Inspiration

5 Favorites

Hema.nlIt’s the most wonderful time of the year. Top drukte op mijn werk, weekenden volgepland met etentjes, kerstborrels en last minute cadeautjes shoppen. Ja ik ben wel dol op de decembermaand en alle fijne dingen die daar bij komen kijken. Jolien blogt sinds een tijdje ook voor Hema.nl en maakte een waanzinnig leuke post over het inpakken van je kerstcadeautjes.

DSC_0016

Winter shoes – Chelsea Boots
New season? New shoes! Mijn zusje adviseerde me een paar Chelsea Boots aan te schaffen en aangezien zij er meer oog voor heeft, volgde ik haar advies op. Bovenstaande Chelsea Boots zijn een paar zwarte Maruti en ik bestelde ze op Omoda.nl. Volgens mij perfecte laarsjes voor de winter.

IMG_0038

Schermafbeelding 2014-12-12 om 23.02.49
Fiskebar – Antwerpen
Antwerpen is de perfecte bestemming voor een weekendje weg met vriendinnen. Niet te ver rijden, heerlijk shoppen (ze hebben er een prachtige en grote &Other Stories) en genoeg leuke zaakjes. Zo at ik met vriendinnen heerlijk bij Pasta i Vino, liepen we langs schattig koffiezaakje Tinsel en struinden we de stad door. Ik ben heel erg gecharmeerd van Antwerpen Zuid waar we lunchten bij Fiskebar. Aanrader! Tijdens het lunchen sprak een lezer me aan, zo leuk dat ik ook lezers in Antwerpen heb! Nogmaals, hi!

IMG_0002Tea time!
Aan een weekendje Awakenings heb ik een flinke verkoudheid overgehouden en het enige wat een beetje lijkt te helpen is dagelijks liters thee drinken. Deze organic en caffeine free variant helpt tegen eventuele last minute christmas stress ;)

Onlangs bijgewerkt179Sightseeing while running
Ik heb de smaak voor het hardlopen weer zo te pakken. Iedere run denk ik aan de marathon en het is ontzettend motiverend om weer een doel te hebben om voor te trainen. Mijn duurlopen bouw ik op en ik kijk heel erg uit naar de 16 kilometer die binnenkort op de planning staat. Omdat ik de afgelopen twee jaar ook voor de marathon van Rotterdam heb getraind heb ik veel gebruikelijke rondjes wel gezien. Om daar iets meer afwisseling in te brengen heb ik een lijstje gemaakt met punten in Rotterdam waar ik naar toe wil lopen. Afgelopen week stonden de Erasmusbrug en Centraal Station al op de planning; volgende week wil ik naar Hotel New York en de Markthal rennen. Ik sta open voor alle leuke suggesties ;)

Vandaag vertrek ik vroeg voor een roadtripje richting Groningen samen met Rossel voor een ontspannen weekendje en quality time.

Have a fabulous weekend!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Josianne
  December 13, 2014 at 08:31

  Slim om jezelf zo ‘gemotiveerd’ te houden door iedere keer naar een ander punt te rennen. Helaas ben ik absoluut niet bekend in Rotterdam en kan ik je niet helpen, maar ik ben wel benieuwd naar alle mooie foto’s!

 • Reply
  Farah - Food and other Friends
  December 13, 2014 at 08:56

  Ik heb echt precies dezelfde laarsjes al meerdere malen gepast, maar als ik ze eenmaal aanheb vind ik ze niet zo mooi meer. Jammer :(.

  Verder ziet de Fiskebar er super leuk uit, ben redelijk bekend in het centrum van Antwerpen, maar nog niet in Zuid. Daar zal ik dus ook een keer moeten gaan kijken ;).

 • Reply
  Andrea
  December 13, 2014 at 11:30

  Wat leuk om zo je hardlooprondjes af te wisselen. Nog wat suggesties: de euromast, katendrecht en de kuip.

 • Reply
  Annemieke
  December 13, 2014 at 12:11

  Leuk, zo’n 5 favorites en goem om te zien dat jij er ook weer helemaal in zit qua hardlopen. Het geeft mij ook echt weer zoveel energie, heerlijk. Ik zou je aanraden af en toe de van Brienenoord mee te pakken, heerlijke kuitenkiller heb ik zondag wel gemerkt. Geniet van komend welverdiend weekend!

 • Reply
  Dionne
  December 13, 2014 at 13:46

  Die schoenen zijn heel tof!

 • Reply
  jildou
  December 13, 2014 at 20:40

  Veel plezier in Groningen. Ik weet niet of hij nog open is maar het uitzicht vanaf de Martini toren is heel erg mooi en als tip om ergens lekker te eten is bij Bastille :)

 • Reply
  josie
  December 14, 2014 at 20:27

  Ja goede keuze, die laarsjes haha ;)

 • Reply
  Suzanne
  December 15, 2014 at 01:56

  Ik kon het niet laten om je even dag te komen zeggen in Antwerpen ;). Ik volg je al een een tijdje, grote fan van je blogs over hardlopen, goed eten en hotspots! Al goed gebruik van kunnen maken in Rotterdam :). Antwerpen is idd een hele fijne bestemming, ik bracht er gisteren opnieuw een heerlijke dag door als toerist in eigen land :).

 • Reply
  Nuria
  December 15, 2014 at 13:20

  Super toffe boots!!

 • Reply
  Stéphanie | Expeditie Aardbol
  December 18, 2014 at 18:22

  Mooie laarsjes! En Antwerpen is always a good idea. Ik ga in februari met m’n vriend, nu al zin in!

Leave a Reply

%d bloggers like this: