er een soort van vriendschap ontstaat ipv vijandigheid of jaloezie. Ook al is dat met broers anders, denk ik. En wat betreft die 16km; trots!

 • Reply
  Marjolein
  August 23, 2014 at 11:08

  Ohh Suits is zooo leuk!!! x

 • Reply
  Nuria
  August 23, 2014 at 15:03

  Ahh zo leuk dat je zusje en jij zo leuk zijn met elkaar!! Ik en mijn zusje zijn nu ook meer vriendinnen dan vroeger!

 • Reply
  Kelly
  August 23, 2014 at 15:59

  Wat een heerlijk plek om te eten! Op de foto’s ziet het uitzicht er al super uit, wat moet dat in het echt dan wel niet zijn… Ik heb vaak hetzelfde gevoel dat jij beschrijft over het eten op toeristische plekken. Heel leuk dat het dus ook anders kan!

 • Reply
  Liliane
  August 27, 2014 at 00:04

  Ik ben nog nooit op de Euromast geweest bij een ondergaande zon, wat lijkt me dat mooi zeg!
  En de finale van Suits moet ik nog kijken, blij dat je geen spoilers hebt verteld haha!

 • Reply
  Let's travel and see
  August 27, 2014 at 21:47

  Zooo dat uitzicht vanaf de Euromast!? En ik volg het blog van je zusje al een tijdje, erg leuk om haar blog te zien groeien!

 • Reply
  Marcella
  August 28, 2014 at 21:16

  Ik kan nog eventjes vooruit met Suits want ik zit halverwege seizoen 3. En ja, wat is het een onwijs gave serie. Ik hou er onwijs van! Mooi, het uitzicht vanaf de Euromast!

Leave a Reply

%d bloggers like this: